2777
2789
ارشیدا جون از سفرهاتم بگو چجوری مدیریت میکنی؟ راهکار بده واسه سفر کم خرج

نام کاربریتو دیدم شاد شدم رقصم اومد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام ، بانک ملی ۲ طرح مهربانی و اعتبار ملی داره که هر دو کاملا آنلاین هست و باید داخل سامانه بام افت ...

ممنون عزیزم جواب دادی 

واسه ۵۰۰تومن وام چقد باید پول سپرده کنم ؟ داخل سامانه بام شرایطشو توضیح داده برم بخونم؟

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وام ویپاد وی کلاب ۱۰ میلیونی ۶ماهه رو هفته پیش برنداشتم. الان دیدم وام ها ۱۲ ماهه شده و تعداد سکه های لازم بالا رفته که   دوستان گلم، بازپرداخت وام پشتوانه یکماهه است؟؟؟

سنم داره ۴۰ میشه. جدیدا چروک میشه جلوی آقتاب. نمیخوام شدید بشه. کرم های آبرسان زیاد تاثیری نداره. یک پزشک پوست خوب و متبحر در تهران یا حومه بهم معرفی کنید که توی کارش زبده باشه  نمیدونم بوتاکس خوبه یا ن

شما خرج خونه و هزینه ها دست شماست یا همسرتون؟میخوام بدین مدیریت پول با کیه؟

دست همسرمه مشکلی با اینکه به منم بده ندارم اتفاقا چون همه رو خرج میکنه و آخر ماه هیچی نداریم همیشه میگه خب تو بیا مدیریت کن من همینجوری بلدم بعد تاکید می‌کنه که خوراک بهم نخوره میوه رو حذف نکن مثلا 🤔

خواهرا سلام لطفا به من راهکار بدین مغزم از کار افتاده. خونه نداریم موقت خونه خواهرم نشستم رایگان.م ...

وای چه بیخیاله بگو خجالت از روی خواهرم میکشم ما نباشیم خونش میده اجاره پولشو میگیره!

ب امید رسیدن ب هدفم.  

سلام خانما معصومه جون دیگه قهر کرد رفت نیومد؟

خدا نگذره از هر کی دل میشکنه بگو دوسندارید رد شید برید فضولید آخه.‌‌‌.

والا ۱۰ ساله ازدواج کردم هزار ت من پس انداز نداشتم از وقتی بااینجا اشنا شدم دوسه ماهه یکم پس انداز دارم که دلم بهش قرصه...به اینده بچه هام فکر میکنم....

اینا همه از حرفای معصومه جون و دوستای فعال دیگس...که واسه منی که سن پایین ازدواج کردم مثه مادرن

ب امید رسیدن ب هدفم.  
بچها تصمیم گرفتم دوماه یبار جمع کنم پولامو یه النگو اینه ای‌بخرمدونه ای ،۱۲،۱۳ میفتهو ببینم تا عید چ ...

اگر میتونی خودت صندوق وام خونگی بزار با افراد مورد اطمینانت.ماهی ۵بزارید ده ماهه اولیشم خودت بردار ۵۰تومن یهویی میری سه تاشو برمیداری.یا مثلا ماهی ۲ونیم بزاریدده ماهه

از بلو و ویپاد هم میتونی وام بگیرید هم سریع تر میخری و قسطشو میدی هم طلا اگر گرون بشه فرقی ندارد برات💚

ممنون عزیزم جواب دادی واسه ۵۰۰تومن وام چقد باید پول سپرده کنم ؟ داخل سامانه بام شرایطشو توضیح داده ب ...

عزیزم داخل سامانه بام یک محاسبه گر داره که هم برای طرح مهربانی هست و هم اعتبار ملی اونجا قشنگ مبلغ رو بزنید براتون محاسبه میکنه .

سلام خانوما میشه کمک بدین 

من الان حامله و پا ب ماه هستم از طرفی همسرم سرکار نمیره و ورشکست شده هیچ پول و پس اندازی هم ندارم ، تنها کار مفیدی ک این مدت تونسیم بکنیم این بود ک از مستاجری دربیایم و بیایم خونه خودمون و من طلاهامو فروختم برای تعمیراتش ،پس آه در بساط نداریم ، کلا صفر صفریم 

ن مهارتی بلدم ن کاری و ن چیزی همسرمم بدتر از خودم

ماشین هم نداریم همسرم بره اسنپ

خانوما اگ جای من بودین چیکار میکردین، جه کاری الان مناسبه من انجام بدم ، واقعا خستم و افسردگی گرفتیم ، فقط برای مهر وام خونگی گذاشته ام و ب اسمم در اومده  و ماه بعدش میخوام زایمان کنم ک احتمالا خرج اون بشه 

دیوار رو هم کلا بالا و پایین کردم کار درمنزل چیزی نداره ، واقعا ت بد مخمصه ای افتادیم 

اگ کاری چیزی ب ذهتتون میرسه ک من انجام بدم بگین لطفا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاهل💍
قربونت برمعزیزم اوایل تاپیک داستانمو گفتمهمسرم با پدرشوهرم تو دوران مجردی یه اپارتمان شریکی خریده بو ...

