2777
2789
امشب رفته بودم داروخونهیه خانوم و اقایی با اپتیما اومدنخانومه بدحال بودکل امپولاش شد ۴۰ هزارتومنمرده ...

منم توی مانتوفروشی یکبار زن و شوهر دیدم. مرد جلوی اونهمه مشتری با صدای بلند گفت همین یکیو میخری تا یک سال بسه. زنه سرخ و سفید شد. نردها همشون همینن؛ خفیف و حاد داره توش... 

عزیزم کوئیک آر بخرچرا واقعا بین کوئیک و تیبا ،تیبا رو انتخاب میکنینتقریبا هم قیمته اما واقعا کوئیک ک ...

وای توروخدا به تیبا هیچ عیبی نذار گلم. تیبا عشق منه. یک علاقه خاصی به این تیبا هاچ بک پیدا کرده ام. فرمانش مشکلی نداره. شتاب عالی. اصلا تعمیرگاه نمیرم. فکر عوض کردن ماشین آزارم میده. خیلی هم باکلاسه. بدنه محکمی داره... کوییک چیه هرجا رو نگاه میکنی شده کوئیک اه اه بدم میاد. معمولا اولین ماشین راننده است مثل لاکپشت آروم میرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامه تارا امنه ؟خرید کنم تو دردسر نمیفتم ؟خرید باید ی دفعه ی میلیون رو خرج کرد یا میشه کم کم ؟بعد خرید قسطش از کی شروع میشه ،؟ممنون میشم جواب بدید ؟بدرد میخوره یا ن ،،

فقط خدا 
❌❌❌❌❌❌سلام دوستان شبتون بخیر چند ساعت پیش اومدم تاپیک و گفتم که از افق کوروش خرید کردم و به خیال خود ...

چقدر تجربه بدی منم تجربه های بدی از خرید اینترنتی داشتم،درسته کد تخ.فیف میزنی و ارزونتره ولی همین هایپر استار اسنپ من پنیر لیغوان خریدم ۴۰۰ گرمی ۱۸۰ تومن،وقتی آوردن یه پنیر مضخرف گچی تلخ بود روش نوشته بود پنیر با طعم لیقوانی😑

یا پنیر پیتزا خریدم ۳۵۰ بود با تخفیف شده بود ۲۸۰ ولی برام تاپینگ آوردن.نمیدونم میدونی یا نه ولی تاپینگ اصلا پنیر نیست و چربیه و مضر و ارزون

بخاطر همین این سری رفتم حضوری از افق خرید کردم

عصری یکی از بچه ها گفت جمع فاکتورش کمتر بوده من رفتم برای خودمو حساب کردم درست بود.حضوری هم رفتم قیمت روش رو با قیمت تخفیفی مقایسه کردم اونم درست بود خدایی

یا من نوشابه خریدم ۲۵ که خب مغازه میده ۳۳،تن ماهی از قیمت روش ۲۰ ارزونتر بود

ما اینجا افق خیلی داریم از خیلی شعبه هاش خرید کردم ،شما چندمین نفری هستی که اینو گفتی.شاید بعضی شهرا نظارت ندارن که خدا ازشون نگذره دسترنج مردمو اینجوری بالا میکشن😔😔

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام خانم ها امروز بدترین روز زندگیمه کابوس بد ظهر یه پیام به گوشیم امد که ازت شکایت شده منم واقعیتش جا خوردم گفتم من که کاری نکردم گفت ابلاغیه دارین منم زدم روی لینک وقتی وارد شدم گفت شماره ملی رو بزن منم زدم چقدر من نادونم بعد اسم وفامیلم رو آورد دیگه مطمئن شدم که ازم شکایت شده بعد یه اپلیکیشن بود عدالت همراه که اون رو نصب کردم  بعد نوشته بود ۳۵تومن باید پرداخت کنی تا ابلاغ رو ببینی منم وارد درگاه شدم واطلاعات بلو رو که ۴تومن پول توش بود رو وارد کردم همینکه اطلاعات رو وارد کردم شروع شد وای خدا داشت حسابم هک میشد سریع وارد بلو شدم ۴میلیون صد زدم به کارت ملیم اما از ظهر نشسته به حسابم واینم بگم که مدام پیامک رمز پویا می امد صد تومن پونصد تومن بعد من وارد بام شدم که ببینم رفته تو بام که دیدم ای دل غافل کل گوشیم هک شده سریع یه پیام هایی می امد ‌ه وارد بام شدم .وای بچه ها از ظهر تا حالا پولم نیست اون ۴تومن کل پولمون بود برای یک ماه 

ادامه سریه بامم رو پاک کردم ویپادم رو پاک کردم وانتی ویروس گوشیم رو زدم دیدم بله بد افزاره سریع پاکش کردم ولی خیلی میترسم چون هم شماره ملیم رو داره هم شماره موبایلم رو گوشیم رو ریست کردم زنگ زدم بلو گفت خانم از حساب شما پول برداشت شده به سمت حساب دیگتون میگم خانم نشسته به حسابم میگفت ۴۸ ساعت صبر کن شاید عودت بخوره حالا نمیدونم چیکار کنم کارت بلو هم غیرفعال کردم 

سلام خانم ها امروز بدترین روز زندگیمه کابوس بد ظهر یه پیام به گوشیم امد که ازت شکایت شده منم واقعیتش ...

به گوشی من و همسرم هم از این پیام ها اومده؛ از شما شکایت شده ولی ما به روی لینک نمیزنیم. خیلی از برنامه ها رو توی گوشی مون نصب نمیکنیم. پلیس فتا بری برات پیدا میکنه کلاهبرداره رو.

ادامه سریه بامم رو پاک کردم ویپادم رو پاک کردم وانتی ویروس گوشیم رو زدم دیدم بله بد افزاره سریع پاکش ...

اگه میتونی سریع حساباتو غیر فعال کن 

خیلی وحشتناکه درک میکنم

منم توی مانتوفروشی یکبار زن و شوهر دیدم. مرد جلوی اونهمه مشتری با صدای بلند گفت همین یکیو میخری تا ی ...

خفیف و حاد عالی بود😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810