2777
2789
طلاي دسته دومي كه به درد فروش نميخوره طلا فروش قيچي ميكنه و ميفروشه و نما نداره كجه ضربه ديده هست ...

ممنون برای وقتی که گذاشتین 

اونوقت این طلا رو بخوایم بفروشیم به هون قیمت که طلای سالم رو ازمون میخرن ورمیدارن یا نه کمتر؟

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
ارشيدا جان ميشه بگي طلارو كجا نگه داريم؟منم كادو هاي دخترم النگو و دست بندو اصلا ننداختم كوچيك شدنبع ...

من داداشم صندوق امانات بانکی داره دادم گذاشته تو صندوقش

اما طلا رو باید جایی بذاری که مرسوم نیس

مثلا تو کمد و دراور و .. که دزد یک راست میره سروقتش مناسب نیس

یه جا تو کابینتای اشپزخونه جاساز کن 

مثلا تو قوطیه آرد 😁

مامانم میذاره تو دبه ی ماست که توش سبزی خشک هست و ته کابینت ادویه هاشه😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیوا من تا دو نیم اونجا بودم داشتم میخوندم خواستم جواب بچه ها رو بدم دیدم ترکیده بود آخرین نفر عاطفه ...

اقاااااا 😡😄😄

ما اصن اصننننن حرف بد نزدیم 🥺

صاف و مرتب نشسته بودیم ی گوشه بدون آب و نون 😄 دهنمون خشک بود 😄 ساکت آروم حرف میزدیم 🥺

الآن دیدم ترکید ما بی گناهیم ‌‌‌‌‌من وکیل میگیرم 😡😄 

عالیه عزیزم پس همون جا خونه تکونی رو هم استارت می‌زنیم

سامیه جان من خودم هم تو تاپیک مینی‌مالیستی شدن یعنی چه هستم که استارتر هونامیک عزیز هستن اتفاقا ایشون چند سال پیش تو تاپیک مدیریت رویا جان  بودن، تاپیک دیگه برنامه و راهکار برای مدیریت کارهای خانه هست استارتر رانا هستن. هر دو خوبن خیلی از بچه های اینجا تو اون دوتا تاپیک هم هستن. 

کجا میشه ثبتنام کرد عزیزدلم

خوب چاف خیلی شهر کوچیکیه. کلا گیلان تو شهرهای کوچیک و روستاها زمین خیلی ارزون هست. برخلاف اسمی که دارن چاف و چمخاله خیلی توریستی نیستن. ولی از حق نگذریم هندوانه هاش خیلی خوشمزن😋😋😋

اقاااااا 😡😄😄ما اصن اصننننن حرف بد نزدیم 🥺صاف و مرتب نشسته بودیم ی گوشه بدون آب و نون 😄 دهنمون خ ...

عاطفه دیشب چی گفتین تاپیک ترکید... 👻👻👻 تو مگه مریض نیستی تا اون موقع بیداربود ترکوند؟ 😡😡😡

@niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_3 @niniyar_2 چرا تاپیک دورهمی همین استاتر ترکید ؟؟حرف بدی زده نشد ...

لینکش رو بدید

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

منم مدیریت ارشیداجون رو خیلی دوس دارم کاش بیایی بیشتر برامون بگی از کارهات😍جسارتا خونه داریدیا مستا ...

قربونت برم

عزیزم اوایل تاپیک داستانمو گفتم

همسرم با پدرشوهرم تو دوران مجردی یه اپارتمان شریکی خریده بودن که دقیقا هفته ی بعد از خواستگاری که میخواستیم کارای عروسی رو انجام بدیم پدرشوهرم گفت هر چی تو مجری خریدی برای منو خواهراته و هیچی از اون خونه ای که همرم با پس انداز ۱۰سال کارکردنش خریده بود بهمون نداد و سند هم چون سربازی نرفته بود به نامش نبود

ما از صفر شروع کردیم با کلی قرض و بدهی عروسی گرفتیم خونه اجاره کردیم یه خونه ی ۳۶متری

۲سال بعد از ازدواجم همسرم بیکار شد هر چی دنبال کار رفت چون سربازی نداشت جایی قبول نکردنو گفتم اینجوری نمیشه پاشو برو خدمت

چرخ خیاطی قسطی خریدم تو خونه سری دوزی میکردم که از تولیدی میاوردم 

با همین هزینه ها اجاره خونه و پول تو جیبی همسر و قسطارو میدادم

۲ماه اموزشیش کرمان بود بعدش افتاد تهران که ساعت ۶تا ۲پادگان بود بعدشم پیک موتوری کار میکرد تا ۱۰ شب

