2777
2789
بله عزیزم ضامن داشتم...کلا وقتی اعتبار سنجی میکنین توی سایت مرآت....سه حالت داره...که من شدم متناسب. ...

ممنونم لطف کردین فقط این ضامنت رسمی بود یا چی

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این اپ ها واسه دو دسته کاربرد داره ..........افراد که اراده پول نگه داشتن ندارن و تا پول خرج نکنن آ ...

ولی من هر طلایی بخرم حداقل  تاچند ماه هر روز قیمتش رو تو سایت چک میکنم بعد میزنم ماشین حساب با نرخ جدید حساب میکنم هر روز هم قیمت کل طلاهام رو ضرب در قیمت روز طلا میکنم واز رقم حاصله ذوق میکنم      

سلام خانما خوبین من هرچی پول داشتیم تکوندیم هرچی تو ویپادو بلو و کارتهای دیگم بود صفر صفر شدیم ۲۰۰ ت ...

اول یه نکته اقتصادی بگم،دوستان با توجه به شرایط زندگیتون حتما در حد 5تا10 میلیون پس انداز برای روز مبادا تو کارتتون داشته باشید و  ،روز مبادا رو فقط تو ذهنتون برای دکتر و اینحور چیزا تصور نکنید،برای جشن تولدی جشن نامزدی ایی عروسیی خلاصه کاری که ممکنه یهویی پیش بیاد داشته باشید.

و.کاربر لجوج حس الان زندگیم خیلی شبیه حس الان شماست

بعد هشت سال زندگی و جابه جایی که دوسال پیش داشتیم ،در حد200م قرض بالا اوردیم که  امسال با گرفتن وام های زیاد هم قرضمون رو دادیم هم  تونستم200 میلیون خورد خورد طلا بخرم هم ماشینمون رو ارتقا دادیم،ولی الان باید ماشینمون رو بفروشیم و، چون تو آژانس هم کار میکنه شوهرم،ماشین داره خرج میاره و بشدت من ناراحتمممم..من با کلی هدف و ارزو بعد از ثبت نام ماشین که پارسال انجام داده بودیم و وقتی اسممون دراومد و  نتونستیم واریز کنیم این ماشینو با کلی عشقو علاقه خریده بودیم ولی الان جدا شدن ازش بشدت برام سخته،، و ما میمونیم  ماهی24 میلیون قسط که اصلا نمیتونم این مقدار قسط رو تحمل کنم. من هدفم خرید خونه تو شهر دلخواهم بود که چون خیلی گرونه من هدف هامو خورد کرده بودم تو ماشین و طلا ولی الان ماشین فروش بره احساس میکنم تموم امید و انگیزه ام داره میره و تلاش هامون بیفایده اس! و اون طلا و اون قرضی که دادیم اصلا به چشمم نمیاد💔💔

امیدوارم این حسو حالو هیچ وقت کسی تجربه نکنه

اول یه نکته اقتصادی بگم،دوستان با توجه به شرایط زندگیتون حتما در حد 5تا10 میلیون پس انداز برای روز م ...

عزیزم نا امید نشو کسی که با حساب هست مطمین جای جوابشو میگیره خیالت راحت خودت سرزنش نکن 

سلام خانما خوبین من هرچی پول داشتیم تکوندیم هرچی تو ویپادو بلو و کارتهای دیگم بود صفر صفر شدیم ۲۰۰ ت ...

تا حالا ابشده نخریدی عزیزم من ی بار خریدم  هر وقت خریدی دقت کن کد داشته باشه 

بله عزیزم ضامن داشتم...کلا وقتی اعتبار سنجی میکنین توی سایت مرآت....سه حالت داره...که من شدم متناسب. ...

عزیزم سلام خوبین 

سپرده داشتین تو رسالت ؟ امتیاز داشتین ؟ 

میشه همینطوری رف سایت رسالت وام درخاست داد ؟ شما چقد تونسین بردارین قسطاش چجوری بود 

سلام خانوما

دیجی شهر ۲۰۰ میلون وام میده بمدت ۶۰ ماهشم داره 

خیلی قسطاشم خوب یمیوقته 

مال بانک شهره 

میخام ببینم کسی برداشته و اینکه قابل نقد شدن هست ؟؟؟ 

مامان سبحان جان راهنماعیمدمبکنین ؟ 

عاخه من دقیقاااا ۲۰۰ میلیون احتیاج دارم ولی به هردری میزنم از من سپرذه میخان 😔

@مامان_سبحان7   ❤️❤️

اول یه نکته اقتصادی بگم،دوستان با توجه به شرایط زندگیتون حتما در حد 5تا10 میلیون پس انداز برای روز م ...

