2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم😍اومدم گزارش بدم😊همونطور که قبلا هم گفتم کل درامد همسرم دست منه و فقط هرروز ۲۰ تو ...

عزیزم این طلافروشی کجاست بذار ماهم بی نصیب نمونیم کل مبلغ طلا و به اضافه ۳ونیمدرصد عالیه.

کاش بچه های این سایت جاهایی که طلاهای درصد پایین میدن معرفی کنن یا لباس فروشی ها و لوازم خانگی هایی که ارزون تره رو‌معرفی کنن‌ 

بعدم مبارکت باشه طلا به خوشی استفاده کنی

اما عزیزم بیشتر شوهرای کاربر نی نی سایت درامدشون شاید هفته ای ۲ تومن یا به زور ۳ تومن بشه .سخته براشون پس انداز و هززد طلا یا این تورم چون مایحتاج زندگی خرج داره چی می مونه که پس انداز شه اگرم بمونه خیلی کمه. ولی درامد شوهر شما فوق‌العاده بالاست و خیلی راحت میشه پس انداز بیشتری کرد. 

زندگی برای قشر ضعیف واقعا سخته 

دوستان سلام

من ‌و همسرم یه تجربه ی خوب مالی داریم که براتون میگم شاید به دردتون بخوره

ما هر دو شاغلیم

تمام هزینه هامون رو می نویسیم حتی نون میخریم تو دفتر مخصوص حساب و کتاب خودمون یادداشت می کنیم

این طوری معلوم میشه چقدر از هزینه مربوط به خوراک چقدر پوشاک چقدر بهداشت و درمان و …

این باعث میشه نسبت به زندگی و هزینه هامون شناخت داشته باشیم و بتونیم مدیریتش کنیم 

مثلا اگه یه ماه هزینه هامون زیاد بشه دلیلش رو پیدا می کنیم و سعی می‌کنیم کنترلش کنیم

از طرفی ما مشخص می‌کنیم هزینه ی زندگی ماهانه مون چقدر میشه و چقدر از حقوقمون برامون میمونه بعد به اندازه ی پولی که میمونه با گرفتن وام ( وام بانکی و خونگی) واسه خودمون قسط جور می کنیم‌

با پول وام هم طلای دست دوم می خریم 

همین الان ما کلی پس انداز طلا داریم که مدام ارزشش بالا میره ولی ارزش قسطامون مدام پایین میاد

تا می تونید وام بگیرید و باهاش طلا یا مسکن و ماشین بخرید 

این روش مدیریت مالی ماست که سطح زندگیمون رو کلی بالا برده 

امیدوارم به درد شما بخوره🌺

بچه ها سلام الهی شکر ک از درامدتون میتونید پس انداز کنید من شوهرم کارگره فقط یارانه ک ی تومنه میاد د ...

با همون طلا دست دوم بخر

قطره قطره جمع شود وانگهی دریا شود 

کاش بتونی سر کار هم بری حتی کار ساده مثل منشی دکتر 

این طوری طلای بیشتری میتونی بخری

نا امید نباش 

عزیزم شما جدا از این تاپیک، تاپیک *مینیمالیست شدن یعنی چیه؟ * براتون ضروری تره

عزیزم این تاپیکی که‌میگید استارترش کیه؟ من فکرکردم همین رویای زندگی هستن دیدم توتاپیکا نیست . 

توهمین نینی سایت سرچ کنم؟ 

چجوری خرید می‌کنی کم نمیاد؟ما دو نفریم شوهرم خیلی رو خوراک حساسه و با خساست اصلا جور نیست هر روز بای ...

اخی عزیزم چون شوهر شما خیلی حساسه روخوراک ب پس انداز دیگه فکر نکن ب کیفیت وسایل فک کن از همه چی گرونشو بخر اینم خودش ی نوع پس انداز سلامتیه،بعضیا هم دوس دارن مالی هم یکم پس انداز کنن پس نمیشه مثل شما دم ب دیقه مثلا برن رستوران یا هرروز ی کیلو اجیل بخورن ب اندازه میخورن یکمم پس انداز میکنن

سلام و درود ب خانمهای با هدف و زرنگ 

من تازه با این تاپیک آشنا شدم و چند صفحه ای خوندم

الان میخام مثل شما پس انداز داشته باشم 

واقعا بد خرج بودیم البته گکار و درامد ثابت هم نداستیم اما الان خداروشکر ۳ ماهه که درامد ثابت داریم کمکم کنید برسم 

۲۰ درامد داریم 

ماشیمنمون مدل پایینه میخ اهیم عوض کنیم پو ل نداریم 

خونه مسکن ملی میخام بنویسم دو دلم 

دوتا بچه مدرسه ای هم دارم 

کلاس زبان میره یکیش

اخی عزیزم چون شوهر شما خیلی حساسه روخوراک ب پس انداز دیگه فکر نکن ب کیفیت وسایل فک کن از همه چی گرون ...

من از تو سوال کردم؟حالا چرا انقدر حسادت از تک تک جمله هات می‌باره نگفتم طلا میخرم میخورم که نگفتم هم که وضع مالیم چجوریه از همه اینا بدتر از ارث بابای تو خرج نکردم که کی گفته وقتی شعور حرف زدن نداری بیای جواب منو بدی؟

2810