عزیزم لیست غذایی دارم ک بر اساس اون خرید میکنم تعداد سیب زمینی پیاز گوجه خیار بادمجان هویج و فلفل دلمه به تعداد نیازم میخرم
مثال این هفته کشک بادمجان دارم با سرخ کرده گیاهی
میشه ۶ عدد بادمجان متوسط یا پنح عدد بزرگ
پنیر و از لبنیاتی میخریم
کشکو ماست و تخم مرغ و خامه و پنیر پاستوریزه سس و این قبیل چیزا از فروشگاه تخفیف دار مثه افق کوروش ک یک سالو چند ماهه از اوکالا خرید میکنم
جدیدا ۳۹۰۰ هزینه بسته بندی میگیره ک بازم صرفه داره
وسایل بهداشتی،شوینده و خرید عمده هر ماه براش پونصد بودجه گذاشتم هر ماه هرچی تموم بشه قد دوبار مصرف ازش بمونه شارژ میکنم
مثلا این ماه مایع لباسشویی میخوام و نرم کننده موی خودم
لیف برای خودمو همسرم مسواک
مایع لباسشویی نرم کننده لباس مایع دستشویی و ظرفشویی حتی وایتکس و تاید و سایز بزرگ میخرم به صرفه تره
اینم از فروشگاه تخفیف دار یا اوکالا میخرم
وسایل رسیدگی بهخودم ک شامل کوکتل پا ماسک خونگی ( سفیذه تخم مرغ /آلوورا/قهوه/برنج و...)
ک از اینترنت یاد گرفتم و با قرص ماسک مصرف میکنم
ماسک حاضری هم دارم +قلم سیلیکونی
رنگ مو برای رنگساژ+فرچه و کاسش
رنگ ابرو +فرچه و کاسش
تهیه شده و خودم انجام میدم هزینشم بدون مشکل بر میدارم برای پس انداز ولی برای دکلره سالی یک الی. دوبار میرم سالن
نقدی هم از همسرم میگیرم دو ماه قبلش میگم فلان موقه انقد احتیاجه ک خودم براش باکس میذارم
وقتی دنبه باشه یا آب میکنم یا همینطوری بهحای روغن تو غذا مصرف میکنم
همه چیپ وقت نیاز تمیز میکنم تا خراب نشن مرتب باشن تا وقتم انرژیم و هزینم هدر نره
کیف و کفش و اینا تمیز واکس و روغن خورده توکمد و جا کفشی
هرچی خراب باشه قابل تعمیر باشه تعمیر میشه
نشه میندازم دور
زباله جمع نمیکنم اسکاج دم کنی. دستگیره خودم میدوزم
ظروف شامپو سر و شامپو بدن رو عوض کردم تا مشتمونو پر شوینده نکنیم
برای لباسشویی دو قاشق تاید میریزم اکر پودر بخوام بریزم
لباس کم باشع نصف پیمانه مایع لباسشویی. زیاد باشه یک پیمانه کوچیک
نرم کننده لباس و با آب قاطی میکنم نصاب گفته
هر چیزیو بر اساس لیست با فکر و بسته به نیاز میخرم
مثال یک قبلا هر سری همسرم میگفت چقد کشمش پولویی بخرم یک کیلو میگفتم الان قد نیاز یک ماه مگر قیمتش خیلی مناسب باشه
با پول اضافه پس اندازمو رشد میدم
برق اضافی روشن نمیکنیم
میوهخورده نشه تبذیل به لواشک کمپوت یا میوه خشک میشه یا اسموتی و اب میوه
برای یه عده مسخره و عجیبه اینکارا اصلا براممهم نیس من انرژیمو میذارم برای زندگی خودم ک وقت نیاز دستم توجیب خودم بره قرض کردن سخت ترین کار دنیاس برای من
همخوب میخورم هم خوب میپوشم لازم بدونم یه مانتو رو دوسال میپوشم لازم ندونم یکبارم تنم نمیکنم و میفروشم میبخشم حرف هیییییییچ کس به هیچ جام نیست
ولی به وقتش و به حاش هواسم به ظاهرم هست
گاهی ادما نمیبینن من توخونه نمیرو میخورم یا گوشت و مرغ کباب میکنم ولی دوسال یکبار یا سالی یکبار فقط ظاهر منو همسرمو میبینه پس لازمه هواسمون به همه چی باشه تا تو همه چی بیست باشیم