2777
2789
مبارکه عزیزممن ۳تاانگو اماراتی میخواستم بردارم گفت ۱۱درصدحساب میکنم خودم حساب کردم دیدم ۱۵درصد تودلم ...

عزیزم همیشه خودتون هم تو طلافروشی ماشین حساب بگیرید دستتون، تا طرف بدونه حساب کتاب بلدین،خودشون و جمع میکنن وقتی ببینن بلدی حساب کنی، 

من ی مدت پیش یک دستبند و انگشتر رولکس دیدم خیلی خوشم اومد، دست دو بود ولی نو نو خیلی شیک و خاص بود

گفت اینو باید دو تا هفت درصد اجرت بدی،گفتم اوکی مشکلی نداره،چون کار ترک بود، میدونستم نو بخوام بخرم حداقل بیست درصد باید اجرت پرداخت کنم 

یک مقدارش رو با طلا تعویض کردم یک مقدار هم پول دادم 

منظورم اینه که ما خانومای حسابگری هستیم، حقمون هست برا دل خودمون هم هزینه کنیم 😍😍😍

عکسش اینه ، خیلی دوسش دارم روزانه میپوشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همیشه خودتون هم تو طلافروشی ماشین حساب بگیرید دستتون، تا طرف بدونه حساب کتاب بلدین،خودشون و جم ...

مبارکت باشه خیلی خوشکله

بله دقیقا باماشین حساب فیس توفیسش حساب میکردم😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖

خانما میشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم 

همسر بنده ماهی ۱۱ملیون بهم میده برای خرجی خونه منم مثلا میرم یه کیلو تخمه میخرم برای اون یه ماهمون که هر شب کمی ازش بیارم یا مثلا میوه میخرم هفته ای یه یا دو بار و به کل روز میرسونم ولی همسرم چون کارش انلاینه و خونه کار میکنه اصلا رعایت نمیکنه مثلا میره یه کیلو تخمه رو میاره و جلوی فیلم تموم میکنه منم دوباره باید برم بخرم یا مثلا میوه رو یه وعده تموم میکنه اونم خودش به تنها بعدش میگه این همه پول بهت میدم چرا یخچال خالیه به نظرتون من چیکار کنم امروز تصمیم گرفتم کارت رو بهش برگردونم تا خودش جور خرجی رو بکشه

خانما میشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم همسر بنده ماهی ۱۱ملیون بهم میده برای خرجی خونه منم مثلا می ...

خرج خونه رو بسپار به خودش

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانما میشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم همسر بنده ماهی ۱۱ملیون بهم میده برای خرجی خونه منم مثلا می ...

سلام 

من هم اگر همسرم کل روز خونه باشه اوضاع همینه ولی خودم هر روز براش یه ظرف مخصوص گذاشتم تخمه می ریزم دیگه خودش می دونه که امروز فقط همین هست یا میوه مثلا بیشتر اوقات خودم براش میارم البته گاهی هم میشه که خودش بره برداره من هم هیچی نمی گم به هیچ وجه ولی اکثر مواقع خودم میارم که به کل روز برسه 

منم موافقم. من هم بعد از اینکه از آب و گل دراومدیم میخوام خرج خونه را بندازم گردن شوهرم و دیگه دنبال ...

من حتی قیمت شیر و پنیر و گوشت و میوه رو نمیدونم

البته این که شوهرم کارت و حقوقشو دستم نمیده بی تاثیر نیست😂

فیش حقوقیش جزو اسرار محرمانست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانما شبتون بخیر یه راهنمایی میخوام.من سه چهار ماهه کم کم تونستم ۵ تومن پس انداز کنم😅خانه دارم 😁

قبل این تاپیک همینم نداشتم😅

بعد امروز ۴.۵ ام از بلو وام گرفتم جمعه ۹.۵ میدونم که باشه دستم خرجش میکنم میخوام طلا بخرم .بنظرتون میلی خوبه چون کارمزدش ام پاییینه؟!

ب امید رسیدن ب هدفم.  
سلام خانما شبتون بخیر یه راهنمایی میخوام.من سه چهار ماهه کم کم تونستم ۵ تومن پس انداز کنم😅خانه دارم ...

با این پول بالای دوگرم میشه طلای دست دوم خرید که بهتره فیزیکی بخرید میلی برای پول های ریز ریز هستش

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام خانما شبتون بخیر یه راهنمایی میخوام.من سه چهار ماهه کم کم تونستم ۵ تومن پس انداز کنم😅خانه دارم ...

نه اصلا حتما طلای فیزیکی بخر .شکسته و یا مستعمل ممکن پیدا نکنی یا پولت کمه اما بگرد اگر نبود طلای با اجرت پایین بگیر پارسیان هم میتونی بگیری ولی ترجیح من همون طلای زینتی هست 💚

عه چه باحال ینی هر هفته ده هزار تومن بیشتر و‌تا هفته ۵۲ میشه ۱۳ تومن واقعا ،،؟؟؟ بنظرتون من از کی ش ...

نه هر هفته مبلغ بالاتر میره

۱۰

۲۰

۳۰ 

۴۰

مثلا هفته ۵۲ باید  ۵۲۰ کنار بذاری که البته اون موقع آخرین پس انداز میشه

هرزمان شما موقعیت داری عالیه

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
2810