2777
2789

من میدونم قصدتون خیره ولی وقتی به یکی تو تاپیک انتقاد میشه یا ۲ نفر بحثشون میشه اینکه بقیه کاربرا هم بیان نظر بدن فقط باعث میشه جو مثل الان متشنج بشه

در صورتی که معصومه جان خودشون جواب اون کاربرو میدادن و راحت میگذشتن

همین اتفاق واسه منم افتاد اون وقتی که با صنم سیما بحثم شد

مهدکودک که نیست عزیزای من

تو دنیای واقعی هم هیچوقت بین دعوای ۲ فامیل و همکار و ... دخالت نکنید بخاطر خودتون

اون آدما بعدا آشتی میکنن

ولی شما بدنام میشید و میشید آتیش بیار معرکه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه عزیزم پس همون جا خونه تکونی رو هم استارت می‌زنیم

سامیه جان اگه خودتون تاپیک بزنید بهتره آخه اون تاپیکه خیلی شلوغ شده صحبتهای دیگه هم توش هست

یه تاپیک مخصوص خونه تکونی شهریور

🍀

عزیزم اگه وقت داشتید درباره سفرهاتون هم تاپیک بزنید ممنون میشم

شاید خیلیا دوس دارن بعضی جاها برن سفر ولی چون اطلاعاتشون کمه هی عقب میندازن 

ممنون گلم از نظرت و راهنماییت شماهم همچنین انشاالله همیشه سلامت باشید دوستان دیگر شما هم نظری دارید ...

عزیزم من باشم اینکارو انجام نمیدم چون ملک تفریحی و شریکی،نمیشه واسه فروش روش حساب کرد یعنی شما یه پولی رو سرمایه کردی و تا بقیه راضی نباشن نمیتونی بفروشی

شما چه شریک بشی یا نشی،هر وقت پدرتون برن شمال میتونین برای تفریحتون برین منزلشون پس اون طلاهاتونو بیشتر کنین و خودتون بعدها مستقل سرمایه گذاری کنین 

البته نظر منه هر جور صلاحه براتون پیش بیاد عزیزم🌻

اشتباه نمیکنید؟ بیمه اختیاری برای آقایان خیلی بیشنر از اینهاست. من بیمه زنان خانه دار هستم ۱۴٪ ماهیا ...

خب اون خدمات در مانی اگه دفترچه دارید اضافه تر میدید 

همسر من بیمه اختیاری هست ۱۸ درصد 

همونجور که گفتم هر ماه پرداخت میکنیم

ممنون گلم از نظرت و راهنماییت شماهم همچنین انشاالله همیشه سلامت باشید دوستان دیگر شما هم نظری دارید ...

من اگر بودم اصلا همچین شراکتی رو قبول نمیکردم و خودمو به دردسر نمینداختم. 

البته خانواده با خانواده فرق داره من با توجه به تجربیات خودم میگم که این مدل شراکت بعدا توش دلخوری زیاده. یعنی الان برادر شما که شریک نشده اجازه نداره بیاد تو اون خونه؟

عزیزم شما هنوز شراکت شروع نشده خواهرزادتون گفته مامان من پول داده بقیه بیان تفریح! فردا پس فردا هزارتا حرف دیگه از بغلش درمیاد. مثلا میگن دنگ ما بیشتره و چرا اونا بیشتر میان و... همین خودش باعث تنش میشه و من آدمی هستم که سعی میکنم ازین تنش ها دور باشم و آرامش خودم برام مهم تره، بنابراین اگر قرار باشه بین ۱۰۰ متر زمین شریکی و یک متر زمین که فقط مال خودمه یکی رو انتخاب کنم قطعا اون یک متره رو انتخاب می‌کنم. هرچند اون ۱۰۰ متری پیشرفتش بیشتر باشه و روی کاغذ شرایط بهتری داشته باشه 

شما هم ببینین روحیات خودتون چطوره و در چه حد خانوادتون رو می شناسین بعد با توجه به شرایط تصمیم بگیرین

عزیزم منم روش نسکاف جان رو تایید میکنم ولی بغیر از این روش در بعضی محله های شهر خانه های بهزیستی هست ...

