2777
2789
بچه ها یچیزی که خیلی به اقتصاد خونه ما کمک کرده رابطه خوبم با مادرشوهرمه که عاشقشم خدا بهش طول عمر ب ...

اره حتما بگید

تا به جز کلمه وام و کلمه ویپاد ی جمله های دیگه هم توی این تاپیک به چشم بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من اومدم اینجا گفتم وام رسالت گرفتم و موندم کدوم سکه رو بخرم.....دیشب رفتم یک سکه امامی خریدم به مبلغ 42 میلیون و 850 تومن....  

حالا معصومه جون نیست....بیاد بگه مبارکه دختر گل @masumehjoon    

بیاد واسم ذوق کنه  

حالا اونی که پای معصومه جان را بریدی....الان خوشحالی؟؟؟؟.....میای پیام مینویسی یه دونه لایکم نمی خوری  

خود طلاسی سمت چپ اولین گزینه هستش فک کنم نوشته واریز و برداشت چقدر بوده من خورد خورد ریختم و یکجا بر ...

من هم حس خوبی به میلی وطلاسی ندارم بدون هیچ شکی به قدری سود پشت سیاستشون هست اجازه نمیده سودتوجیب منوشمابره

من هم ۱۰۰خریدزدم ببینم چطوریاس بعدچندوقت فروش زدم ۹۳به حسابم واریزشد

همین ۱۰۰روبزارم ۵ماه ،۵تا۱۰۰تا میدم یه پارسی ازجای مطمئن وخلاص

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من هم حس خوبی به میلی وطلاسی ندارم بدون هیچ شکی به قدری سود پشت سیاستشون هست اجازه نمیده سودتوجیب من ...

این اپ ها واسه  دو دسته کاربرد داره ..........افراد که اراده پول نگه داشتن ندارن و تا پول خرج نکنن آروم نمیگیرن و.... نوسان گیرهای روزانه ....که آموزش میبینن و سودهای خوبی میکنن....

اگر جز این دو دسته نیستین....به نظر من وارد نشین....من واسه تست یه تومن خرید کردم و 25 هزارتومنم سود کردم موقع فروش....ولی چون حساب بورسی دارم...بخام مجازی طلا بخرم همون توی بورس میخرم.

و اینکه در مورد هر نوع خرید طلا باید صبور باشین....شما امشب انگشتر بخرین فردا دوباره میری طلافروشی قیمتش میکنی؟؟.......مسلما که نه

این اپ ها واسه دو دسته کاربرد داره ..........افراد که اراده پول نگه داشتن ندارن و تا پول خرج نکنن آ ...

به فاصله یکروزکه فروش نزدم😄

بالاخره سلیقه ای وشخصیه

من نظرخودم روعنوان کردم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام به همگی بچه ها یادمه قبلا معصومه جون شماره کارت شیر خوارگاه رو اینجا گذاشته بود کسی داره برام بفرسته ممنون میشم 🌹

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام دوستانمن اومدم اینجا گفتم وام رسالت گرفتم و موندم کدوم سکه رو بخرم.....دیشب رفتم یک سکه امامی خ ...

سلام دوستم مبارکت باشه ان شاالله زیاد زیاد بشن 

شرمنده میگم وام رسالت چجوری گرفتی ضامن داشتی؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
فیشا رو پاره کردم یه پلاک داشتم که دو سه هفته قبل به دلایلی فروختم نصف پولش اضافه موند،دیدم دارم خرج ...

عزیزم اگر اس ام اس فیش ها رو داری هم خوبه . اگ نداری هم برو بانکی که ازش توی طلافروشی کارت کشیدی ، تاریخ همون روز رو بگو بهت پرینت میدن ،،اگر از آپ یا اپلیکیشن همون بانک استفاده میکنی هم میتونی از قسمت گردش حساب ، تاریخ بزنی از گردش حساب و پزی که توی طلافروشی کشیدی عکس بگیری ،، اصلا نگران نباش چون کارت کشیدی مدرک داری . اگرم دلت خیلی بد شده و استرس داری برو طلافروشی بگو من از چند نفر پرسیدم گفتن باید فاکتور بگیری ، یا فاکتور بده یا اینو عوض کن ی چیزی بده ک فاکتور هم براش بدی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

از یه طرفم چون صفر شدیم پیش رو قسط و قرض داریم خرج خونه داریم.از بیرون طلب هم داریم ولی بازم نگرانی ...

طلاها مبارکت باشه عالی خریدی با ۴ درصد . یادت باشه ما پول درمیاریم تا زندگی کنیم و لذت ببریم ، زندگی نمیکنیم که پول دربیاریم ! من همیشه طلای مصرفی کم اجرت میخرم هم پس اندازه و هم لذت میبرم این مهمترین بخش زندگیه! سکه هم نمیخرم چون لذتی نداره و حرف پشتش زیاده. برای قسط ها هم نگران نباش قبلا حساب کتاب کردی دیدی میتونی از عهدش بربیای ، بخودت اعتماد کن و الکی غصه نخور  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام دوستم مبارکت باشه ان شاالله زیاد زیاد بشن شرمنده میگم وام رسالت چجوری گرفتی ضامن داشتی؟

بله عزیزم ضامن داشتم...کلا وقتی اعتبار سنجی میکنین توی سایت مرآت....سه حالت داره...که من شدم متناسب..و به ضامن احتیاج داشتم

ضامن هم باید در مرآت اعتبار سنجی بشه....بعد از اون وارد اپ آی کاپ میشین و مراحلش به صورت کلیپ هست...انجام بدین...دو روز بعد مبلغ واریز میشه

چون یه عزیزی چند روز پیش ازم سوال پرسید...من یادم رفت جواب بدم..دیگه اینجا توضیح دادم  

2810