2777
2789

سلام خانومای نمونه

واقعا نمونه که گفتم هستید حتی اگر خواننده این تاپیک هستید بازهم بهتون افتخارمیکنم 

میشناسم افرادی که حاضرنیستن وقت بزارن دوتاچیزمفیدیادبگیرن😔

دلمون برای پیام های بلندبالای معصومه وبعضی دوستان تنگ شد

گفتم منم به عنوان عضوکوچیک تاپیک که مدت طولانیه همراهشم  مطلبی عنوان کنم🫶

خانوم مهربونی که نوشته بودید خوشبحالتون پول داریدسرمایه گذاری میکنید بخداخیییلی هامون پولدارنیستیم فقط باسلیقه هستیم

فرقه بخدابین بلسلیقگی وبی سلیقگی

یکی ازاقوام خیلی نزدیک هشت گرو نه همیشه

نه سرووضع خوب نه وسایل خوب نه حتی رفتارخوب چون فکرمیکنه بقیه دزدی میکنن میتونن خونه بخرن😐

مهمانشون بودم برای کمک به اشپزخانه رفتم ازمن خواست ازیخچال نون دربیارم،دیدم ای دل غافل نون هااینقدربی سلیقه روی هم گذاشته شده

بیات شده کپک زده

نگاه کردم دیدم کلی نون دیگه هم داخل یخچال همینجور

من پلاستیکشوبستم گذاشتم سرجاش به روی خودمم نیاوردم چرانون نیاوردم

رفتم آب ودوغ واینهاروبردم ونشستم

درعجبم 

همسرش نون میاره به جای مرتب چیدن وفریزکردن باوجودیه فریزر ۷کشو همینجوربی سلیقه....

پول داره اماسلیقه نداره این یه مثال واضح بقیشوبگم اعصابتون بهم میریزه

شماایشون رونمیشناسید برای تکبر یاغیبت عرض نکردم چون خودمم دلم براش میسوزه راهنماییشم میکنم بااینکه ۱۴سال ازمن بزرگتره ولی کو گوش شنوا.....

این باسلیقگیتون روقدربدونید به همسرتونم یاداوری کنیدنزارید فکرکنه وظیفتونه

مثلا ما رستوران میریم یاپیش بیادغذابخریم کره های روشون اصلا بازنمیکنیم چون چرب نمیخوریم

قشنگ جمع میکنم میزارم کشویخچال مثلا شد ۵تاکره برای یه وعده غذااستفاده میکنم موقع سرومیگم عزیزم ببین چقدر به فکرتم من اینکاروکردم ویه وعده باکره گذشت ،لبخندی ازسررضایت میزنه

یاحتی سس هایی که بسته تکنفره هستن وازبیرون غذامیاد نگه میدارم مرتب داخل سبدکوچولو میچینم میره یخچال موقع نیازبرمیدارم مثل سس های سفیدشو بازکردم یه الویه منوانداخت جلو

اینهارو به همسرم یاداوری میکنم

گاهی باذوق فریزر روباز میکنم عزیزم بیا الهی خدابهت برکت بده

ببین پر شده والبته ببین چه خانم هنرمند وتمیزی داری نمیزاره یه دونه برنج اززحمت همسرش هدربره😉

ذوقش روباوجودم میبینم😍

میدونیدنتیجه اش میشه اعتماد

توذهنش میمونه زنم پول منوهدر نمیده اونوقت موقع درخواست پول نه نمیگه

مامصرف لبنیاتمون خیلی کمه چون هممون الرژی داریم بهش بجزپنیر، فقط پنیر میرم قشنگ ازروستای  اطراف ۶کیلوشیرمیخرم باسرکه پنیرمیزارم محششششره دلتون نخواد کلامیشه ۱۲۰تومان وکلی پنیرسالم وپرچرب وخوشمزه میده

واقعاازپنیرسوپری خوشمزه تر

کره هم ازهمون خانم تمیزکه چندساله میشناسم میخرم تبدیل به روغن میکنم میزارم مامیگیم خیک تایکسال روغنم تاازه وخوش عطر میمونه سالمم هست

شایدبگیدگرون میفته بخدابه صرفه ترازروغن بازاری چرا؟

چون مراقبید کم استفاده کنیدناخوداگاه مصرف روغن میادپایین😁

برنج روسالانه میخرم هوای گرم باشه داخل انباری هواسرد شدداخل بالکن مرتب وتمیزمیچینم نگه میدارم

من خودمم شاغلم وبعداومدن این تاپیک بیشترحقوق روپس اندازمیکنم درصورتی که قبلا میرفت پای خرید پارچه ولباس و....😑

به قول معصومه قدرزحمات خودتوبدون😚

خرج خونه دست من نیست راستش ونمیتونم ازش پس اندازکنم

امابااحترام به همسر دادن قدرت بهش ازاین طریق تونستم واریزی هاشو به کارت خودم بریزن بعد متوجه میشم چقدرخرج کردچقدرموند مثلا ۴تومن موند بازبون خوش میگم ببرم طلابخرم برای اینده یابه نیت ماشین و... گاهی قبول گاهی به دربسته میخورم😆که ناامیدنمیشم

خودتون رودست کم نگیرید ،به خودتون احترام بزارید ،بهتون احترام بزارن،غرور رو نمیگم حرمت منظورمه

پرحرفی کردم

تنتون سلامت ودلتون شادباشه ان شاالله❤️

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکتون باشه...فقط یه سوال .وزنش ۱گرمو ۸۸سوته؟یا۱گرمو۸۸۰سوت؟آخه من گوشواره نو البردونابچگونه ...