عزیزم

شما برای سری دوزی از قبل مهارت خیاطی داشتین؟ انه لره در حد چقدر؟

منم دلم میخواد برم ت این کار ولی ن مهارت دارم ن چرخشو و هم اینکه باردارم هستم و آخرای بارداریمه ولی از بی مولی نمیدونم باید چیکار کنم و ب کدوم در بزنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاهل💍
عزیزم میشه بگی چطور خرج تو و همسرت در هفته یه تومن یا کمتر میشه؟؟ ما دوتا بچه هم داریم البته ولی ممن ...

عزیزم لیست غذایی دارم ک بر اساس اون خرید میکنم تعداد سیب زمینی پیاز گوجه خیار بادمجان هویج و فلفل دلمه به تعداد نیازم میخرم

مثال این هفته کشک بادمجان دارم  با سرخ کرده گیاهی 

میشه ۶ عدد بادمجان متوسط یا پنح عدد بزرگ

پنیر و از لبنیاتی میخریم 

کشکو ماست و تخم مرغ و خامه و پنیر پاستوریزه  سس و این قبیل چیزا از فروشگاه تخفیف دار مثه افق کوروش ک یک سالو چند ماهه از اوکالا خرید میکنم 

جدیدا ۳۹۰۰ هزینه بسته بندی میگیره ک بازم صرفه داره 

وسایل بهداشتی،شوینده  و خرید عمده  هر ماه براش پونصد بودجه گذاشتم هر ماه هرچی تموم بشه قد دوبار مصرف ازش بمونه شارژ میکنم

مثلا این ماه  مایع لباسشویی میخوام و نرم کننده موی خودم

لیف  برای خودمو همسرم مسواک 

مایع لباسشویی نرم کننده لباس مایع دستشویی و ظرفشویی حتی وایتکس و تاید و سایز بزرگ میخرم به صرفه تره

اینم از فروشگاه تخفیف دار یا اوکالا میخرم 

وسایل رسیدگی به‌خودم ک شامل کوکتل پا ماسک خونگی ( سفیذه تخم مرغ /آلوورا/قهوه/برنج و...)

ک از اینترنت یاد گرفتم و با قرص ماسک  مصرف میکنم

ماسک حاضری هم دارم +قلم سیلیکونی 

رنگ مو  برای رنگساژ+فرچه و کاسش

رنگ ابرو  +فرچه و کاسش

تهیه شده و خودم انجام میدم هزینشم بدون مشکل بر میدارم برای پس انداز ولی برای دکلره سالی یک الی. دوبار میرم سالن

نقدی هم از همسرم میگیرم  دو ماه قبلش میگم فلان موقه انقد احتیاجه ک خودم براش باکس میذارم 

وقتی دنبه باشه یا آب میکنم یا همینطوری به‌حای روغن تو غذا مصرف میکنم 

همه چیپ وقت نیاز تمیز میکنم تا خراب نشن مرتب باشن تا وقتم انرژیم و هزینم هدر نره 

کیف و کفش و اینا تمیز واکس و روغن خورده توکمد و جا کفشی

هرچی خراب باشه قابل تعمیر باشه تعمیر میشه 

نشه میندازم دور 

زباله جمع نمیکنم اسکاج  دم کنی. دستگیره  خودم میدوزم 

ظروف شامپو سر و شامپو بدن رو عوض کردم تا مشتمونو پر شوینده نکنیم

برای لباسشویی دو قاشق تاید میریزم اکر پودر بخوام بریزم 

لباس کم باشع نصف پیمانه مایع لباسشویی. زیاد باشه یک پیمانه کوچیک

نرم کننده لباس و با آب قاطی میکنم نصاب گفته 

هر چیزیو  بر اساس لیست  با فکر و  بسته به نیاز میخرم 

مثال یک قبلا هر سری همسرم میگفت چقد کشمش پولویی بخرم یک کیلو میگفتم الان قد نیاز یک ماه مگر قیمتش خیلی مناسب باشه 

با پول اضافه  پس اندازمو رشد میدم 

برق اضافی روشن نمیکنیم 

میوه‌خورده نشه تبذیل به لواشک کمپوت یا میوه خشک میشه یا اسموتی و اب میوه 

برای یه عده مسخره و عجیبه این‌کارا اصلا برام‌مهم نیس من انرژیمو میذارم برای زندگی خودم ک وقت نیاز دستم توجیب خودم بره قرض کردن سخت ترین کار دنیاس برای من 

هم‌خوب میخورم هم خوب میپوشم لازم بدونم یه مانتو رو دوسال میپوشم لازم ندونم یکبارم تنم نمیکنم و میفروشم میبخشم حرف هیییییییچ کس به هیچ جام نیست 

ولی به وقتش و به حاش هواسم به ظاهرم هست 

گاهی ادما نمیبینن من توخونه نمیرو میخورم یا گوشت و مرغ کباب میکنم ولی  دوسال یکبار یا سالی یکبار فقط ظاهر منو همسرمو میبینه پس لازمه هواسمون به همه چی باشه تا تو همه چی بیست باشیم 

سلام خانوما میشه کمک بدین من الان حامله و پا ب ماه هستم از طرفی همسرم سرکار نمیره و ورشکست شده هیچ پ ...

عزیزم همسرت باید به فکر باشه نه شما

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810