2777
2789
سلام خانمایه سوال دارمامروز رفتم با پس اندازم طلا بخرم بعد کلی بالا پایین کردن ،طلا فروش پیشنهاد کرد ...

منم مثل تو یه حالی ام.حتما انگشترو بزار کنار فیشی که براش کارت کشیدی .خودت وزن و قیمت طلارو بنویس و ازش عکس بگیر،

بعد که یکمم پول جمع کردی ببر یه طلایی بخر که بتونی استفاده ام کنی یه درصد دودرصد زیاد نمیشه .طلا باید طولانی مدت نگا کنی

من میخاسم اب شده بخرم گفت یک درصد سود داره گفتم موقع فروش قیمت تابلو مبخرید دیگه گفت نه یک مقدار پایینتر میخریم

گفتم اینطور همون طلای مستعمل میخرم.گفت طلای کارکرده سالم بیاری به قیمت تابلو میخرم ازت،خودتم میتونی بیرون با سود تا۷ درصد هم بفروشی.خلاصه مخمو زد خریدم منم مثل تو یه حالی ام

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل تو یه حالی ام.حتما انگشترو بزار کنار فیشی که براش کارت کشیدی .خودت وزن و قیمت طلارو بنویس و ...

فیشا رو پاره کردم

یه پلاک داشتم که دو سه هفته قبل به دلایلی فروختم نصف پولش اضافه موند،دیدم دارم خرج میکنم امروز رفتم چشم بازارو  با این خرید کردنم کور کردم

حالا تا یه مقدار پول دوباره دستم بیاد و بیام این انگشترو  عوض کنم تا اون موقع سکته میکنم

فیشا رو پاره کردم یه پلاک داشتم که دو سه هفته قبل به دلایلی فروختم نصف پولش اضافه موند،دیدم دارم خرج ...

نه بابا نگران نباش طلا فروش که بخاطر یدونه انگشتر اعتبار خودشو خراب نمیکنه،

انقد که پولو سخت بدست میاریم برای برنامه ریزی براش تمام کرک و پرمون میریزه دستو پامون میپیچه بهم بدتر گند میزنیم😆😆

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید

طلا فروشی تقریبا آشنایی گفتن اگه 15 تا 20تومن ازشون طلا بخریم و همون جا سرمایه گذاری کنیم هر سه ماه 1.5 گرم طلا به عنوان سود پرداخت میکنه

ایده خوبی برای سرمایه گذاری هست؟

سلام دوستان وای که چقد نکات اقتصادی کم شده بیام یکم جو عوض شه

خب من این ماه که حقوق گرفتم بعد از پرداخت کامل اقساط حدود دوتومن اضاف اوردم که ریختم حساب پس اندازم

خرجی خونه با همسرم هست و من دخالتی نمیکنم طبق برنامه ریزی زندگی ما من چون حقوقم ماهیانه هست اقساط رو میدم و بقیش مال خودمه و همسرم چون درامدش سالیانه هست میده به من و من تصمیم میگیرم براش و این برای زندگیمون تا الان عالی بوده

البته همسرم درامد دیگه ای هم دارن که ناچیزه و فقط برای خرج خونه و خرجی خودشون میشه

داشتم میگفتم بعد از پرداخت افساط دوتومن رو انتقال دادم

یکاری بهم پیشنهاد شد ۵۰۰تومن که من چون همسرم تو تایم انجامش خونه نبود و راحت بودم قبول کردم و ۵۰۰هم امروز برام واریز میشه

روز تعطیلیم هم اندازه سه وعده لوبیا گرم درست کردم گذاشتم فریزر که شام ها راحت باشیم

البته برنامه دارم یکم خرید کنم و چند وعده سمبوسه و مواد ماکارونی هم اماده کنم که خب هنوز تعطیلی مجدد نداشتم تا انشاالله شنبه

از سرکارم هم شش تا شیر بهم دادن که چون خودمون نمیخوریم احتمالا بفروشم به خواهرم

درضمن من از فرصت نبود همسرم استفاده میکنم خرجی خونه رو صفر میکنم و از این ظروف چند تکه خریدم شبا یه ده دقه وقت میذارم با مواد خوراکی تو خونه دارم پرش میکنم که برای تنقلات سرکارم نرم در سوپر مارکت همسرمم خدایی قبل رفتنش برام کلی خوراکی و خامه و..برای صبحاته گرفت که ترجیحا از اونا استفاده میکنم

بچه ها یچیزی که خیلی به اقتصاد خونه ما کمک کرده رابطه خوبم با مادرشوهرمه که عاشقشم خدا بهش طول عمر با عزت بده خیلی از چیزا رو اصلا نمیذاره بخرم طلاهامو اصلا نمیذاره بفروشم هر حرفی به همسرم میزنم طرف منه باورتون میشه من از عید تخم مرغ سبزی و خیلی چیزای دیگه نخریدم؟؟

البته همش میگم نفرست برام ولی شخصیت بزرگش همیشه بهم لطف داشته

همچنین مادر و پدر و پدرشوهرمم همینطور ولی مادرشوهرم یه فرشته واقعیه

سلام خانما خوبین من هرچی پول داشتیم تکوندیم هرچی تو ویپادو بلو و کارتهای دیگم بود صفر صفر شدیم ۲۰۰ ت ...

