2777
2789
حالا اگ ماشین رو بزنه به اسمت دلت خوشه ، یا حداقل نصفش رو بزنه ،، وگرنه ک آدم طلاشو میزاره زیر سرش ب ...

شما ساده ای عزیزم .

به همه بگو طلا ها مو فروختمو یا گم شده و دیگه هیچی ندارم ! بزار خبال همه راحت بشه . ببر بزار صندوق امانات بانک .مادرتم خواست بگو نمی دم ویا اندازه گرمش طلا می گیرم ! 

زندگی من اونقددددر بالا پایین داشته که دیگه به هیچ کس اعتماد ندارم .‌

نه ماشین نه چیزی به نام نیست .

شما ساده ای عزیزم .به همه بگو طلا ها مو فروختمو یا گم شده و دیگه هیچی ندارم ! بزار خبال همه راحت بشه ...

حرفت درسته بخدا حق میگی ،، ولی اگ نتونن پس بدن آدم باید چیکار کنه ؟ نه میشه دعوا کرد نه شکایت هیچی . خانوادتن هر طرف بزنی درد داره . آدم عاقل از اول ب هیچکس نمیگه   

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین شما معلومه خانم قوی هستی .من نمیتونم نه بگم مشکل از خودمه .از حق نگذرم پدر و مادر خیلی هوامو داشتن در حد توان جهیزیه دادن کمکم کردن ، ولی کلا پسر سالاری دارن ،، طبقه های خونشون ب نام برادرام زدن ، یا مثلا طلا میفروشن میدن ب برادرام برای بنایی و ساخت خونه ، دگ هم حرفی نیست ولی با دخترها همه چیو حساب میکنن . دیگه رسم و عرف جامعه حداقل برای ما همینه . برا همین آدم دلش آروم نیست هم میخای کمک کنی هم تبعیض میبینی دو دل میشی...

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم درخواست دوستی دادم بهتون پیام بهم بدید اونجا میگم بهتون ، ایتا که کانال اعتماد هست اسمش .

عزیزم شما از بخش اعتباری دی جی پی دی جی کالا استفاده کردین؟برا من اول یک تومن بود بعد شد سه تومن حالا این سه تومن هم تا اخر مرداد میشد استفاده کرد دیگه بهم اعتبار جدید نداد برا شما پیش اومده؟

عزیزم شما از بخش اعتباری دی جی پی دی جی کالا استفاده کردین؟برا من اول یک تومن بود بعد شد سه تومن حال ...

بله عزیزم من هم یک اعتبار ۳ میلیونی داشتم حدود یک سال داخل د ی ج ی کالا که چند باری باهاش خرید کردم و تسویه و تا آخر اردیبهشت فرصت داشت ولی دیگه از وقتی تمام شده دوباره بهم اعتبار نداده و میگه ظرفیت فعلا تکمیل هست .

فدات پایدار باشید ی دوستی داشتم تو حرف مردم برنامه آخرین خبر اونم عشقش محمد بود باهمین امضا گفتم شای ...

برنامه آخرین خبر سالها پیش بودم اکانتم دوتا H بود

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خانوماکسی از شرایط وام بانک ملی اطلاعاتی داره ؟ همین که تلوزیون تبلیغ می‌کنه ، میگه کلا آنلاینه ...

سلام ، بانک ملی ۲ طرح مهربانی و اعتبار ملی داره که هر دو کاملا آنلاین هست و باید داخل سامانه بام افتتاح حساب و سپرده گذاری انجام بدید . 

من واسه تولد ۶ سالگیه پسرم تم ماینکرافت میخواست که بنر و استندو ریسه رو از سایت دیوار دست دوم گرفتم ...

وای نمیدونم من چرا انقد،شمارو دوست دارم به نظرم خانم خوش قلب ومهربونی هستین انشالله همیشه موفق باشین

منظورشون یه کیسه برنج نبود مثلا ۵کیلو برنج و یه کیلو قند دو کیلو شکر و نیم کیلو چای و نبات

منم مدیریت ارشیداجون رو خیلی دوس دارم کاش بیایی بیشتر برامون بگی از کارهات😍جسارتا خونه داریدیا مستاجر؟

پس انداز مخفی هم دارید یا همش مشترک

سلام دوستان من همسرم نهایت ۱۳ میگیره وام هم دیگ نداریم حالا قراره خودم قرعه بزارم ۱۰ ماهه ماهی ۲ توم ...

دوست عزیزم من میخوام از دید و بعد دیگه ای جواب بدم.شاید حتی دوستان جبهه بگیرن ولی دوست دارم بگم 

من خیلی خیلی زیاد تو اطرافیانم و دوست و آشناها که خودشون

مسئول وام میشن که وام اول رو بردارن،دیدم واقعا اون پول براشون هیییییییچ برکتی نداشته.

درسته اون فرد زحمت میکشه و کار سختیه و سرو کله زدن میخواد،همه اینها درست ولی نمیدونم واقعا چرا برکت نداره.

من صرفا تجربه ای که دیگران تجربه کردن در اختیارتون گذاشتم😊 امیدوارم خدا به هممون سلامتی و عمر باعزت و برکت در مال و جانمون بده🤲

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
دوست عزیزم من میخوام از دید و بعد دیگه ای جواب بدم.شاید حتی دوستان جبهه بگیرن ولی دوست دارم بگم من خ ...

با این حرفتون مخالفم و با عرض شرمندگی از همه دوستان و شما نشد ک رد شم ...

چون اینجور ک شما میفرمایید کسایی ک قرعه راه میندازن دارن ثواب ک هیچ کار ناپسندی می کنند ک پولشون بی برکت میشه ؟

ن عزیزم صاحب قرعه داره از وقت و انرژی و اعتبار خودش مایه میزاره تا اون چند نفر رو دور هم جمع کنه ...

داره مسئولیت قبول میکنه و هرکدوم از افراد بد حسابی کنن جورش رو صاحب قرعه باید بکشه ...

و هزارجور بزار و بردار و دردسر دیگه ...

بعد در مقابل اینا تمام منفعتش اینه ک اولیو ب ا ن ی برداره 

میخوام ببینم این زحمات و این منفعت تو کفه ترازو نابرابرند؟ 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
با این حرفتون مخالفم و با عرض شرمندگی از همه دوستان و شما نشد ک رد شم ...چون اینجور ک شما میفرمایید ...

اوناییم ک تو اطرافیان شما پولشون بی برکته اگر وقتشو دارید دنبال علت دیگه ای بگردین براشون

چون قطعااا این مورد ک شما فکر میکنید نمیتونه علتش باشه ...

با تشکر

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810