سلام خانومای نمونه
واقعا نمونه که گفتم هستید حتی اگر خواننده این تاپیک هستید بازهم بهتون افتخارمیکنم
میشناسم افرادی که حاضرنیستن وقت بزارن دوتاچیزمفیدیادبگیرن😔
دلمون برای پیام های بلندبالای معصومه وبعضی دوستان تنگ شد
گفتم منم به عنوان عضوکوچیک تاپیک که مدت طولانیه همراهشم مطلبی عنوان کنم🫶
خانوم مهربونی که نوشته بودید خوشبحالتون پول داریدسرمایه گذاری میکنید بخداخیییلی هامون پولدارنیستیم فقط باسلیقه هستیم
فرقه بخدابین بلسلیقگی وبی سلیقگی
یکی ازاقوام خیلی نزدیک هشت گرو نه همیشه
نه سرووضع خوب نه وسایل خوب نه حتی رفتارخوب چون فکرمیکنه بقیه دزدی میکنن میتونن خونه بخرن😐
مهمانشون بودم برای کمک به اشپزخانه رفتم ازمن خواست ازیخچال نون دربیارم،دیدم ای دل غافل نون هااینقدربی سلیقه روی هم گذاشته شده
بیات شده کپک زده
نگاه کردم دیدم کلی نون دیگه هم داخل یخچال همینجور
من پلاستیکشوبستم گذاشتم سرجاش به روی خودمم نیاوردم چرانون نیاوردم
رفتم آب ودوغ واینهاروبردم ونشستم
درعجبم
همسرش نون میاره به جای مرتب چیدن وفریزکردن باوجودیه فریزر ۷کشو همینجوربی سلیقه....
پول داره اماسلیقه نداره این یه مثال واضح بقیشوبگم اعصابتون بهم میریزه
شماایشون رونمیشناسید برای تکبر یاغیبت عرض نکردم چون خودمم دلم براش میسوزه راهنماییشم میکنم بااینکه ۱۴سال ازمن بزرگتره ولی کو گوش شنوا.....
این باسلیقگیتون روقدربدونید به همسرتونم یاداوری کنیدنزارید فکرکنه وظیفتونه
مثلا ما رستوران میریم یاپیش بیادغذابخریم کره های روشون اصلا بازنمیکنیم چون چرب نمیخوریم
قشنگ جمع میکنم میزارم کشویخچال مثلا شد ۵تاکره برای یه وعده غذااستفاده میکنم موقع سرومیگم عزیزم ببین چقدر به فکرتم من اینکاروکردم ویه وعده باکره گذشت ،لبخندی ازسررضایت میزنه
یاحتی سس هایی که بسته تکنفره هستن وازبیرون غذامیاد نگه میدارم مرتب داخل سبدکوچولو میچینم میره یخچال موقع نیازبرمیدارم مثل سس های سفیدشو بازکردم یه الویه منوانداخت جلو
اینهارو به همسرم یاداوری میکنم
گاهی باذوق فریزر روباز میکنم عزیزم بیا الهی خدابهت برکت بده
ببین پر شده والبته ببین چه خانم هنرمند وتمیزی داری نمیزاره یه دونه برنج اززحمت همسرش هدربره😉
ذوقش روباوجودم میبینم😍
میدونیدنتیجه اش میشه اعتماد
توذهنش میمونه زنم پول منوهدر نمیده اونوقت موقع درخواست پول نه نمیگه
مامصرف لبنیاتمون خیلی کمه چون هممون الرژی داریم بهش بجزپنیر، فقط پنیر میرم قشنگ ازروستای اطراف ۶کیلوشیرمیخرم باسرکه پنیرمیزارم محششششره دلتون نخواد کلامیشه ۱۲۰تومان وکلی پنیرسالم وپرچرب وخوشمزه میده
واقعاازپنیرسوپری خوشمزه تر
کره هم ازهمون خانم تمیزکه چندساله میشناسم میخرم تبدیل به روغن میکنم میزارم مامیگیم خیک تایکسال روغنم تاازه وخوش عطر میمونه سالمم هست
شایدبگیدگرون میفته بخدابه صرفه ترازروغن بازاری چرا؟
چون مراقبید کم استفاده کنیدناخوداگاه مصرف روغن میادپایین😁
برنج روسالانه میخرم هوای گرم باشه داخل انباری هواسرد شدداخل بالکن مرتب وتمیزمیچینم نگه میدارم
من خودمم شاغلم وبعداومدن این تاپیک بیشترحقوق روپس اندازمیکنم درصورتی که قبلا میرفت پای خرید پارچه ولباس و....😑
به قول معصومه قدرزحمات خودتوبدون😚
خرج خونه دست من نیست راستش ونمیتونم ازش پس اندازکنم
امابااحترام به همسر دادن قدرت بهش ازاین طریق تونستم واریزی هاشو به کارت خودم بریزن بعد متوجه میشم چقدرخرج کردچقدرموند مثلا ۴تومن موند بازبون خوش میگم ببرم طلابخرم برای اینده یابه نیت ماشین و... گاهی قبول گاهی به دربسته میخورم😆که ناامیدنمیشم
خودتون رودست کم نگیرید ،به خودتون احترام بزارید ،بهتون احترام بزارن،غرور رو نمیگم حرمت منظورمه
پرحرفی کردم
تنتون سلامت ودلتون شادباشه ان شاالله❤️