2777
2789
سلام لطفا به‌هم بگید که چرا توی میلی کمی طلا به صورت آزمایشی خرید کردم حدود یک ماهه پیش ولی هیچی اضا ...

بخاطر اینکه ما سوت های پایین میخریم در حد ۵۰ سوت و ۱۰۰ سوت طلا ام بره بالا خیلی ریز بالا میره

مثلا من سرگرمی ۳۴۰۰ خریدم چون سوت پایین هست چیزی ک خریدم در حد ۵۰ تومن اومده روش

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

ویپادم چ بازی درمیاره

یه شب سکه میده

یه شب نمیده یه شب کم میده 🫤🫤

من تازه دارم ازش استفاده میکنم 

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفقا 

من میخوام زورمو بزنم با فروش ماشین و پول قرعه کشی مون و یک مقدار طلا که جمعا میشه ۶۰۰ میلیون یک خونه نقلی در حومه تهران بخرم؛ یک جاهایی مثل اسلامشهر

لااقل خیالم راحت بشه که یک خونه دارم. خودم و همسرم موقت خونه خواهرم ساکنیم. اسلامشهر فامیل ندارم ولی میدونم از خیلی از جاها بهتره و به تهران خوش مسیره

ویپادم چ بازی درمیارهیه شب سکه میدهیه شب نمیده یه شب کم میده 🫤🫤من تازه دارم ازش استفاده میکنم

ببین سکه ی امروز فردا بعد از ساعت ۸ صبح میاد،حالا دوستان میگن برا هر کس یه ساعتی میاد.

بعد تعداد سکه هم به کمترین مبلغی که داخل حساب بوده میاد

مثلا من الان ده تومن بزنم به کارتم برای امروزم اون سکه هارو نمیگیرم،چون از نصفه ی روز واریز شده به حسابم.ولی فردا امتیازشو میگیرم البته اگر خرج نکنم این پولو

در اینصورت کاملا سکه هاش دقیقه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ببین سکه ی امروز فردا بعد از ساعت ۸ صبح میاد،حالا دوستان میگن برا هر کس یه ساعتی میاد.بعد تعداد سکه ...

آره منم تا حالا مشکلی نداشتم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ویپادم چ بازی درمیارهیه شب سکه میدهیه شب نمیده یه شب کم میده 🫤🫤من تازه دارم ازش استفاده میکنم

نه اصلا امکان نداره کم بده ، به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان که از ۱۲ شب تا ۱۲ فردا شب توی حسابتون باشه یک سکه میده حالا اگر توی این ۲۴ ساعت شما حتی هزار تومن هم خرج کنید و پولتون ۹۹ هزار تومن بشه دیگه سکه تعلق نمیگیره ، و معمولا حدود ساعت ۱۱ قبل از ظهر سکه ها اضافه میشه ، تازه چند وقتی یبار هم طرح دو برابری میذاره و دو برابر سکه میده

سلام عزیزم ، بله مشکلی نیست پول خودتون رو هم میتونید بردارید . 🌹🌹🌹🌹

عزیزم ببخشید بازم مزاحمت شدم 

من پدرم این وام یه تومنی ویپادو براش فعال کردم ولی اصلا نشد که برداشت کنه 

حالا ده روز از زمان برداشت وام گذشته بعد این پیامک براش اومده

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

سلام دختراااا

اگه کسی بتونه وام یک میلیاردی با سود ۲۵ درصد(حدودا) بگیره و طلا بخره

خوبه؟؟؟

یا هر ماه همون اقساطش رو طلا بخره

صرفا برای سرمایه گزاری در طولانی مدت

❤️❤️❤️

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام دختراااااگه کسی بتونه وام یک میلیاردی با سود ۲۵ درصد(حدودا) بگیره و طلا بخرهخوبه؟؟؟یا هر ماه هم ...

سلام عزیزم. من بودم وام را می گرفتم حتما و زودتر سرمایه گذاری می کردم. 

جسارتا شرایط این وامی که می فرمایید چیه و چه بانکی این وام رو میده؟ 

سلام دختراااااگه کسی بتونه وام یک میلیاردی با سود ۲۵ درصد(حدودا) بگیره و طلا بخرهخوبه؟؟؟یا هر ماه هم ...

وام بگیره و طلا بخره بهتره البته اگر برای امنیتش مشکلی نداشته باشه.چون در حالت دوم ممکنه طلا نوسان زیادی داشته باشه و هم اینکه شاید خرج پیش بینی نشده ای بیاد وسط و نشه طلا خرید

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بستگی داره وامه اقساطش چندساله باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
زهرا جان عزیزم تو دختر قوی هستی ❤️با شناختی که ازت دارم مطمینم خیلی زود این هدفت هم تیک خواهد خورد � ...

معصومه جان

اتفاقا زن داداشت خیلی کار خوبی میکنه. این نردها ارزش سختی کشیدنِ مارو ندارند. منم از وقتی ازدواج کردم دارم مثل چی پول جمع میکنم واسه شوهر بی عرضه ام که سطح زندگیموم بالا بره. اصلا نمیتونم آرایشگاه برم. یک مدته لباس حتی نمیخرم. خیلی از این مردا انقدر شعور و عقل نداشتند که قبل از ازدواج پول جمع کنند برای راحتی زن و بچه شون. جوانیمو به پای این مرد فقیر به هدر دادم. آخرشم با ۲ متر زبان دراز ازم تشکر میکنه و دلمو میشکنه  موهام سفید شد. صورتم خراب شد. چند تا سقط ناخواسته....مستاجری... توف به جامعه و بی فرهنگ مون که نمیشه مجرد و تنها موند. خاله قیزی و کبری خانم.... باید زر زر کنند همیشه.

من دارم دست راستمه 😅عالیه

آرشیدا جان ،چند مدته داریش ؟باید یک دفعه کامل  تو ی روز خرید کرد یا کم کم میشه ؟قسطش از کی شروع میشه ؟اطرافیانم خواهرم پرسبدم میگه ب این برنامه اعتماد نکن ،،خودت خیلی وقته داری 

فقط خدا 

خانوما دو تا سوال داشتم مشورتتونو میخواستم

اول اینکه شما ترجیح میدید از طلا فروشی آشنا طلا دست دو با ۵ یا۶ درصد بگیرید یا طلا فروشی بازار که ۲ درصد میده ولی تاحالا نخریدم.آخه اینجا گفتن دست دو جرم و... داره استرس گرفتم با جرم ندن بهم

و اینکه اندازه یک و نیم گرم پارسیان دارم بزارم رو پولم طلا بخرم یا نگه دارم؟میگم تقلبی نباشه رد کنم بره

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810