2777
2789

سلام ارشیداجان خدا شوهرتون حفظ کنه عزیزم شوهر منم دقیقا اخلاقش رفتارش همانند شوهر شماست ومن الان دارم تو همان هشت سالی ک گذروندی زندگی میکنم من ی سری گوشواره وپلاک ریز خریدم برا آینده پسرم بلد نیستم عکس بدم اینجا یعنی عکسا میزاشتم اما دیگه الان نمیتونم بخرم سکه پارسیان هم میگن فایده ندارد امیدوارم ماهم صاحب خونه بشیم همه مستأجران الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برمعزیزم اوایل تاپیک داستانمو گفتمهمسرم با پدرشوهرم تو دوران مجردی یه اپارتمان شریکی خریده بو ...

سلام عزیزم خداروشکر بابت تمام دستاوردهای که داشتی و خداروشکر بابت وجود همسر خوب و خوش قلبی که دارین براتون بهترین ها رو از خدا می‌خوام 

داستان زنذگی منم عین شماست ما هم از خونواده ی همسرم این ضربه رو خوردیم و یکسال بعد درست زمانی که دوباره سرپا شده بودیم و می‌خواستیم خونه بخریم یه کلاه خیلی گشاد یه نفر سرمون گذاشت و دیگه نه خونه خریدیم و ماشین و حتی وسایل خونمون رو هم فروختیم و الان که 5سال میگذره از اون داستان تونستیم یه مقدار طلا بخریم و یه پراید و یه خونه ی اجاره ای 90متری توی مسکن مهر ولی من خیلی ناامید شدم و رسیدن به هدف هامو خیلی دور و محال می‌دونم چون توی این سالها خیلی سختی کشیدم گرسنگی و نداشتن لباس و رفاه خداروشکر اون روزها گذشت و الان زندگی معمولی ای دارم و دوتا بچه ولی دلم میخواد بتونم به اهذاقم برسم لطفا شما که سختی کشیده این بهم بگین چیکار کنم

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر تا اینجا بسیار از راهنمایی هاتون استفاده و استقبال کردم هر روز ازتون مشو ...

خوبه اولا که بعداز صد بیست سال سهم پدرتون هم تقسیم میشه بین شماها.

بعدشم پیشنهاد میدم بهت ۱۵۰ تومن جور کن بگو یک و نیم دنگ بهت بدن نسبت به خواهرات عادلانه باشه.ولی نسبت به پدرت خوب بیچاره یه تومن بده۳ونیم بنامش بشه😅بازم خوبه ولی انجام بده حواستون در مورد خرید ملک باشه که خوب باشه مدارکش درست باشه.شمال چون جوریه که خریدار ها دیر به دیر سر میزنم ممکن یه ملک به چندین نفر بفروشن.

اره ولی خسارت همه رو به گرم و قیمت روزی که سپرده شده پرداخت کردن

نه عزیزم برای خواهر منو ندادن

حالا نمیدونم باید بیمه میکرد یا چی

فقط شنیدم خواهرم ناراحتخ یسری فاکتورم نداشت ثابت کنه

خلاصه طلا ازت دورم باشه یه استرس دیگه ای داری😵

ولي خانما طلا سودش خيلي بيشتره و نقد شوندگيشم بالاس

ملك فعلا راكده و نقد شوندگي كم

نه عزیزم برای خواهر منو ندادنحالا نمیدونم باید بیمه میکرد یا چیفقط شنیدم خواهرم ناراحتخ یسری فاکتورم ...

بهترین زمان برای خرید ملک ، همین الانه. واقعا الان هرکس میخواد ملک رو بخره بنظرم

من همسرتون رو نمی‌دونم باید چه بیمه ای بشن،ولی برا خودتون بیمه زنان خانه دار اگه دفتر چه ندارید باید ...

سلام عزیزم خوبین شما🌹 

من پدرم بیشتر از ۱۲ سال ایناست که بیمه تامین اجتماعی میریزه ، بنظرتون باقیشو میتونیم یکجا بدیم که بازمشست بشه و حقوق بگیره ؟؟ 

کلا بعد از چندسال بازنشستنگیشه ؟ بیمشم کارگران ساختمانیع 

برلی مردها بیمه تامین اجتماعی ۱۸ درصد خوبه که بازنشستگی و دفتر چه درمان هم میتونی بکیری(ماهی یک و سی ...

سلام عزیزم خوبین شما🌹 

من پدرم بیشتر از ۱۲ سال ایناست که بیمه تامین اجتماعی میریزه ، بنظرتون باقیشو میتونیم یکجا بدیم که بازمشست بشه و حقوق بگیره ؟؟ 

کلا بعد از چندسال بازنشستنگیشه ؟ بیمشم کارگران ساختمانیع 

سلام عزیزم خوبین شما🌹 من پدرم بیشتر از ۱۲ سال ایناست که بیمه تامین اجتماعی میریزه ، بنظرتون باقیشو ...

بله میشه. بقیه شو با پول میشه جبران کرد. کارت پایان خدمت هم میتونه سابقه بشه با پول

خواهرا سلام لطفا به من راهکار بدین   مغزم از کار افتاده. خونه نداریم موقت خونه خواهرم نشستم رایگان.

من و شوهرم دار و ندارمون یک کوییک هست که ۳۰۰ میلیون قیمتشه. قرعه کشی خانگی برنده شدم ۲۰۰ میلیون. کمی هم  خرده طلا دارم که میشه ۵۰ میلیون ( کلا شد ۵۵۰ میلیون پول) 

بنظرتون برم خونه نقلی پایین شهر بخرم ؟ یا ماشینمونو ارتقاء بدیم یا طلا دست دوم بخریم؟

من میگم خونه و شوهرم میگه ماشین.

خونه خواهر شوهرم نمیشینیم که شوهرم غصه بخوره که خونشو بهش تحویل بدیم. میگه ماشینو بفروشیم پیاده میمونیم  

2810