2777
2789
معصومه جاناتفاقا زن داداشت خیلی کار خوبی میکنه. این نردها ارزش سختی کشیدنِ مارو ندارند. منم از وقتی ...

با اینهمه جهازم توی خونه های ۳۰  ۴۰ متری اجاره نشستم و با چه مصیبتی وسایلامو توش جا دادم. نه کمد دارن و نه کابینت. فقط واسه دادن کرایه کمتر.... ولی همین شوهر بهت بگه شلخته! چه حالی پیدا میکنید. سکوت بهتره؟!

سلام یکی هست عکس 10در 15برام چاپ می‌کنه 16تومن 

فایل خودم براش میفرستم آیا خوبه بنظرتون

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دختراااااگه کسی بتونه وام یک میلیاردی با سود ۲۵ درصد(حدودا) بگیره و طلا بخرهخوبه؟؟؟یا هر ماه هم ...

سکه میگن سوددهیش خیلی خوبه ولی کجا نگهش داری که امن باشه؟اگه جاشو داری سکه بخر

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
معصومه جاناتفاقا زن داداشت خیلی کار خوبی میکنه. این نردها ارزش سختی کشیدنِ مارو ندارند. منم از وقتی ...

چرا نشه تنها و مجرد موند

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
راست میگه دیگه. باز الان بهتر شده. دخترا وقتی مجرد و تناا هستند خیلی فشار روانی رو تحمل میکنند

بنظرم هیچ فشار روانی بالاتر از ازدواج بد نیست

آدم وقتی شاغل باشه و از نظر مالی مشکل نداشته باشه دیگه فشاری هم نداره

من خودم اگه میتونستم از پس تامین زندگیم بربیام تا الان جدا شده بودم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام @مامان_سبحان7 عزیز من از رسالت میخوام وام بگیرم اعتبارسنجی کردم فقط خواهرم که میخواد ضامن من ...

سلام عزیزم داخل اعتبارسنجی اگر سطح کاملا متناسب باشید فقط خودتون باید سفته بخرید ولی اگر متناسب باشه هم خودتون و هم ضامن باید سفته بخرید البته فکر میکنم شما سفته میخرید و یک کد داره که ضامن موقع خرید سفته باید تایید کنه .

البته من واقعا خودم چون تا حالا سفته الکترونیک نخریدم و چند سال پیش سفته کاغذی گذاشتم دقیق دقیق نمیدونم و ممکن هست اطلاعاتم ناقص باشه .

و اینکه مقدار سفته باید ۱۲۰ درصد مبلغ وام باشه . 

سلام دوستان عزیزم کسی تا حالا از دی جی پی وام گرفته؟؟کسی می‌دونه چطوری نقدش کنم یعنی فقط از دی جی کا ...

سلام عزیزم ، بله باید از د ی ج ی کالا خرید کنید و تنها راه نقد کردنش این هست که از د ی ج ی کالا سکه بخرید و بیرون بفروشید .

معصوم جونی خواهر عزیزم💗 بیا و دوباره حرفهای قشنگ برامون بزن😍 ، میدونم خسته شدی و دلت شکسته اما ما رو تنها نذار ، بخدا ما از شما و این تاپیک و راهنمایی های بچه های اینجا انرژی میگیریم انگیزه میگیریم 

اصلا من یک پیشنهاد دارم شما❤ و رویا جون❤ و مامان سبحان❤ یک گروه تشکیل بدید و تعداد افراد محدودی  با گرفتن حق عضویت وارد گروه کنید شما به همون افراد مشاوره بدید ،  راهنمایی کنید ،  برنامه ریزی انجام بدید ، مامان سبحان هم در مورد انواع وام راهنمایی میکنن ، حتی میتونید یک صندوق یا قلک طلا تشکیل بدید و به ازای مبالغی که براتون واریز میشه طلای بدون اجرت برای مشتری تهیه کنید البته دستمزد خودتون هم بردارید مثل همین میلی و طلاسی و این برنامه ها ، والا من به این برنامه ها اعتماد ندارم ولی اگر شما این کار رو شروع کنید حتما خرید میکنم ازتون 

در هر صورت برگرد و راهکارهای زندگی یادمون بده🌹🍃

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم من سه ساله خودمو بیمه عمر کردم برای بازنشستگی حالا به نظر شما بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار هم به صورت جداگانه برای خودم واریز کنم یا نیاز نیست 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم من سه ساله خودمو بیمه عمر کردم برای بازنشستگی حالا به نظر شما بیمه تامین ...

اولویت اول باید تامین اجتماعی باشه گلم♥️

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

وام امتیازی مهر ۲۳ تومن گرفتم امروز آخر هفته برم تبدیل به طلا کنم‌.اگر بشه آخر هفته یه مقدار از همسرم پول بگیرم خوبه که بتونم لاقل سر راست ۳۰ تومن طلا بخرم.بخرم میام گزارشش میدم.به اهل خونه قول داده بودم هروقت وام بگیرم میبرمشون رستوران دیگه الوعده وفا.بهشون بازم قول دادم ویپادم هروقت به ۵۰ رسید و وام اوکی شد تبدیل طلا شد بازم یه رستوران مهمون من.امتیاز ویپادم ۶هزار هنوز خیلی مونده برسم ۴۵ هزار

2810