2777
2789
سلام خانما .چند کیلو گوجه دارم که مقدارش برای رب درست کردن کمه .یه مقدار رنده کردم گذاشتم تو فریزر . ...

اگر گوجه ی خشک برا تاس کباب یا پودر کوجه خشک برا ابگوشت دوست دارین حلقه حلقه برش بزنین خشک کنین 

خوشمزه میشه داهل بعضی غذاها

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم چرا کم بیاد واسه من ماهی ۱۵میمونه که حدود ۶تومن واسه هزینه ها میره و ۹تومان خوراک که باز اض ...

چقدر خوب یعنی خرید اینترنتی از اپلیکیشن تارا انجام میدید اینجوری سود داره؟؟

سلام خانما .چند کیلو گوجه دارم که مقدارش برای رب درست کردن کمه .یه مقدار رنده کردم گذاشتم تو فریزر . ...

بریز تو مخلوط کن یا غذاساز میکس شه بعد بریز تو تابه روغن بریزو سرخ کن تا اب اضافش خشک شه

پیاز سرخ کرده و سیر اگه دوس دارین با ادویه و نمک اضافه کن

اندازه ی هر وعده داخل شیشه سس درب فلزی بزیز و بر عکس بذار تو قابلمه اب جوش چن دقیقه بجوشه و کنسرو میشه

بعد همونطور برعکس بذار روی پارچه تا خنک شه یعنی دربش رو زمین باشه

بعد تو کابینت نگه دار هر وقت غذا نداشتین یه شیشه رو بریز تو تابه و تخم مرغ بشکن میشه املت خوشمزه و فوری😊

اولا شما شعور داشته باش ک انقد از بالا ب مردم نگا نکنی و باافاده سوال کنی پس چی میخورین من اصلا تو ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣دیدی گفتم حسادت میکنی چقدر بدبختی که داری میترکی من اینقدر ندید پدید نیستم که به خاطر چهار تا خرت و پرت شکم پر کن برعکس شما بشینم پز بدم چقدر آدم باید حقیر باشه که اینجوری برداشت کنه.قسم میخورم به خدای بالا سرم ذره ای منظوری نداشتم و فقط کمک خواستم اونم نه از امثال تو که کلا مشکل دارید از یکی مثل آرشیدا جان که جوابمو داد تمام و کمال.حالا هم دیگه ریپ نزن من از آدمای این مدلی خیلی بدم میاد ندید پدید😏

اشکال نداره عزیزماخه اسم از برنج میاد همه فکر میکنیم کیسه ۱۰ کیلوییه😅عشقتون مانا❤

ممنون عزیزم سلامت باشید آره منم فکر کردم ده کیلوییه اینجوری که گفتن میتونم پس انداز رو شروع کنم ممنونم😘😘

ممنون عزیزم سلامت باشید آره منم فکر کردم ده کیلوییه اینجوری که گفتن میتونم پس انداز رو شروع کنم ممنو ...

شما خرج خونه و هزینه ها دست شماست یا همسرتون؟

میخوام بدین مدیریت پول با کیه؟

از صندوق امانات هم می‌ترسی؟

صندوق امانات بزرگترین شعبه بانک ملی تو اصلی ترین خیابون تهران رو خالی کردن دیگه ترس داره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من داداشم صندوق امانات بانکی داره دادم گذاشته تو صندوقشاما طلا رو باید جایی بذاری که مرسوم نیسمثلا ت ...

لو ندین بابا  دیوار موش داره موشم گوش داره ،خانما فکر کنین خیلی جاها هست تو خونه که عقل جن بهش نرسه  باید خودتون کشف کنید اینجا طرح نکنید   

2810