2777
2789
نه اصلا امکان نداره کم بده ، به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان که از ۱۲ شب تا ۱۲ فردا شب توی حسابتون باشه یک ...

عزیزم طرح دو برابری واسه پولهایی که از قبل توی ویپا د هستش هم هست یا فقط واسه واریزی مجدد؟؟ 

سلااااااام دوستای گلم ...امیدوارم شاد و سرزنده و پر پول و پر سود و پر انرژی باشید 😍

❤️من قصد داشتم یک زنجیر کوچولو و سبک برا ست کارتیر که اونسری خریدم بخرم تماس گرفتم طلافروشی دوستم گفتم قیمت زنجیرها رو بگو بهم اگر بدون اجرت باشه بهتره

❤️اونم بنده خدا فرستاد اولیش ۲گرم و خرده ای بود البته با نوزده درصد اجرت ۱۱وخرده ای میشد گفتم نه بدون اجرت میخوام و اینکه ۷تومن بیشتر پول ندارم 

❤️بعدش عکس این زنجیر و فرستاد برام ۷و۲۰۰ شد اجرت هفت درصد یک گرم و ۸۸ سوت وزنش،خیلی دوست داشتم سه درصدی گیرم بیاد چون همیشه توی سه درصدی هاش چیز خوب پیدا میکردم میخریدم، ولی نبود اینو گفت هفت درصد اجرت هست ولی نو و تمیز و سالم هست منم خریدمش

❤️داشتم فکر میکردم چقققققققد طلا گرون شده، واقعا قدرت خرید طلا خیلی اومده پایین خصوصا برا قشر کارمند من سال‌های اول کاریم خیلی طلا میخریدم،یادمه با حقوق دو ماه و عیدیم ی مقدار از مامانم قرض گرفتم سال ۸۸ ۳تاالنگو طلای عیار ۲۱ خریدم ۴۸گرم وزن شون بود براحتی تونستم بخرم منظورم اینه که تحت فشار نبودم (که البته موقع خرید خونه همه طلاهام و فروختم) ولی الان واقعا حقوق یکساله رو هم جمع کنم نمیتونم ۴۰گرم طلای عیار  ۲۱ خریداری کنم 

این زنجیره ست که خریدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم زنگ بزن پشتیبانی اکالا ما به تفاوت پولو برات واریز میکنن

ارشیدا جان من دیجیکالا  جت که شامل تارا میشه میخوام استفاده کنم هرچی میگردم گرینه که بتونم تارا بزنم برای هزینه پیدا نمیکنم

سلام خانوما،

من حساب وکالتی خوردرو تو بانک مهر ایران بازکرده بودم و اس ام اس اومده که حساب وکالتی آزاد شده و نیتونم مولم رو از حساب خارج کنم،

بعد اینکه حالا باید دوباره برم تو سایت ایرانخودرو و فروش فوق العاده یا پیش فروش رو انجام بدم،

چه جوری باید برم تو سایتش،

سایتش رو میدونما واردش میشم که یکی از این گزینه هارو انتخاب کنم میگه باید کاربر سایت باشی،

منم دفعه های قبل از کافینت اقدام کردم،خودم انجام ندادم،منظورم رمزو اینارو ندارم نیزنم فراموشی رمز ازم اطلاعات کامل و شماره شبا میخواد،

خواستم ببینم شماره شبای هر کارتی رو میتونم بدم یا باید همون بانک مهر باشه،

به خاطر این کلاه برداری هاو اینا ترسیدم شماره شبا بزنم،

هر کی انجام داده لطفا بیاد بگه،ممنون

بنظرم هیچ فشار روانی بالاتر از ازدواج بد نیستآدم وقتی شاغل باشه و از نظر مالی مشکل نداشته باشه دیگه ...

دقیقا. منم اگه میتونستم جدا میشدم. من از لحاظ هوشی و تحصیلات با همسرم متفاوتم. اذیت میشم ولی چاره ندارم.

سلااااااام دوستای گلم ...امیدوارم شاد و سرزنده و پر پول و پر سود و پر انرژی باشید 😍❤️من قصد داشتم ی ...

