2777
2789
سلام دوستان من تازه وترد این تاپیک شدمخیلی دوس دارم پس انداز کنم.ولی متاسفانه هم خودم هم شوهرم اصلا ...

من پیشنهادم اینه پیج اینستاگرام لیلی دیلی رو فالو کرده و هرروز یه دور هایلایتاشو نگاه کنی

بهت قول میدم نصف همون لباسایی که داریو هم بدی بره😅

قبلتر هم به دوستان اینجا پیشنهاد دادمو دارن دعام میکنن😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما:)

من تازگی ی آنلاین شاپ لوازم آرایشی زدم

هنوز خیلی کوچولوعه به حمایت نیاز دارم میشه حمایتم کنین

حتی خریدم نمیکنین فالو کنین:)

ممنونتون میشم✨🤎

اینم آیدیم

@gesibeauti

عزیزم، مینیمالیست شدت یعنی چه؟ نی نی سایت اینو گوگل کن، اولین تاپیک خودشهاگه از افرادی هستی که حوصله ...

اگه کمد نداشتیم چی .....یه اعترافی بکنم....ما همه ی لباسامونو از دیوار مهربانی جمع کردیم ....

سلام وقت شما عزیزان بخیرلطفا اگر پیشنهادی دارید برای برگزاری تولد پسر ۶ ساله که هم بصرفه باشه هم مد ...

من واسه تولد ۶ سالگیه پسرم تم ماینکرافت میخواست که بنر و استندو ریسه رو از سایت دیوار دست دوم گرفتم ۱۵۰ تومن و حدود ۱۰۰تومن هم بادکنک و شمع و فشفشه شد 

سالاد الویه سالاد ماکارونی و کشک بادمجون درست کردم که شما میتونی سالاد الویه بریزی لای نون همبرگر روی نون رو یه خلال بزنی و یدونه ناگت و گوجه گیلاسی بذاری روی اون خلال داخل ظرف یکبار مصرف همبرگری بذاری که دونه ای ۳تومنه 

خیلی شیک میشه نوشابه خانواده در چند رنگ بخر که بصرفه تره

الان تابستونه میوه های تابستونی و موز رو خورد کنین داخل لیوانای دسر خوری یکبار مصرف یا ازین پیاله های مربع شفاف و روش ژله الوئه ورا بریزین یا ژله همرنگ تم تولدتون

پاپ کورن و پفک و پفک هندیه رنگی هم درست کنین خیلی شیک میشه

من تولد پسرم خودمونی بودیم کلا ۱۰ نفر بودیمو ساده برگذار کردم بعد از تولد هم وسایل تم رو که ۱۵۰ خریده بودمو گذاشتم تو دیوار و ۲۵۰ تومن فروختم😅

سلام عزیزم میشه ادرس گروه رو بدین من ب شذت وام نیاز دارم ممنون میشم

عزیزجان عکس گذاشتم به اون شماره تو واتساب پیام بدین منم تازه عضوشدم گفت هرروز استوری میزاره حالا نگاه کنید ببینید چطوریه واینم بگم من تاحالا وام نگرفتم دیگه سبک سنگین کنید خودتون که ایشالا به صرفه باشه

سلام خوشگلا

من تازه این تاپیکو دیدم و تو چهارساعت اینا رسیدم صفحه ۶۲

چقدر خانم های حسابگر و باتدبیری واقعا❤️👌

من فعلا شاغل نیستم ولی تصمیم گرفتم از پول توجیبی هام که ماهی تقریبا ۳ تومن میشه شروع کنم طلا و سکه پارسیان اینا بخرم

واقعا پول دستت بمونه خرج خوراکی و لباس میشه بعد ده سال میبیتی هیچ پس اندازی نداری..

@masumehjoon    

معصومه جون عزیزم لطفا اگه امکانش هست برگرد به تاپیک

اینجا بدون شما کم صفا شده🥰

من از قول همه از شما معذرت میخوام❤

لطفا دیگه رومونو زمین نندازو برگرد

شما حکم استاد رو دارین برای من و بیشتر دوستان🌻 

چرا میگن سکه پارسیان نخرید یعنی بعدا فروش نمیره

چرا عزیزم اما هر سکه ی پارسیان حدود ۱۲۰ هزار تومان هزینه ی وکیومش میشه و یکم تقلبی هم داره

اما شما از جای مطمئن خرید کن که خیالت راحت باشه

2810