2777
2789

بچها تصمیم گرفتم دوماه یبار جمع کنم پولامو یه النگو اینه ای‌بخرم

دونه ای ،۱۲،۱۳ میفته

و ببینم تا عید چندتا میخرم دلم میخاد حداقل ۳تا بشن تا اونوقت

النگو خیلی تصمیم خوبیه چون دونه دونه اضافه میشن انگیزه داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم و خیلی دوس دارم راه پس انداز کردنتون بدونم اما صفحات بالاس ...

وام خونگی اسم بنویس ده ماهه ماهی پنج تومن بعدش،که اسمت دراومد بده طلا،یا برو یه طلا فروشی که قسطی کار میکنه طلا قسطی بردار

سلام وای خیلی زیاد نمیشه خوند بنظرم کوتاه کوتاه بهتر.یه سوال داشتم لطفا هرکی میتون جواب بده .من طلا ...

عزیزم اصلا بهش دست نزن ،اگه تونستی از این به بعد پس انداز کن کم کم طلا واسه استفاده هم بخر

سلام دوستای عزیزم😍اومدم گزارش بدم😊همونطور که قبلا هم گفتم کل درامد همسرم دست منه و فقط هرروز ۲۰ تو ...

چجوری خرید می‌کنی کم نمیاد؟ما دو نفریم شوهرم خیلی رو خوراک حساسه و با خساست اصلا جور نیست هر روز باید تو خونمون میوه باشه گوشت و مرغ و برنج هم ایرانی میخوریم با این اوصاف من میتونم خرج رو کنترل کنم؟

همسرم روز مزد هست و هرروز بین ۱۵۰۰ تا ۲تومن درامدشه به جز جمعه و تعطیلاتمن روزایی که ۱۵۰۰ بیاره ۱توم ...

پس چی می‌خورید همه رو که طلا و پس انداز و قسط و چک کردی از خرید خوراک اصلا نگفتی 

سلام خانما من که چند روز پیش گفتم شوهرم قراره مغازه به اسمم کنه حالا کلن پشیمون شدم فکر نمیکردم که د ...

عزیزم این مالیات رو برای نقل و انتقال میگیرن؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام از سایت میلی گلد ، 

۱ گرم و ۱۰۹ میلی طلا آنلاین خرید زدم شد ۴ میلیون تومان.

میشه عزیزی که سردر میاره بگه با قیمت امروز چجوری حساب شده؟ یک دنیا سپاس  

و اینکه در کدام سایت، قیمت روزانه طلا دقیق و صحیح است؟

چند نظر هم درباره سایت میلی گلد خوندم. بعضی از دوستان نگران خرید و فروش در این سایت بودند. لازمه بگم خدمتشون که نگران نباشید . برنامه میلی گلد امن هست . حالا چه روزی بزنه به چاک و با طلاهای ما فرار کنه الله و علم  

2810