عزیزم مبارکتون باشه...

فقط یه سوال .وزنش ۱گرمو ۸۸سوته؟یا۱گرمو۸۸۰سوت؟

آخه من گوشواره نو البردونابچگونه خریدم ۱گرمو۲۰۰سوت دیروز شد۵۳۰۰...

اگروزن زنجیرتون ۱گرمو ۸۸سوت باشه گرون حساب کردن!

سلااااااام دوستای گلم ...امیدوارم شاد و سرزنده و پر پول و پر سود و پر انرژی باشید 😍❤️من قصد داشتم ی ...

مبارکه عزیزم

من ۳تاانگو اماراتی میخواستم بردارم گفت ۱۱درصدحساب میکنم خودم حساب کردم دیدم ۱۵درصد 

تودلم گفتم چون ۴درصدو دروغ گفت نخریدم😆

الان میگم کاش برمیداشتم

نوبود

میتونستم بعدا آینه ای بندازم بینش حداقل یه طلاهم برادل خودم خریده باشم😒

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ممنون عزیزم لطف کردین آخه می‌خواستیم همه چی بفروشیم ک شاید ک خونه اونجاها بخریم ولی وقتی میبینم سند ...

فدات عزیزم انشالله ب حق امام حسین زود زود بهترین خونه نصیبت بشه عزیزم برای من مستاجر هم دعا کن شهرستان ما کوچیکه ومحله ما ک خونه هاش سند ندارن خودشون ساختن ن اینکه خریده باشند ....بعد عزیزم وقتی بخوای ی خونه ای بخری باید ب اسمت زده بشه حالا ک سند ندارن خودشون همون بنگاه کد رهگیری میده قول نامه میکنه ولی بازم تو کلان شهر ها واقعا ی ریسکه حالا شما از بنگاهی بپرس علت سند دار نشدنشون واینکه مشکلی نباشه الان خانه پدر شوهر من بیست سال ساخته سند ندارن دست خودشون نیست ک نخوان سند بزنن هنوز شهرداری و بنیاد مسکن واینا مجوزش ندادن 

عزیزم طرح دو برابری واسه پولهایی که از قبل توی ویپا د هستش هم هست یا فقط واسه واریزی مجدد؟؟

هر مبلغی که توی حسابتون باشه ، البته این طرح همیشگی نیست گاهی اوقات میذارن ، و از قبل اعلام میکنن حتی خیلی ها دیدم فقط وقتی طرح دو برابر هست پول میذارن یا موجودیشون رو افزایش میدن ، پارسال حتی یکبار نزیک ۳۰ روز گذاشته بودن این طرحو اما امسال فقط دو سه بار دیدم گذاشتن در حد دو تا سه روز ، فقط حواستون باشه مثلا اگر گفتن ۶ و ۷ شهریور شما باید روز ۵ شهریور قبل از ۱۲ شب پول رو واریز کنید و تا ۱۲ شب روز هفتم توی حساب بمونه

هر مبلغی که توی حسابتون باشه ، البته این طرح همیشگی نیست گاهی اوقات میذارن ، و از قبل اعلام میکنن حت ...

اره پارسال یماه دوبرابر میداد منم همون موقع امتیاز جمع کردم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
فدات عزیزم انشالله ب حق امام حسین زود زود بهترین خونه نصیبت بشه عزیزم برای من مستاجر هم دعا کن شهرست ...

ان شاالله عزیزم به حق سه ساله امام حسین ک همه مستاجرا خونه دار شن و کمک کنه ماهم از این سر درگمی  نجات پیدا کنیم ایقد ذهنم درگیر ماهم در حد یه خونه کوچیک میتونیم بخریم ک اینم همه درگیر سندشم میترسم 

و اینکه محلش خوب باشه میخام برای زندگی کردن 

ممنونم ک برامون دعا کردی گلم ان شااالله بهترینها نصیبت قلب مهربونت 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیزم فکر میکنم خودش باید غیرفعال بشه .

پس هیچکاری نکنیم گلم؟

اگه بریم بانک پاسارگارد به نظرتون جواب میدن؟؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
2810