2777
2789
مثلا هفته ی اول روزی ده هزار تومان؟یا هفته ای ده هزارتومان؟بعد مثلا تا کی این ادامه داره که میشه ۱۳ ...

دقیقا ۳۶۵ روز میشه

مصادف با یکم اسفند ۴۰۳ 

نه هر هفته به ازای عدد هفته پول کنار گذاشته میشه 

مثلا هفته ۳۰ میشه ۳۰۰ هزار تومن 

هفته ۳۱میشه ۳۱۰ هزار تومن

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
خانما میشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم همسر بنده ماهی ۱۱ملیون بهم میده برای خرجی خونه منم مثلا می ...

خوب قایم کن عزیزم من بخاطر بچه ها قایم میکنم تنقلات بهتر از میوه هستش تخمه یخورده گرونه.نخود کشمش کیلویی ذرت و پفک هندی بگیر خودت درست کن.میوه ارزون مثل طالبی بگیر با شیر درست کن.بعد باهاش قرار بزار بگو یه شب شیر یه شب میوه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به خانومای مدیر و مدبر 🌻امروز سه شنبه و هفته ۲۷ از هفته ۵۲ هستشمبلغ پس انداز ۲۷۰ هزار تومنبا م ...

سلام به خانومای مدیر

امیدوارم سالم باشید و خوش

این سه شنبه هفته ۲۸ از هفته ۵۲ هستش که مبلغ پس انداز میشه  ۲۸۰ هزار تومن. با مبلغ پس انداز قبل که ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومن بود میشه: چهار میلیون و ۸۰ هزار تومن.

دل هاتون شاد❤️

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
خواهرا سلام لطفا به من راهکار بدین مغزم از کار افتاده. خونه نداریم موقت خونه خواهرم نشستم رایگان.م ...

ماشین رو میتونی با ریز ریز سکه پارسیان خریدن و یهویی همه رو فروختن بخری ولی خونه اگه نخری ممکنه دیگه موقعیتش برات سخت پیش بیاد

به نظر من خونه بخر

سلام خانمهامنوراهنمایی کنیدهرگشتم دنبال وام بدون سپرده گزاری نبودکه نبودیه سال براخونه ماشین وفروختم وفقط به موتورداریم منم ازموتورمتنفرم اصلن سوارش نمیشم بهم حس خیلی بدی میده 

حقوق همسرم هم تابستون 27تومن زمستونم 35تا37میشه 15تومنم قسط میدیم ولی کمترمیشه تاچندماه دیگه فقط ده تومان میره براقسط 

یه 50تومن نقددارم یه حدود60میلیونم طلاگرفتم ازعیدتاحالا50میلیون وبه علاوه قسط هاگزاشتم ویپادتاالان ده هزارتاسکه جمع کردم میخوام طلاهامم بفروشم بزارویپادسریعتر50تومن دربیادجمع بشن سکه هاش وبعدم 170تومن یه قرعه 15تومنی هم دوماه دیگه میاددستم بزارم بانک سپه بعد4ماه همونقدروامشوبگیرم بتونم ماشین بخرم یامنتظربمونم تازمستون شایدسایپاسایتش بازکرداسم بنویسم بنظرتون کاردرستیه یانه؟فقط لایک نکنیدخانمهاراهنمایم کنیدلطفن 

سلام خانمهامنوراهنمایی کنیدهرگشتم دنبال وام بدون سپرده گزاری نبودکه نبودیه سال براخونه ماشین وفروختم ...

سلام من جای شما بودم حتما یک کاری میکردم بتونم دیگه نهایت تا دی ماه که هنوز ماشین به گرونی شب عید نخورده با وام هایی که میگید یک ماشین بخرم چون اگر بخوان ماشین ثبت نام کنید یک پروسه طولانی زمان میبره تا ماشین رو تحویل بگیرید . 

سلام خانما معصومه جون دیگه قهر کرد رفت نیومد؟خدا نگذره از هر کی دل میشکنه بگو دوسندارید رد شید برید ...

حرفت حقه

منم ۱۵ ساله ازدواج کردم اما صفر بودم چند ماهه گروه رو دنبال می‌کردم اما فقط خواننده بودم کلی ایده گرفتم از دید اطرافیان یه خیاط ماهر هستم اما سه سال بود که خیاطی نمیکردم بعد از خواندن پیامها و به کمک دوست صمیمیم دوباره خیاطی رو خیلی پر قدرت تر از قبل شروع کردم حالا خودم در آمد دارم که تونستم با وام گرفتن بعد از دو سال بی گوشی بودن به آیفون ۱۳ گرفتم الانم انشاالله با کمک خدا و مشورت دوستان می‌خوام قرضامو بدم و پس انداز داشته باشم تا بتونم به آرزوهام برسم

یعنی کیف پول باید خالی باشه .پس کجا باید بزارم که سود بیار روش

نمیدونم عزیزم من که به میلی و طلاسی و اینا اعتماد ندارم ولی تو همین تاپیک خوندم شارژ کیف پول کافی نیست و باید خرید بزنی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مرسی عزیزم‌اما خب میلی اجرتش خیلی خوبه چرا نه

طلای مستعمل ۳ درصد پیدا کنید زیاد تفاوتی نداره

از اونطرف ام از لحاظ اینکه خیالتون از بابت مالتون راحت تره میگم ک بالای دوگرم حتما فیزیکی باشه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام خانمهامنوراهنمایی کنیدهرگشتم دنبال وام بدون سپرده گزاری نبودکه نبودیه سال براخونه ماشین وفروختم ...

تکلیف تو مشخص کن اگر میخوای سایپا بگیری تمام پولاتو تبدیل به طلا کن موقع ثبت نام بفروش.اگر میخوای سریع ماشین بگیری.خوب با تقریبا ۲۰۰تومن میشه یه پراید تمیز گرفت که فعلا ماشین داشته باشی بعد به امید خدا ارتقا بدی.

2810