2777
2789
زیاد هم تو فکر سود نباش من که تاحالا فقط ضرر کردم🤕

😅

اولش همچین رفته بودم تو نخ طلاسی و میلی 

گفتم‌ دو روزه خودمو میبندم😄

هی میرفتم نگا میکردم تا ببینم‌چقدر سود کردم 

🤣🤣🤣

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهامنوراهنمایی کنیدهرگشتم دنبال وام بدون سپرده گزاری نبودکه نبودیه سال براخونه ماشین وفروختم ...

ویپاد خودت وام بگیر بزار ویپاد همسرت ۲۲۰میشه یه پراید بگیر قسطاش تموم شد انشالله دوباره وام بگیر 💚

😅اولش همچین رفته بودم تو نخ طلاسی و میلی گفتم‌ دو روزه خودمو میبندم😄هی میرفتم نگا میکردم تا ببینم‌ ...

خود طلاسی سمت چپ اولین گزینه هستش فک کنم نوشته واریز و برداشت چقدر بوده من خورد خورد ریختم و یکجا برداشتم۲۰۰هزار ضرر کردم.

خیلی لجم گرفت خیلی خوب همینو میرفتم پارسیان می‌گرفتم حداقل میدونستم نمی‌فروشم🤕

ویپاد خودت وام بگیر بزار ویپاد همسرت ۲۲۰میشه یه پراید بگیر قسطاش تموم شد انشالله دوباره وام بگیر 💚

پرایددوست ندارم همسرم هم ادمی نیست بتونه زودبه زودخریدوفروش کنه ممکنه ضررکنیم وامهاهم که میبینی چطورشدن معلوم نیست تاسال دیگه قراره بازچطوری وضعیت سخترکنن براوام گرفتن

سلام من جای شما بودم حتما یک کاری میکردم بتونم دیگه نهایت تا دی ماه که هنوز ماشین به گرونی شب عید نخ ...

سلام مامان سبحان عزیز.

بنده خیلی حس خوبی نسبت به شما دارم

و خیلی ازتون ممنونم که بدون چشم داشتی همه ی اعضا رو راهنمایی میکنید.

خودمم احتیاج به راهنمایی دارم شما و سایر دوستان هم اگر نظر بدن خیلی ممنون میشم.

مدتیه قصد خرید یه واحد نقلی رو به عنوان پس انداز  و یه منبع درآمد جزئی دارم.

که حدود ۱ میلیارد باش و مبلغش قراره اینطوری تهیه بشه:.

حدود ۳۰۰ طلا دارم ، ۲۰۰ پول پیش یک واحد ( طبقه پایین خونمون)هست  که حدود یک هفته هست به اجاره رفته و قراره 

در بانک سپرده بشه برای برداشتن وام به همون مبلغ ۲۰۰ تومن. ۲۰۰ هم روی پول پیش خونه ای که خریداری میشه.

تا اینجا ۹۰۰ جمع میشه. تا پایان آذر ماه هم وام ۵۰  تومانی ویپاد خودم و همسرم رو رو میتونم دریافت کنم  که جمعا" میشه ۱ 

میلیارد.

حالا دو مورد رو سوال دارم:

۱- آیا بنظرتون کار درستیه طلا رو الآن بفروشم و برای وام سپرده کنم تا مبلغ بیشتری بتونم وام بگیرم؟( به علت نوسان قیمت 

طلا خودم راضی به این کار نیستم)

۲- بهترین بانک برای سپرده گذاری و دریافت هر چه سریعتر وام با سود کمتر در حال حاضر کدوم بانکه؟ گویا بانک مهر شده ۷ 

ماهه! درسته؟

ممنون از شما.  

سلام خانما خوبین من هرچی پول داشتیم تکوندیم هرچی تو ویپادو بلو و کارتهای دیگم بود صفر صفر شدیم ۲۰۰ تومنی طلای کارکرده تمیز و قابل استفاده با سود۴ درصد خریدیم

ولی از عصری انقدر نگرانم

همش میگم اشتباه کردم

میگم نکنه آب شده بهتر بود نکنه سکه بهتر بود

سکه تاحالا نخریدیم اصلا نمیدونم خیلی ترس دارم دربرابرش یا میگم کاش نصفشو خرید میزدم باقیش میموند فعلا.میگم نکنه ارزون بشه و ....

قبلا یه سرویس نو داشتم بدون حساب کتاب فروختم به طلا فروش یا چندینو چند بار طلا خریدم با سود و اجرت زیاد ک الان فاکتوراشونو که نگا میکنم مغزم سوت میکشه از ضررهایی که کردم

ولی نمیدونم چرا از عصری یچی مثل خوره افتاده به جونم🥲🥲🥲

اخر سرم که بهونه هام تموم میشه میگم کاش یچیز دیگه میخریدم چرا اینو خریدم😑چرا اونو خریدم،کاش اون یکی طرحو برمیداشتم

برای اولین باز تو عمرم از خرید طلا خوشحال نیستم😪😪😪کمکم کنید

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام خانما خوبین من هرچی پول داشتیم تکوندیم هرچی تو ویپادو بلو و کارتهای دیگم بود صفر صفر شدیم ۲۰۰ ت ...

از یه طرفم چون صفر شدیم پیش رو قسط و قرض داریم خرج خونه داریم.از بیرون طلب هم داریم ولی بازم نگرانی دارم

سلام خانما

یه سوال دارم

امروز رفتم با پس اندازم طلا بخرم بعد کلی بالا پایین کردن ،طلا فروش پیشنهاد کرد یه انگشتر شکسته بخرم

یه انگشتر داشت به وزن یک گرم و نیم، که جرم داشته سوزانده بودن و انگشتر سیاه بود بهش گفتم چرا اینجوریه، گفت جرماشو سوزوندن،حالا به نظرتون ممکنه مشکل دار باشه؟فاکتور خرید هم بهم نداد،گفت طلا شکسته فاکتور خرید نمیخواد، موقع فروش هم بیار همینجا

از صبح یه حالیم 😭😭

عزیزم منم ضرر کردم می خاستم ببینم چرا

بنظر من ادمی که خودش اراده ی پس انداز داره نباید بره سراغ این اپ ها.چون معتبرم نیستن انچنان و ادم یه ترسو دلهره ای داره همونو تو ویپاد سپرده کنی ب سکه جمع کردن بهتره وقتی شد قد یه گرم بری یه چیز سبک بخری بیای

طلافروشها همینجوری سر ادم کلا میزارن چه برسه اینجوری انلاین هی خریدو فروش کنی

بنظرم هیچ فشار روانی بالاتر از ازدواج بد نیستآدم وقتی شاغل باشه و از نظر مالی مشکل نداشته باشه دیگه ...

یاسی تو که شاغلی  واقعا تو این جامعه  امضا کردن سند ازدواج تاوان یه عمر ساختن و سوختن داره 

2810