طلا با سود ۴ درصد رو خیلی خوب خریدید  خیلی طلافروش منصفی بوده ،خدا خیرش بده 

مبارکتون باشه 

چیزی که خریدید اصلا دیگه بهش فکر نکنید از خریدتون لذت ببرید و همش به خودتون بگید خدایااا شکرت  به خاطر این پس انداز و خدایا کمکم کن باز بیشترش بکنم😍😍

طلا قابل استفاده برای خانم خونه هستش و این خوبی خرید طلا هستش عزیزم

ولی سکه قابل استفاده نیست (ایراد خرید سکه)

باید خودتون بسنجید ببینیدکدوم بهتره 

وقتی پولتون درشت هست خرید سکه ،کار منطقی تری هست

حرفم دلیل بر این نیست که شما کار درستی نکردید 

ببین خرید طلا  همیشهههههه کار درستی هست عزیزم  ،همیییییشه 

سلام خانمایه سوال دارمامروز رفتم با پس اندازم طلا بخرم بعد کلی بالا پایین کردن ،طلا فروش پیشنهاد کرد ...

من بودم بدون فاکتور هیچیییی نمیخریدم

و اینکه یک بار طلای منم  رفتم بفروشم فروشنده ،حرارت داد کثیفی هاش بره ،ولی اینجور که میگی سیاه نشد 

به نظر من برو پس بده  عزیزم و از این به بعد بدون فاکتور هیچییییی نخر 

سلام خانمهامنوراهنمایی کنیدهرگشتم دنبال وام بدون سپرده گزاری نبودکه نبودیه سال براخونه ماشین وفروختم ...

به نظرم اینکه طلا بفروشی بزاری بانک ویپاد بعد بزاری سپه 

کار درستی نیست چون احتمال زیاد طلا خودش رشد میکنهدبعد چند ماه 

اگه تورم صفر باشه کار شما منطقیه ولی اگه قیمت طلا رشد داشته باشه ،کار شما متطقی نیست 

باز هم خودتون شرایط رو بسنجید 

خانما میشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم همسر بنده ماهی ۱۱ملیون بهم میده برای خرجی خونه منم مثلا می ...

به نظرم 

با یازده تومن میشه هر روز میوه خورد 🤔🤔خب اینکه همسرتون توقع هر روز میوه داشته باشه به نظرم منطقیه ولی اینکه هر روز یک کیلو میوه بخوره غیر منطقیه

الان سیب کیلویی ۳۵-۴۰هست  همسرتون هفته ای دو کیلو هم سیب بخوره (زیاد گفتم )میشه ماهی ۳۲۰ ،زیاد نیست که 🤔(سیب مثال بود میتونه دو میلو میوه بخوره در هفته مثلا)

الان اگه بره بیرون از خونه کار بکنه روزی یه کیک   و ابمیوه خیلی  معمولی  هم بخوره میشه ماهیی -۷۰۰-۶۰۰میشه عزیزم (که به نظرم بیرون مردها بیشتر خرج میکنن )

من بهش حق میدم  که اعتراض بکنه 😊 ادم واقعا وقتی کلا داخل خونست دلش میخواد غذا بخوره ،ببین من زنم اگه همسرم میوه کم بخره و من هفته ای دوبار میوه بخورم اعتراض میکنم(البته در صورتیکه توان خرید داشته باشع)

میتونی برلش ذرت بگیری ،پفیلا درست بکنی ،هم به صرفه هستش هم سیر میکنه ادم رو 

پفک هندی درست کنی براش 

برلش با شیر  فرنی درست بکنی روزی یه کاسه کوچیک بخوره (یه شیر پلاستیکی  به من حداقل ۶ تا کاسه فرنی میده ،قیمتی هم نداره)

کیک خونگی برلش درست بکن  برش بزن بزار یخچال ،برلش هر روز یه قسمت بده بخوره عزیزم

خلاصه منظورم به تنوع هستش 

با ماهی ۱۱ خیلی راحت میتونی تنوع بدی عزیزم و خوب بخورید 

من دیروز طلا فروشی بودم کلا دست دوم داشت،بعد یه دستبند نشونم داد گفت ببین ما اول اینجوری میسوزونیم جرماش بره بعد آبکاری میکنیم.اونی که نشونم داد هنوز آبکاری نبود یه رنگ قهوه ای مسی طوری بود.البته اونا همه طلاهاشونو با آبکاری و فاکتور میفروختن.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810