2777
2789
مگه نمیگید پشتیبانی گفت رفته به حساب خودتون؟پس یا میشینه به حسابت یا بر میگردهفقط الان برو خدمات ای ...

اره اینجوری گفت خب کارتام رو میتونم از طریق اپ غیرفعال کنم فقط میترسم واردشون بشم

اره اینجوری گفت خب کارتام رو میتونم از طریق اپ غیرفعال کنم فقط میترسم واردشون بشم

ببین یکبار برای آشنای ما یه اتفاق مشابه افتاده بود بانک گفت اینکارو بکن ولی شما اینطوری میگی میخوای زنگ بزن فتا بپرس،الانم جواب میدن.یه وقت من یه راحلی میدم خدای نکرده ضرر کنی مدیونت میشم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب همه 

خانمهای پرتلاش 

خب من این هفته سعی کردم باکس بندی رو ک کردم پیش برم اما خب گرونیه واقعا و حس میکنم تا آخر ماه کم میارم آخه نزدیک ۴و نیم پس انداز کردن 

نمی‌خوام بهش دست بزنم ک امیدوارم نزنم 

من آلبالو خریدم مونده بودن بلاخره شربتشون کردم  

یکم از لوازم منزل مونده مثل سبزی خورشتی و یکم سبزی سوپ 

سعی میکنم کم خرج کنم تا خدا بخواد و باکسم جواب بده

اینطور مواقع یک درصد احتمال بدین کلاهبرداریه، حداقل اطلاعات کارتی که توش موجودی دارین رو ندین اصلا

پیامک رو نادیده نگرفتین

دیگه وقتی ازتون خواست که پول واریز کنین باید متوجه میشدین کلاه برداریه

برای منم از این پیامکا اومد توجه نکردم ولی دوستانم مشابه شما براشون اتفاق افتاد و سریع رفتن سر کوچه موجودی کارتو از یه مغازه دار خواستن کشید بیرون

اگ بخواییم یاهمکارا بریم چی گروهی همه بیمه دارن ولی خب یکی ممکنه دوست دخترشو بیاره یکی شوهرش یکی دوس ...

شناسامه تک تک افراد رو چک میکنن حتی بچه کوچیک و نسبت فامیلی رو برگه باید بنویسد موقع ورود

شناسامه تک تک افراد رو چک میکنن حتی بچه کوچیک و نسبت فامیلی رو برگه باید بنویسد موقع ورود

خب اونایی ک زنوشوهرن هیچ اونایی ک دوستن نمیشه جمعشون کرد حیف شد

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام خانم ها امروز بدترین روز زندگیمه کابوس بد ظهر یه پیام به گوشیم امد که ازت شکایت شده منم واقعیتش ...

سلام عزیزم این اتفاق ۲ سال پیش برای یکی از همکارهای من هم افتاد و از کارت ایشون ۹ میلیون پول برداشت شده بود و خیلی هم دنبالش رفت برای شکایت ولی متاسفانه درست نشد . 😔😔😔😔😔

به پلیس بگو اگه لازم باشه مسدود می کنن . بگو که برنامه گوشیتم هک شده .

یک موردی بود من توی دادگاه دیدم. کارت بانکی یک آقا سرقت شده بود. رفته بود پلیس فتا. پلیس بهش گفت کارتتو مسدود نکن تا ردی از کلاه_بردار پیدا کنیم. بعد با کارت این بنده خدا پول جابجا کرده بودند که این آقا الکی الکی افتاد توی دردسر. گفت باید کارتو مسدود میکردم. 

واقعا متاسفم...برای منم چند روز پیش همین پیام اومد ..ازاونجایی ما بابت تصادف بابام شاکی بودیم وشکایت ...

دقیقا همکار من هم دخترش تصادف کرده بود چند روز قبلش و ایشون فکر کرده بود شکایت ربطی به اون تصادف داره و فکر نکرده بود تصادف دخترش به ایشون چه ربطی داره و میگفت چند روز قبلش ماشین فروخته بوده و حدود ۳۰۰ میلیون داخل حسابش بوده و خدا رو شکر اون پول ماشین رو دوباره معامله دیگه ای انجام داده بود و فقط این ۹ میلیون بوده که از حسابش کم شده بود .

2810