2777
2789
سلام خانم ها امروز بدترین روز زندگیمه کابوس بد ظهر یه پیام به گوشیم امد که ازت شکایت شده منم واقعیتش ...

چقدرررررر وحشتناک بود

قلبم وایساد

بازم خداروشکر کن فقط چهار میلیون توی حسابت بوده

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اره واقعا کلا بازار این فروشگاهای محلی رو هم کساد کردن الکی الکی تخفیف هم فقط شامل جنس های نزدیک به ...

خیلی گرون می دن و قشنگ کلاه برداری می کنن 

ما گاهی مجبوریم از جانبو خرید کنیم چون دقیقا سرکوچه مونه و چند تا درب بیشتر فاصله نداره 

نذر داستم می خواستم کیک بدم  گفتن اگر این کیک ها تعدا بالا ببرید ۳ حساب می کنیم . منم گفتم ۶۰ تا بدید .

اونجا حساب نکردم 

امدم خونه دیدم هر کیک رو ۴ و نیم برام زدن !!!!!!  

واقعا مونده بودم چی بگم !

دیگع حوصله برگشت نداشتم . گفتم جهنم و دیگه اصلا از فروشگاه و هیییچ فروشگاهی خرید نمی کنم . 

محلی ها خیلی بهتر هستن و حداقل ادم رو میشناسن گاهی پول کم بیاد میگن برو فردا بیار و کاری ندارن . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدرررررر وحشتناک بودقلبم وایسادبازم خداروشکر کن فقط چهار میلیون توی حسابت بوده

کل داریمون شوهرم کلا ده تومن حقوق میگیره بعد دادان تمام اقساطمون همین ۴تومن رو داشتیم با یه پونصدتوکارت شوهرم برای کل ماه وای نمیدونم چیکارکنم 

سلام خانم ها امروز بدترین روز زندگیمه کابوس بد ظهر یه پیام به گوشیم امد که ازت شکایت شده منم واقعیتش ...

برای ما هم شد .

از،روی شمازه حسابی که پول ها بهش واریز می شد ‌

برنامه بام ملی شوهرم ح

هک شد .

طرف زو پیدا کردیم .یه باز نشسته بود . گفت کارت ملی و حسابم رو به عنوان کار درمنزل دادم و گاهی پول به حستبم می ریزن ولی گفتن کاری به گردش مالیت نداشته باش !!! 

ماهی ۷ تومن بهش می دادن تا حسابها رو خالی کنن به این حساب و بعد پول شویی کنن .

ما دادگاهیش کردیم و ... 

پولمونم گرفتیم 

دادگاه هم جریمه و زندان نوشت .

کل داریمون شوهرم کلا ده تومن حقوق میگیره بعد دادان تمام اقساطمون همین ۴تومن رو داشتیم با یه پونصدتوک ...

هر وقت هر ابلاغیه امد برید کافی نت ! 

برای من و همسرمم تجربه شد ! 

ما همون ۲ نصفه شب زنگ زدیم پلیس،و از،طریق ۱۱۰ حسابمون رو مسدود کردن تا بقیه حسابهامون رو خالی نکنن .

واقعا متاسفم...

برای منم چند روز پیش همین پیام اومد ..ازاونجایی ما بابت تصادف بابام شاکی بودیم وشکایت کرده بودیم واقعاجاخوردم که چرا ازمن شکایت شده ..بعدیه داداشم گفتم اونم گفت سریع پیاموپاک کن ایناپیامکیه که حساب رو هک میکنن ..گفت پاک کن تابوها هم یه موقع دستشون نخوره بزنن روی لینک ...منم همینکار کردم که بخیرگذشت..

خداازشون نگذره...

الان زنگ بزنم ۱۱۰ یا پلیس فتا شکایت کنم؟؟ ممکنه به حسابای دیگم هم دسترسی داشته باشه؟؟

مگه نمیگید  پشتیبانی گفت رفته به حساب خودتون؟پس یا میشینه به حسابت یا بر میگرده

فقط الان برو خدمات اینترنتی همه کارتاتو غیر فعال کن ،سریعم زنگ بزن فتا خودشون میگن چکار کنی

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810