2777
2789
شمال سوییت که میدن تمیزه؟

هم گرگان داره هم چمخاله تو گیلان و هم رشت

من فقط چمخاله میرم خیییلی قشنگه تو اون شهرکی که ویلاها هست دورش دریاچه داره برکه هست پر از مرغابی و خرگوش

کلی الاچیق و وسایل بازی برای ۱تا ۹۹ سال

دقیقا هم روبهروی دریاس

تو گوگل بزن خانه کارگر چمخاله تصاویرش میاد😍

عزیزم اگر با پول قرعه و طلاهات یه زمین بخرید خوبه،بی ماشینم نمیمونین اونم برای خونه ای که قرار نیست ...

خواهرم خونه شو میخواد. زمین بخرم و شاید خواستم فوری بفروشم. میترسم خریدار نباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خداوند نگه دارش باشه 🥰❤️می‌دونی این مدت که عضو این تاپیک بودم چه شناختی ازت پیدا کردم یه خانم ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف داری🥰

خوبی از خودته مهربون

بله تهران شناسیم خیلی خوبه خوشبختانه

شاید باورتون نشه اما هر کوچه و خیابونو تو کل نقاط بلدم 😅

ممنونم عزیزم خیلی لطف داری🥰خوبی از خودته مهربونبله تهران شناسیم خیلی خوبه خوشبختانهشاید باورتون نشه ...

ارشیدا جون دوست داشتی بهمون بگو چند سالتون هست ؟

همشهری زنداداش من هم هستی یک دختر طالقانی مهربون مثل زنداداش خودم . 😍😍😍😍

بچه ها من دیگه نمیخوام تو تایپیک باشم شماها همتون پولدارید خونه دارید پس انداز دارید اما من نه ...م ...

عزیزم ما هم خونه نداریم،کل حقوق همسرم و نصف حقوق من میره پای قسط مجبورم بچه رو بزارم و برم سرکار،حتی پول مسکن ملی نتونستیم بدیم و امتیازمون پرید.ولی امید داریم،حالا شاید با این پس اندازای کوچیک نتونیم خونه بخریم اما از هیچی بهتره.حداقل اگر قبلا پس انداز داشتیم پول مسکن میدادیم و الان خونه داشتیم

من خودم ماه قبل فقط تونستم دو تا پارسیان بخرم کلا ۵۰۰ سوت که یکیشم قسطی خریدم از اسنپ.

از تو حرکت از خدا برکت

ولی حیف تاپیک دیگه مثل قبل نیست معصومه جون و رویا جون که نیستن،بقیه هم گزارش نمیدن.آدم دست و دلش به گزارش و ... نمیره

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه ها راستی خواستم بگم اسم من شیدا س😅

سال ۹۶ که باردار بودم تا ۵ماهگیم سونوگرافیا میگفتن بچم دختره

منم اسمشو گذاشتم آرشیدا که به اسم خودم بیاد😁

بعد یهو گفتن پسره

منم همونجا گفتم اشکال نداره اسمشو میذارم کارن🤣

و اینگونه بود که تو همون چنماهه اول بارداریم کاربریمو گذاشته بودم آرشیدا😅

ارشیدا جون دوست داشتی بهمون بگو چند سالتون هست ؟همشهری زنداداش من هم هستی یک دختر طالقانی مهربون مثل ...

آخی عزیزم چه جالب😍

من متولد ۵ شهریور ۶۹ هستم

پسفردا ۳۴ سالم میشه

همسرم متولد ۶۵

پسرم ۹۷

ارشیدا جون دوست داشتی بهمون بگو چند سالتون هست ؟همشهری زنداداش من هم هستی یک دختر طالقانی مهربون مثل ...

آخی عزیزم چه جالب😍

من متولد ۵ شهریور ۶۹ هستم

پسفردا ۳۴ سالم میشه

همسرم متولد ۶۵

پسرم ۹۷

2810