2777
2789
وای اینجا خوندم سایت میلی گلد ، برداشت پولش به حساب خانم گلی نیومده. ترسیدم. سریع رفتم ۳ میلیون طلای ...

براتون واریز شد؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
من به این فکر میکنم که اگه قراره واسه دل خودم خونه عوض کنم که واقعا همین ۴۰متر واسم زیادم هستچون سبک ...

ای جانم الهی دلتون خوش باشه  و زندگیتون پراز برکت باشه خونه تقریبا نوسازه کاشی وایناش خوبه فقط کوچیکه البته خیلی خوش ساخته ولی خب الان طبق حرفای شما انگار‌۸۰درصدبخاطر حرف بقیه میخوام خونه بزرگترداشته باشم که سعی میکنم روی آگاهیم کارکنم، سبک زندگی‌منم‌مینیماله

اگه یه زمانی وقت داشتی وممکن‌بود برات عکس از چیدمان هالت بذار ایده بگیرم ، مبلام قیمتی نیست از این قایقی ارزوناس ،کلا من چون‌مستاجر بودم دو،سه سال  یبار مبل ارزون میگرفتم بعدم‌که ازریخت میفتادمینداختم‌دور جنس خوب میخوام بگیرم دیگه ان شالله

الان یه میز اشپزخونه کمجا دارم مال شش سال پیشه جامو‌گرفته از ریختم افتاده واین مبلا رو میخوام بذارم دیوار 

یکم دورم خلوت شه که بدونم‌چه مبلی بخرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم الهی دلتون خوش باشه و زندگیتون پراز برکت باشه خونه تقریبا نوسازه کاشی وایناش خوبه فقط کوچیک ...

باشه عزیزم واست عکس میفرستم اما چیز خاصی واسه ایده نداره🤣

یه دست مبل ال ۵نفره گذاشتم

با تلویزیون و میزش

همین😅

خیلی هم خلوته و مغزم اروم🤪

سلام صبحتون بخیر،میگم چرا تاپیک دورهمی ترکیده؟بنده خدا خودش همینطور کلبه متروکه بود که ،اوارگان کجاه ...

ما چند نفری دیشب داشتیم درمورد دوست جنس مخالف دوران نوحوانی بچه ها صخبت میکردیم یعنی سوال من بود و دوستان لطف کردن راهنمایی کردن 

یعنی این باعثش شده؟اگر واقعا بهاطر این سوال وجوابا  گزارش خورده باشه تقصیر منه و ذهن بیمار و نا ارام گزارش زنندگان 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
شیوا من تا دو نیم اونجا بودم داشتم میخوندم خواستم جواب بچه ها رو بدم دیدم ترکیده بود آخرین نفر عاطفه ...

ما ساکت بودیم داشتیم درمورد دلتنگی دختر عاطفه به خاطر مسافرت همسر عاطفه حرف میزدیم 😁ما بی گوناهوم

اینا حتما عکسای دلبروجیگرکی با حرفای مش پلنگی فرستادن ،پوکید یاشایدم شعرگفتن.خلاصه آواره شدیم رفت.

والا بوخودا هیچکدوم داشتیم یه گوشه دوغ مینوشیدیم 

⛔️⛔️⛔️⛔️دخترا لطفااا صحبتهای دورهمی ،وارد تاپیک پس انداز نشه مرسی از درک همگیتون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم 

معذرت میخوام من پیام شمارو الان دیدم 

ولی قبلترش جواب دوستان داده بودم شرمنده 

میشه لطف کنی درخواست برگرداندن تاپیکت رو بدی 

ممنون برای وقتی که گذاشتین اونوقت این طلا رو بخوایم بفروشیم به هون قیمت که طلای سالم رو ازمون میخرن ...

من تا حالا نفروختم ولي به من گفت به قيمت تابلو برميداريم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
این متن شامل حال همه خانمها نمیشه ولی اونایی که زخم خوردن می دونن چی می گم !مردها تو دفتر حساب کتابش ...

بخاطر درستی حرف شما یه داستانی از زندگی خودم باید بگم

پدر و مادر من حدودا چهل سااااال با هم زندگی کردن

بچه دار شدن

بعضی بچه ها ازدواج کردن و …

اول ک پدرم خاستگاری مادرم رفت هیچچچججی نداشت جز شغل ثابت 

بعد چهل ساااال صاحب چندین خونه و باغ و مغازه شد

یهو زد و‌خواستن جدا شن

پدر بنده گفتن مادرتوووون هیچچچچچ حقی ندارن بجز مهریه 

اونم باید ببخشه وگرنه طلاقش‌ نمیدم

خلاصه. 

خانوما پس انداز مخفی از نون شب واجب تره

@@ممنون میشم ریپلای نکنین@@

تمایلی ب صحبت درمورد مسایل خصوصی زندگیم ندارم صرفا خواستم یه نمونه واقعی رو بگم ک حواستون باشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام خانما .چند کیلو گوجه دارم که مقدارش برای رب درست کردن کمه .یه مقدار رنده کردم گذاشتم تو فریزر .بقیش رو چکار میتونم بکنم که خراب نشن؟؟

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
2810