2777
2789
اره دختر مهربون همون 96دوسالع بهترین گزینه س فکر کنم با قسط حدودی 5/030/00086سه ساله حدودا 3/230/00 ...

خواهش میکنم عزیزم ، من بودم اگر توان قسط دادن داشتم همون ۲ ساله رو میگرفتم ولی خوب اگر سختم بود میرفتم سراغ ۳ ساله . 😍😍😍😍

دست همسرمه مشکلی با اینکه به منم بده ندارم اتفاقا چون همه رو خرج میکنه و آخر ماه هیچی نداریم همیشه م ...

بنظرم بگیر دست خودت

برای چی باید میوه رو حذف کنی خب؟😅ماهایی که اینجا جمعیمو پس انداز میکنیم به معنیه نخوردن و جمع کردن نیس

به معنیه درست خرج کردنه

مثلا خیلیا از میوه فروشی لوکس موز میخرن ۱۰۰تومن

شلیل ۷۰ تومن هلو ۸۰ تومن

من از میوه فروشیه محل میخرم موز ۶۰ تومن

شلیل ۳۰ تومن هلو ۳۵

چرا؟ چون سایزش متوسطه اما اون لوکس فروشه سایزش درشته

یا اینکه منم برنج ایرانی هاشمی درجه یک میخرم هر سال شهریور ۱۲۰ کیلو میخرم واسه یکسالم

تو شهریور ارزونتره چون فصل برداشته میگیرم کیلو ۸۰ تومن،دو ماه بهدش میشه کیلو ۱۲۰

یا گوشتامو از کوروش میخرم کیلویی ۳۲۰ اما بیرون ۸۰۰ تومنه

یا دیروز گفتم سوپریامو از اکالا میخرم با ۴۰ درصد تخفیف

والا سفرم میریم

غذای بیرونم میخوریم

صبحونه ی بیرونم به راهه اما جاهای خوش قیمت و با کیفیت

شما حقوقو بگیر دستت نسبت به مبلغ حقوق یه بخششو همون اول تبدیل به طلا کن 

باقیمونده رو تقسیم کن بین روزا

یا طبق گفته ی معصومه جون باکس بندی کن 

اینجوری حتما میتونی کلی مدریت کنی

ببین همسرت رو چی حساسه

مثلا یکی میوه دوس داره

یکی تنقلات

یکی آجیل و...

اونارو از جاهای تخفیف دار و خوش قیمت بخر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما میشه کمک بدین من الان حامله و پا ب ماه هستم از طرفی همسرم سرکار نمیره و ورشکست شده هیچ پ ...

نمیدونم کدوم شهرین اما تهران کارایی مثل حراست فروشگاه یا مجتمع یا نگهبان برج و لابی من خیلی هست

هم راحته هم حداقل ۲۰تومن حقوقشه

عزیزمشما برای سری دوزی از قبل مهارت خیاطی داشتین؟ انه لره در حد چقدر؟منم دلم میخواد برم ت این کار ول ...

بله یکم خیاطی بلد بودم اما بیشتر تجربه میخواد تا اینکه بلد باشی

چون چرخ کردن درز و حلقه استین بودو یقه شو نوار اریب میدوختم

نمیتونی از بازار جنس بیاری بین فامیل و همسایه بفروشی؟؟

قربونت برمعزیزم اوایل تاپیک داستانمو گفتمهمسرم با پدرشوهرم تو دوران مجردی یه اپارتمان شریکی خریده بو ...

عزیزم خداوند نگه دارش باشه 🥰❤️

می‌دونی این مدت که عضو این تاپیک بودم چه شناختی ازت پیدا کردم یه خانم مهربون و دوست داشتنی و صاف و ساده البته با درایت کامل و فهمیده..و واقعا میگم خیلی برام محترمی

و اینکه از تمام نقاط تهران هم شناخت داری خیلی برام جالبه

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
بنظرم بگیر دست خودتبرای چی باید میوه رو حذف کنی خب؟😅ماهایی که اینجا جمعیمو پس انداز میکنیم به معنیه ...

آرشیدا جان ،اکالا رو هم‌مثل تارا  از بازار نصب کنم؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
بچه ها من دیگه نمیخوام تو تایپیک باشم شماها همتون پولدارید خونه دارید پس انداز دارید اما من نه ...م ...

منم پولدار نیستم ولی مطالب میخونم ،ن حقوقی ن پس اندازی ،تا ببینم خدا چی میخواد 

فقط خدا 
بچه ها من دیگه نمیخوام تو تایپیک باشم شماها همتون پولدارید خونه دارید پس انداز دارید اما من نه ...م ...

منم وقتی اومدم تو این تاپیک مثل تو بودم ولی بجای انرژی منفی راهکار یاد گرفتم که از صفر بودن دربیام

الان تونستم ۳.۵ گرم طلا خرد خرد پس انداز کنم

ذهنتو باز بزار هیچ وقت برای پیشرفت دیر نیست

سلام عزیزم شبتون بخیر برای بانک رسالت چه اپی باید نصب کنم؟

سلام عزیزم همراه بانک رسالت رو میتونید نصب کنید و همینطور آی کاپ ولی من همه کارهای مربوط به بانک رسالت رو با نسخه وب انجام میدم . 

دوستان من با اپلیکیشن اوزون سوشال آشنا شدم خیلی خوبه یک میلیون تومن دارایی توی کپسول بهتون می ده که ...

سلام کد شما زدم،،این برنامه چطوره ،با زدن کد چی میشه 

فقط خدا 
سلام عزیزم چه قدر انرژی خوب می گیرم از شما با نوشته هاتون درموردخانه کارگر بیمه اختیاری هم میشه عضو ...

قربونت برم😍

بله عزیزم میشه

ما خودمونم بیمه اختیاری هستیم

اختیاری هم زیرمجموعه تامین اجتماعیه دیگه😍

سلام عزیزم چه قدر انرژی خوب می گیرم از شما با نوشته هاتون درموردخانه کارگر بیمه اختیاری هم میشه عضو ...

قربونت برم😍

بله عزیزم میشه

ما خودمونم بیمه اختیاری هستیم

اختیاری هم زیرمجموعه تامین اجتماعیه دیگه😍

2810