این متن شامل حال همه خانمها نمیشه ولی اونایی که زخم خوردن می دونن چی می گم !
مردها تو دفتر حساب کتابشون بخش بدهکاری من به زنم رو ندارن جون اموال زن و پول اونو مال خودشون می دونن!
می دونم شاید خیلی ها جبهه بگیرن بگن مگه زن و سوهر جدا از هم هستن و.. ما اینجوری نیستیم و.. خوب خدا روشکر
ولی طرف صحبتم با ۹۰ درصد خانمهاست که با سادگی تمام گاهی مهریه رو می بخشن یا طلا هاو پول هایی که با درامد خودسون به سختی جمع کردن رو دو دستی تقدیم همسر می کنن....
حدای از پس انداز مشترک برای خودتون حتما یه پس انداز برای خودتون داشته باشید که حتی بچه هاتونم خبر نداسته باشن به هیچ کس لو ندید مگر خیلی مطمئن باشید! تو روزهای خوش خوشان زندگی تون به فکر اینده تونم باشید که اگر یه اتفاقی مثل بمب افتاد وسط،زندگی تون کاسه چه کنم چه کنم و بدبختی نگیرید دستتون ! هر قدر می تونید پس انداز کنید ! نگران نباشید اگر یه مانتو رو ۶ ماهم ببپوشید اتفاقی نمی افته ! براب چشم و هم چشمی الکی خرج نکنید ! این پس انداز روهم به هییییچ وجه به همسر نگید ! الان مدعیان بشر دوستانه نیان بگن حرامه و بابد صادق بود و.. نه عزززیز من !! نیاز نیست تو زتدگی خییلی صادق باشی پولی هم که پس انداز از خرجی و درامدت می کنی از شیررر مادرتم حلال تره!!!
شاید میخوای یه چیزی برا خاتوادت بگیری یا اتفاقی افتاده نمی خوای به همسرت بگی ،شاید جایی سرمایه گداری برای ایندت مب کنی !،بخدا اشکالی نداره!
شاید به اختلاف رسیدی خواستی جدا بشی با کدوم پول با کدوم پشتوانه !!!
من با اون دسته از خانمهای خوشبخت کاری ندارم الهی عشقشون روز به روز بیشتر بشه
طرف صحبتم با خانمهایی که اول راهن ،ضربه خوردن و.. تو نی نی سایتم کم نداریم از این خانمها ..
پس بیاین برای یک بارهم شده درس بگیریم و یکم هم به فکر خودمونم باشیم . جدای تلاشی گه برلی خونه دارشدن همسرمون ،ماشین دارشدن همسرمون ،ویلا دارشدنش می کنیم واز خوشی ها و علاقه هامون می گذریم و فداکاری می کنیم اون گوشه کنارها هم یکم دلتون برا خودتونم بسوزه و برا خودتم یه فکری بکتید !!!