2777
2789
بنظرم بگیر دست خودتبرای چی باید میوه رو حذف کنی خب؟😅ماهایی که اینجا جمعیمو پس انداز میکنیم به معنیه ...

آرشیدا برنج واسه یکسال چه جوری نگه میداری که خیالت راحت باشه بابت آفت وکرم

ممنونم عزیزماصن ناامید نباشمگه عمرمون یکسالو دوساله که میگی دیدنه آرزوهاتو دور میبینی؟والا من تو خوا ...

سلام مهربونم مرسی بابت اینکه وقت گذاشتین و خواهرانه جواب دادین امیدوارم یه روز که خیلی نزدیکه بیام و این خبر رو برم بهتون ♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ویپاد دیگه وام‌ نمیده؟؟؟ امشب کامل تصفیه کردم برلی وام بعدی میگه تعلق نمیگیره با اینکه من قبل ...

اگه مبلغ جدید رو نمیده و همون مبلغ قبلی رو میده باید با حسابت کار کنی 

ی پولی رو بزار چند روز داخل حسابت بمونه 

صددرصدوالا دارم همه تلاشمو میکنم یه ۴۰متریشو بخرم😅این متراژ که عالیه

اخه من میگم حداقل پارکینگ داشته باشه 

پس بدون پارکینگ و آسانسورم ارزش داره 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

بله عزیزم من هم یک اعتبار ۳ میلیونی داشتم حدود یک سال داخل د ی ج ی کالا که چند باری باهاش خرید کردم ...

سلام عزیزم من میخام وام دی جی پی بگیرم فقط سکه تمام یا دو تا ربع بگیرم الان رفتم دی جی کالا میبینم سکه ها رو زده ناموجود حالا اگه وامم اوکی شد سکه نبود چیکار کنم چون طلاهاش خ اجرت بالاس نمیخام بخرم

بعد یه سوال دیگه وام سی تومنی شو میخام 3300 هزینه عضویت میخاد این چیه؟ شمام اولش پول دادی؟ 

@رکسانا۹۲۲۳ بیا عزیزم خیلی وقت بی خبرم ازت ❤️@مامان_فرنو_خوشگله بیا ببینم عزیزم به سلامتی زایمان ک ...

معصومه نازنینم خیلی خوشحالم به یادم بودی ،بله زایمان کردم ،الان یه دختر ناز دارم که روزی نیست به خاطر وجودش خداراشکر نکنم،وجودش خیلی پر برکت و نعمت بوده هم مالی هم رشد شخصی  من شده😇😊

اگرچه خیلی هم سختی کشیدم تو این یکسال،ام روحی هم جسمی،داغون شدم ولی...دوباره پرقدرت بلند شدم و خودم را ساختم،شدم مادری که دخترم بهم افتخار کنه😍😍

به خودم گفتم بهانه ممنوع⛔⛔⛔⛔

فقط تلاش کن

این بچه بهانه تو نیست 

که فردا بگی ،،بچه داشتم،وزن و اندامم خراب شد

بچه داشتم، نشد درس بخونم

بچه داشتم، نشد درآمد داشته باشم

....بچه قرار نیست بهونه من بشه برای تلاش نکردن❌❌❌

بچه قراره انگیزه بشه که خودم را بالا بکشم💗

به خودم گفتم ،من باید الگوی دخترم باشم💗

میخوام دخترم در آینده شبیه من باشه💗 یا نه💔؟؟؟

خلاصه باوجود اینکه هیچکس نیست کمکم کنه و خانواده شهرستان هستن،با وجود اینکه همسرم روزی ۱۲ساعت بیرون خونه است،و نی نی که هر روز چالش جدید داشت و آروم نبود و تا الان هم با خوابش مشکل دارم،و ولی شروع کردم به تلاش 

بدون باشگاه و رژیم خاصی و خرج کردن،با همین کالری شماری و ورزش تا الان ۱۵ کیلو وزن کم کردم،درحالی که خیلی هم سخت وزنم پایین میاد ولی ناامید نشدم و این مسیر ادامه داره هنوز😊😉😉