عزیزم خوب ماشینتون و بفروشید بالاخره به جاش یه چیزی میخرید دیگه چرا نا امید بشید؟

شما همون کاربری هستین که گفتید تیبا دارید همسرتون میخان بفروشن پراید بخرن؟

عزیزم تیبا با پراید هر چند مدل پایین‌تر هم باشه تفاوت قیمتی زیادی ندارن نمیدونم چرا باید ماشین بهتر خودتون و بفروشید یه ماشین مدل پایین بخرید، در صورتی که پوله زیادی هم براتون نمیمونه که بخواید باهاش کاری کنید

اگه میتونید همسرتون راضی کنید ماشین خودتون نگه دارید 

سلام خانمایه سوال دارمامروز رفتم با پس اندازم طلا بخرم بعد کلی بالا پایین کردن ،طلا فروش پیشنهاد کرد ...

نترس اصلا

من صد بار خریدم از این طلاها ک بعد سوزوندن یکمی سیاه شدن

طلافروش حداقل چندمیلو طلا داره

واسه چند گرم اعتبارشو خراب نمیکنه که

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
ببخشید بانک کارگشایی همون اسمش کارگشایی هست یا یه قسمت از بانک ملی هست بعد من قبلا شنیده بودم با ۵۰ ...

سلام گلم امروز رفتم براي وام كارگشايي ٥٠گرم طلا دادم ان شاءالله ساعت ١٢به بعد ٢٠تومن برام واريز ميكنن

اين دومين باره كه دارم وام ميگيرم و خيلي هم راضي هستم 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
نترس اصلامن صد بار خریدم از این طلاها ک بعد سوزوندن یکمی سیاه شدنطلافروش حداقل چندمیلو طلا دارهواسه ...

بعدم طلای کارکرده رو گاهی فاکتور نمیدن

من خودم بارها این مدلی خریدم

بازم نترس 

نشون یه طلافروش دیگه بده تا خیال خودت راحت بشه ولی من بهت تضمین میدم طلای اصلی خریدی و اصلا و ابدا تقلبی نیست

سلام گلم امروز رفتم براي وام كارگشايي ٥٠گرم طلا دادم ان شاءالله ساعت ١٢به بعد ٢٠تومن برام واريز ميكن ...

عزیزم اگه تهرانی میگی کدوم شعبه رفتی؟

عزیزم خوب ماشینتون و بفروشید بالاخره به جاش یه چیزی میخرید دیگه چرا نا امید بشید؟شما همون کاربری هست ...

عزیزم من خیلی وقته تاپیک نخوندم نمیدونم کدوم کاربر رو میگید،

ماشین ما تیبا نیست،عزیزم ما ماشین دست دوم خریدیم ولی مدل بالا الان تو اژانس و اسنپی که همسرم میره ماشین یکجور داره هردفعه خرج میاره،و تعمیرکار هم گفته تا دو سه ماه دیگه اگه همینطور تو اسنپ و اینا بره ماشین خرج بشدت سنگین میاره، یا باید تو اسنپ و اینا نبریش ولی ما خرج خونمون از اسنپ چون تموم حقوق میره پای اقساط و یه صد میلیون هم بدهکاریم،البته به کسی که بدهکاریم فعلا پولشو نمیخواد تا عید میتونیم دوباره وام برداریم و پولشو پس بدیم.ولی  ماشین رو تعویض کنیم باید قرضمون رو بدیم و پراید مدل بالا برداریم که خرجش کمتره در حال حاضر برای ما .در کل من حسو حالمو گفتم که اگه این ماشین رو بذیم احساس میکنم از آرزوهام و اینا عقب میمونم و بعدا برای خرید خونه دیگه جز طلا سرمایه دیگه ایی نداریم برای فروش

2810