2777
2789

خواهرا   برای خرید خونه، بنظرتون خونه های قیمت پایین رو یا اکثر خونه ها رو توی برنامه دیوار میزارن یا بهتره حضوری برم به بنگاهها سر بزنم؟؟ ممکنه فروشنده منصف پیدا بشه که تخفیف بده یا وام دار قبول کنه؟؟  

و اینکه از خرید ملک قولنامه ای ترس دارم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت بخیر من برای دخترم یه گوشواره برداشتم وزنش ۲.۶۲۰ قیمت تابلو هم۳۶۱۰ بود برام ۱۲۳۰۰ حساب کرد ...

۳۰ درصد عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم زنگ بزن پشتیبانی اکالا ما به تفاوت پولو برات واریز میکنن

آره عزیزم زنگ زدم البته میگم پنیر یادشون رفته بود زنگ زدم برا اون  که ۸۰تومن پولم رو واریز کردن به تارا  ولی نمی‌دونم چرا موجودی تارا رو میزنه ۵۴

همون لحظه هم یه کد ت خ ف ی ف بهم دادن 

چون پنیر تو سفارشام نبود من فکر کردم گرون حساب کردن درحالی که قیمتهاشون با تخفیف بود 

زود قضاوت کردم راجبشون🥺

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
زهرا جان عزیزم تو دختر قوی هستی ❤️با شناختی که ازت دارم مطمینم خیلی زود این هدفت هم تیک خواهد خورد � ...

وای معصومه جون شما یه جمله هایی به کار می‌برید که مغز آدم رو تکون میده و تا زندس یادش نمیره،خرج های ریز سارقان پول های کلان،به خدا که نمونه ای،خیلی از آشنایی باهاتون خوشحالم،انشالله همیشه دلتون خوش باشه و همه دوستان 

با ۷۰۰ با ۸۰۰ تو اتحاد میشه به جای سوئیت یه خونه نقلی ۵۰ یا ۶۰ متری خرید...چند مدت پیش خواهرم تو اتح ...

برای زندگی چه جور جایییه بعد ما پول برای سرمایه گذاری نداریم میخواستم پول رهن خونه رو یه خونه بخریم که خودمون زندگی کنیم ماشینم نداریم محل کار همسرم پل حره 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
سلام لطفا به‌هم بگید که چرا توی میلی کمی طلا به صورت آزمایشی خرید کردم حدود یک ماهه پیش ولی هیچی اضا ...

شاید فقط کیف پولتو شارژ کردی و طلا خرید نکردی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من از مهرگرفتم بلوکه نکرد

این وامش فرق میکرد طرح حمایتی بود اسمش،اگر معمولی میخاسیم یا باید نصف پولمون وام میگرفتیم یام سه ماه بیشتر میموند

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ن گلم سند نمی‌دن فعلا ....فدات شهر هرت ک نیست کد رهگیری میدن تازه ب نفعشونم هست مسکن ملی ثبت نام کرد ...

ممنون عزیزم لطف کردین آخه می‌خواستیم همه چی بفروشیم ک شاید ک خونه اونجاها بخریم ولی وقتی میبینم سند نداره 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
وای شوخییییی چخبره ۳۰ درصد یاخدا گوشواره اینه ای هم بود چیز خاصی نبود که گوشواره ها کلا اجرا بالان ی ...

گرون حساب کرده

2810