چون آلبرنادو اجرتش بالاست

حتما نو بوده

اگه برای،استفاده خریدی توفکر نباش

گوشواره های دختر من ۶ ساله گوششه

خریدمش ۷۰۰ تومن الان بخوام بخرمش باید حدود ۵تا ۶ میلیون باشه

میخوام بگم هرچقدرم اجرت دادی اگه برای استفاده س بازم بعد چند سال سود داره

معصومه جاناتفاقا زن داداشت خیلی کار خوبی میکنه. این نردها ارزش سختی کشیدنِ مارو ندارند. منم از وقتی ...

دوست عزیز شما گلایه داری بعضی مردها عقل و شعور ندارن تو مجردی سرمایه جمع کنن کاری به درست و غلط بودن این حرف ندارم یه سوال چرا دختر خانم موقع ازدواج نباید چشماش باز کنه و شرایط پسر رو ببینه و بسنجه؟وقتی ما با یه پسری که شرایط مالی ضعیفی داره ازدواج میکنیم یعنی با علم به اینکه ممکنه اینده زندگی سختی داشته باشیم وارد زندگی مشترک میشیم سو تفاهم نشه منظورم شما نیستی بطور کل میگم دیدم طرف با ادمی زندگی کرده با حداقل حقوق و شرایط سخت حتی وقتی بچه دار شده پول پوشک و شیر خشک به سختی تامین شده بعد همش ناله و شکایت خوب این خانم چرا باید با این شرایط ازدواج کنه این مرد که معجزه نمیتونه بکنه

سلام خانم ها امروز بدترین روز زندگیمه کابوس بد ظهر یه پیام به گوشیم امد که ازت شکایت شده منم واقعیتش ...

همین پیام امروز واسه منم اومد حذفش کردم 

با شماره شخصی هم بود

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
وام امتیازی مهر ۲۳ تومن گرفتم امروز آخر هفته برم تبدیل به طلا کنم‌.اگر بشه آخر هفته یه مقدار از همسر ...

ویپاد هم مثل بلو‌باید سه ماه بمونه تا وام بده؟ مثلا دویست میلیون بریزیم رو ویپاد سکه ها بعد چندوقت به حد نصاب وام میرین؟

سلام دختراااااگه کسی بتونه وام یک میلیاردی با سود ۲۵ درصد(حدودا) بگیره و طلا بخرهخوبه؟؟؟یا هر ماه هم ...

من باشم دنبال یه واحد نقلی میگردم و میخرم

یه میلیارد حدود ۲۵۰ گرم یا  بیشتر طلا میشه با احتساب سود و اجرت و...

خب این طلا رو کجا مخفی کنی ریسکش بالاست

اگر جای مطمئن دارین که عالیه 

در غیراینصورت

من از بانک کارگشایی پرسیدم گفتن به ازای هر ۱۲۰ گرم یه میلیون و ۷۰۰ میگیرن و یکسال از طلاها نگهداری میکنن ،میتونید اینطوری بزارید بانک

یا حسابی بزارید که وام بگیرید

منم از پارسال شروع کردم به خرید طلا

ولی میرفتیم بیرون استرس میگرفتم یه وقت دزد نیاد

دیگه بردم بانک کارگشایی ۶۰ گرم به اسم خودم ۶۰ گرم به اسم همسرم گذاشتیم و وام گرفتیم

یه مقدارم دم دستی موند

من باشم دنبال یه واحد نقلی میگردم و میخرمیه میلیارد حدود ۲۵۰ گرم یا بیشتر طلا میشه با احتساب سود و ...

عزیز با یک میلیارد خونه پیدا نمیشه

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیز با یک میلیارد خونه پیدا نمیشه

منظورم اطراف تهران

۲۰۰ هم پول رهن میاد روش میشه ۱۲۰۰

خود تهران که قطعا پیدا نمیشه

البته من پارسال دیوار اطراف تهران رو نگاه میکردم امسال رو خبر ندارم شاید امسال گرونتر شده باشه

منظورم اطراف تهران ۲۰۰ هم پول رهن میاد روش میشه ۱۲۰۰خود تهران که قطعا پیدا نمیشهالبته من پارسال دیوا ...

اونا قیمت پیش پرداخته عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من باشم دنبال یه واحد نقلی میگردم و میخرمیه میلیارد حدود ۲۵۰ گرم یا بیشتر طلا میشه با احتساب سود و ...

ببخشید بانک کارگشایی همون اسمش کارگشایی هست یا یه قسمت از بانک ملی هست 

بعد من قبلا شنیده بودم با ۵۰ گرم هم وام میدن ولی الان میزانش بالاتر رفته

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
پرند همین الان تو دیوار بود

خب زنگ بزنی میگن این پیش پرداخته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اینو دیگه نمیدونم 😁😁😁😁برای خودمم عجیب بود ولی چون دیده بودم گفتم لابد چون از تهران دوره این قیمت ...

نه عزیزم اینا قیمت اصلیشون نیست

2810