بعد شروع کردم به مطالعه برای آزمون نظام مهندسی،درحالی که دخترم ۶ماهه بود،از خوابم زدم ولی حسابی میخوندم،اردیبهشت آزمون نظارت قبول شدم🥰🥰💃💃💃💃

مرداد آزمون اجرا و طراحی دادم،

نتایج اومد ،همینجا اعلام می‌کنم انشالله

خیلی اذیت شدم،برای تمرینات طراحی چون همزمان بود با بچه داری،شبها از شدت درد مچ دستهام، پماد پیروکسیکام و ویکس میزدم و آتل می‌بستم دوماه،ولی گذشت،چون همیشه شرایط سخت میگذره،ولی این ما هستیم که به خودمون افتخار میکنیم😍😍

ادامه دارد...

عزیزم به همسرت بگو با کارت ملی و شناسنامه های خودش و شما و بچه هاتون با یه قطعه عکس ۳×۴خودش بره انقل ...

عزیزم فقط همون شعبه خانه کارگر باید بریم ؟

شعبه های دیگه نداره ؟

آخی عزیزم چه جالب😍من متولد ۵ شهریور ۶۹ هستمپسفردا ۳۴ سالم میشههمسرم متولد ۶۵پسرم ۹۷

چ خانواده جذابی🤩

خدا حفظ تون کنه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
معصومه نازنینم خیلی خوشحالم به یادم بودی ،بله زایمان کردم ،الان یه دختر ناز دارم که روزی نیست به خاط ...

این دوتا هدف خیلی برای من مهم بود ،هم کاهش وزن هم گرفتن پروانه نظام مهندسی،سالها میگفتم نمیشه،ولی بعد تولد دخترم گفتم بهانه ممنوع❌❌❌

معصومه جون،در جواب کسی که بهانه نیاره نمیتونم کار کنم و شرایط نیست، بارها یه حرف قشنگی زده

گفت انگیزه برای کار و تلاش و درآمد نداری؟؟؟

آخه چه انگیزه ای بالاتر از ساختن آینده برای بچه هات؟🥺🥺🥺🥺

واقعا همینه ، از وقتی مادر شدم،انگیزه و هدف پیدا کردم😊💗

هدف بعدی من استخدامی آموزش و پرورشه،امسال همزمان شد با دندون درآوردن و بعد مریض شدن دخترم 

من سه سال پیش میتونستم حداقل به مصاحبه علمی برسم اگر بومی میزدم،چون نمره من از نفر سوم خیلی بالاتر می‌رفت با امتیاز بومی،ولی نخواستم حق کسی را بخورم و درآمد حلال برام مهم بود ،ان شالله خدا امسال نظر کنه،از شما دوستان هم التماس دعا دارم 🤲🤲🤲🤲

از پس انداز هم بگم🤑🤑🤑

۳۵میلیون جمع کردم. تو این یکسال 😊

به برکت وام بلو و ویپاد

مرسی از دوستانی که بلو و ویپاد را معرفی کردن،مخصوصا کاربر مارتين 💗

خانمها از این دو وام غافل نشید،عالیه،پول‌های خرده تون هم بزارید روش و طلا بخرید

پارسال ۸میلیون وام بلو گرفتم

با ۴میلیون پس انداز از صرفه جویی خرید لباس و...شد یه انگشتر ۱۲م

امسال فروختم ۱۵م و ۴م وام ویپاد گرفتم،۱۰م وام بلو دوباره ،۶م از پس انداز امسال و عیدی شد ۳۵میلیون که میخواستم طلا بخرم،ولی فعلا قرض دادم به همسر برای ثبت نام قرعه کشی خودرو

سلام خانمایی که پاکدشت هستین یا از اونجا اطلاعات دارین اگه ممکنه راهنمایی کنید. ما میخوایم جهت سرمایه گذاری اونجا واحد بخریم. ولی پولمون کمه و جاهای گرونش نمیتونیم بخریم. دیروز رفتیم مهستان و گلستان و بهار ، ظاهرا پولمون به اونجاها بخوره. به نظرتون اونجاها چطوره؟ و اینکه قرار نیست خودمون اونجا بریم فقط جهت سرمایه گذاری.

تیکر تولد 
2810