2777
2789

سلام وقت شما عزیزان بخیر

لطفا اگر پیشنهادی دارید برای برگزاری  تولد پسر ۶ ساله که هم بصرفه باشه هم مدیریت هزینه کرده باشم هم قشنگ بفرمایید... چون بهش قول دادم و حدود ۲۲ نفر مادر و کودک هستن .

البته جاش یه قسمت وی ای پی سفره خونه است که چون پرده داره کاملا خصوصی هست و در ورودی هم جدا داره، که اون مکانش فقط رایگان هست😁

بقیه اش با خودمونه

هم اکنون نیازمند یاری سبز همفکری هاتون هستم🫶

من از ۷۵ شدم ۵۵ ممنونم خدای مهربونم
سلام عزیزم ، فکر نمیکنم اینطوری باشه من هم دیدم این تسهیلات رو اسنپ هم گذاشته و من همین تسهیلات رو ۲ ...

ببخشید انقد تگ تون میکنم دی جی پی با سفته هم وام میده یا فقط با صیادی بنفش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید یکم رک صحبت میکنم چون نیاز به تَشَر داریشما همیشه توان‌کار‌کردن داری ؟ قرار تا صد سالگی کار ک ...

عزیزم میشه بگی چطور خرج تو و همسرت در هفته یه تومن یا کمتر میشه؟؟ 

ما دوتا بچه هم داریم البته ولی ممنون میشم یه خورده از قناعت ها و مدیریت هات بهم یاد بدی

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
ببینید چند سال پیش یکی از دوستان همسرم بهمون مدام همین هتل ها رومی گفت ولی ما گوش نمی کردبم تا این ک ...

اخ فدای دستت

چقد نوشتی برام😍😍

عزیزم چیو سرچ کنم که اطلاعات رو برام بیاره بتونم با همسرم ببینم

اخ فدای دستتچقد نوشتی برام😍😍عزیزم چیو سرچ کنم که اطلاعات رو برام بیاره بتونم با همسرم ببینم

خواهش،می کنم عزیزم 

من اینجا چیزهایرزیادی از خانمها یاد گرفتم و اطلاعات زیادی هم بدست اوردم . هدف ما کمک به زندگی همدیگه هست . 

چجوری خرید می‌کنی کم نمیاد؟ما دو نفریم شوهرم خیلی رو خوراک حساسه و با خساست اصلا جور نیست هر روز بای ...

نه عزیزم چرا کم بیاد واسه من ماهی ۱۵میمونه که حدود ۶تومن واسه هزینه ها میره و ۹تومان خوراک که باز اضافه میمونه

شما هر چقدر بودجه داریو تقسیم بندی کن

من یکاری که انجام میدم اینه روزی ۱۰۰تومن از اکالا خرید میکنم اینترنتی

هرروز یه سری محصولاتو تخفیف ۴۰۰درصدی میزنه

منم میخرم نگه میدارم برای طول ماه

مثلا یه روز رب ۵۵تومنی رو میزنه ۳۰ تومن 

پنیر ۴۵تومنی رو میزنه ۲۸تومن

نوشابه خانواده ۳۳تومنی رو میده ۱۸ تومن که نگه میدارم برای زمانی که مهمون دارم

ماست ۱۱۵تومنی رو ۷۸ میخرم

همینطور تن ماهی ۸۸تومنی رو ۵۲میخرمو ...

هرروز اندازه ۱۰۰تومن خرید میکنم از کالاهای اساسی

اینجوری ماهی ۳تومن میشه اما اگه بخوام از سوپری خرید کنم میشه ۶تومن

تازه همینم از اپلیکیشن تارا پرداخت میکنم که بدون سوده و تو دو تا قسط دوماهه پس میدم

اینجوری بازم از پولم میمونه که پس انداز طلا میشه😊

پس چی می‌خورید همه رو که طلا و پس انداز و قسط و چک کردی از خرید خوراک اصلا نگفتی

گفتم که روزی ۲میلیون درامده که حدود ۱۵۰۰میره برای پس انداز و ۵۰۰ هزینه ها

که همین ۵۰۰تومنا میشع ماهی ۱۵ تومن که تو پیام قبلیم توضیح دادم عزیزم

عزیزم این طلافروشی کجاست بذار ماهم بی نصیب نمونیم کل مبلغ طلا و به اضافه ۳ونیمدرصد عالیه.کاش بچه های ...

عزیزم من فکر کنم طلا فروشی رو از صفحه ی ۴۰۰ که وارد این تاپیک شدم هر ۱۰ صفحه در میون یه بار ادرسشو دادم😅

همسر من شغلش اسنپ موتوره

زحمت بالا و درامد به نسبت خوب

حتی من همین شغلم به خیلیا پیشنهاد کردم که با یه موتور از دم قسط میتونن وارد شن و کار کنن

طلا فروشی قاسمی

ادرسش تو مجتمع صبا مال کنار پست خونه لشکر 

طبقه اول ساعت ۵تا ۸ شب فروش دارن روزی ۳ساعت به جز تعطیلات

عزیزم این طلافروشی کجاست بذار ماهم بی نصیب نمونیم کل مبلغ طلا و به اضافه ۳ونیمدرصد عالیه.کاش بچه های ...

عزیزم من فکر کنم طلا فروشی رو از صفحه ی ۴۰۰ که وارد این تاپیک شدم هر ۱۰ صفحه در میون یه بار ادرسشو دادم😅

همسر من شغلش اسنپ موتوره

زحمت بالا و درامد به نسبت خوب

حتی من همین شغلم به خیلیا پیشنهاد کردم که با یه موتور از دم قسط میتونن وارد شن و کار کنن

طلا فروشی قاسمی

ادرسش تو مجتمع صبا مال کنار پست خونه لشکر 

طبقه اول ساعت ۵تا ۸ شب فروش دارن روزی ۳ساعت به جز تعطیلات

2810