من همونموقع هم یه قرون پول دستم میومد میذاشتم بانک پاسارگاد اوراق میخریدم سرماه سود میگرفتم با سودش طلا میخریدم

تا اینکه ۴ سال بعد با وام و کمک مامانمو پس اندازام یه اپارتمان ۴۰ متری تونستیم بخریم که هنوزم همونجا ساکنیم😊

متاسفانه یا خوشبختانه من اصلا علاقه به بزرگ کردنه خونه ندارم😅

و همین خونه رو خیلی دوس دارم و هدف دارم اگه بشه یه اپارتمان کوچیک دیگه بخرم که هم کمک خرجمون باشه هم بمونه واسه پسرم که اون دیگه مثه ما دغدغه ی پول و خونه نداشته باشه

من ۸سال از بهترین سالهای عمرو جوونیم تو قرض و قسط گذشت 

پدرشوهرم کاری با ما کرد که فکر نکنم کسی تاحالا با پاره ی تنش کرده باشه

چند ساله با بدترین مریضی تو بدترین حالت فوت کرد اما هیچوقت نتونستم و نمیتونم ببخشمش

در رابطه با پس اندازم که گفتی عزیزم،من هیچی مخفی ندارم چون از روز اول همسرم همه ی پولاشو میداد به منو میگفت خودت هر کار صلاحه بکن و اصلا حساب پولاشو نداره هر بارم میام بهش توضیح بدم میگه هر طور خودت میدونی درسته😅

تا میگم ببین این طلاهارو خریدم میگه افرین افرین خیلی خوبه طلا اینده داره همین😅😅

ولی تحمل همه ی سختیها به داشتن همسرم میارزید ❤

واقعا مرد خوب و مهربون و کاریه

شاید باورت نشع ۸۰ درصد کارای خونمونو تو این ۱۳ ساله داره انجام میده و تا میخوام غذا بپزم میگه به من بگو چجوریه من میپزم تو بشین😅

با این وجود همه غذاهارم یاد گرفته الانم در حال آبغوره گیریه🤣

عزیزم اگ طلا ۳/۶۰۰ بوده برات ۲۰ درصد حساب کرده ،، حالا اگ نو و اجرت دار وازین مدلهای جدید و برند باش ...

سکه های گرمی چجوری حساب میشه؟؟ 

من سکه الیزابت یک و نیم گرمی با یک ۶۰۰ سوتی خریدم ۹و‌۴۰۰ درسته؟؟ 

سلام صبحتون بخیر،میگم چرا تاپیک دورهمی ترکیده؟بنده خدا خودش همینطور کلبه متروکه بود که ،اوارگان کجاه ...

سلام دلبر جون من دیشب داشتم میخوندم تاپیک دورهمی رو یکدفعه اومدم صفحه عوض کنم تاپیک ترکید . 🤔🤔🤔🤔🤔

دورهمی چی شد من از نارین و مهسا و مهسان ریپلای داشتم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
قربونت برمعزیزم اوایل تاپیک داستانمو گفتمهمسرم با پدرشوهرم تو دوران مجردی یه اپارتمان شریکی خریده بو ...

خداوند نگهدار‌خودت و زندگیت باشه هزارماشالله به اراده تون‌واقعا

کاش منم بتونم از فکر عوض کردن‌خونه حداقل تا وقتی شرایطش پیش میاد دربیام خونه ی منم کوچیکه بعد چندسال هم خدا بهمون داد دلم‌میخواد ازفکر عوض کردنش دربیام چون هرچی حساب کتاب میکنم نمیشه وفقط روحمواذیت میکنم

الان مبلام ترکیده دلم‌میخواد بذارم سرکوچه یه ست خوشگل و باکیفیت بگیرم شوهرم میگه جامون تنگ میشه بذار خونه جدید میتونم مقاومت کنم ولی نمیدونم‌درستش چیه 

مثلا یه پولی قرعه به اسمم‌دربیاد نمیدونم برای تعویض خونه جمع کنم یا بدم‌مبل و وسیله خونه اینا گیجم میکنه که نمیدونم تصمیم درست چیه ،کاش بگی چطور میتونم مثل شما به فکر عوض کردن خونه نباش حداقل تا دوسه سال آینده  

هموز یسال هم‌نشده اومدم توخونم بفکر بزرگ کردنشم با جیب خالی

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر تا اینجا بسیار از راهنمایی هاتون استفاده و استقبال کردم هر روز ازتون مشو ...

فکر خوبیه 

اگه از خانواده ات شناخت داری و میدونی مشکلی پیش نمیاد 

میتونید در طول سال چند شب هم اجاره بدین هزینه خودش درمیاد

خدایا شکرت😍
2810