ممنونم

شهرکوچیکیه ومن اینجا غریبم

اماحتما به بهزیستی سرمیزنم ممنون

الهی ربی ومن لی غیرک💖
کجا میشه ثبتنام کرد عزیزدلم

ببینید 

چند سال پیش یکی از دوستان همسرم بهمون مدام همین هتل ها رومی گفت ولی ما گوش نمی کردبم تا این که ۳ سال پیش رفتیم تو یه جشنواره ای که تووهتل فردسی تهران ترتیب داده بودن شرکت کردیم . و قرار داد بستیم .و خیلی از قدیمی ها بودن که راضی بودن . ما ۳ سال پیش کلا با ۱۴ تومن قرار داد۱۰ ساله نوشتیم . انسالم خانواده ها مونو بردیم و خودمونم دوباره یه قرار داده ۱۰ ساله با مبلغ ۳۹ تومن نوشتیم . یعنی الان ما ۲ تا قرارداد داریم . 

به این صورت هست که می گم 

یه مبلغ پیش می دید مثلا ۴ تومن و کلا قسط،بندی براتون می کنن با قرار داد کتبی و کارت ضمانتی که بهتونومی دن .

قرار داد برای اتاق های  ۴ نفره هست . ما چون خانواده ۴ نفره بودیم برامون عالی بود . یا ۲ تا دوتفر می تونن مشارکتی قرار داد بنویسن .حصور کسی که قرار داد می نویسه توی هتل لازم نیست . یعنی شما قرار داد بنویس ولی بده ۴ نفر از اعضای خانواده خودت برن .

قرارداد کهونوشته شد استفاده از هتل این حوریه 

سالی فقط،یک بار از هتل ها می تونید تو شهررهای شمالی استفاده کنید . کیش و قشم یک بار . بقیه شهر ها دلخواه خودتون .

۵ سال اول ۲ تا سفر می تونید برید . ۵ سال دوم سالی ۱ بار . 

حالا می تونید مدیریت کنید و طبق برنامه خودتون‌بربد و نگه داربد مثلا دلتون می خواد یک سال همه سفرها رو برید و تمام کنید و می تونید نگه دارید برای سالهای بعد ! 

می تونید هتلی انتخاب کنید که سویتی باشه و اشپزی کنید یا سلف سرویس باشه ... 

ما امسال یه سفر شمال رفتیم و یه مشهد که واقعا راحت بودیم و خیلی بجه ها لذت بردن . 

اقساط رو هم انلاین پرداخت می کنید .‌

ما بیشتر دلیل اینکه تمدبد کردیم به خاطر بچه ها بود که تا ۱۰ سال بعد بزرگتر میشن و ازدواج و.. پیش رو دارن .

خانواده ها مونم رفتن اول شک داشتن 😅  الان چند روز دیکه دارن می رن مشهد . 

برای رزور جا ۲ هفته قبل از سفر باید تماس بگیرید و هتل مورد نطر رو براتون رزو می کنن ‌ . با مدارک شناسایی میرید شهر مورد نظر و اتاق رو تحویل می گیرید . اتاق ها برای ۳ شب و ۴ روز هست . 

اگر هم بیشتر خواستید بمونید می توتید ۲ تا از گوپن ها ی سفر رو بدید و ۶ شب بمونید . 

این ها که گفتم تبلیع نیست برید تو سایت و خودتون خوب تحقیق کنید.  

برای مجموعه هتل سازی دریا  هست .

الان با ۳۹ تومن ایا تا ۱۰ سال بعد ۱۵ تا سفر می تونید برید ؟؟؟‌ خیییر ! الان یه سوییت ساده تو شمال زیر ۳رتومن نیست . حالا فکر کن ۳ شب هم بمونید مبشه ۹ تومن ! تو بهترین حالت .

الان خیلی ها با چادر و..  می رن مسافرت و اذیت هم میشن . ولی وقتی می تونید با کمترین مبلغ  همه امکانات رو داشته باشید سرویس بهداشتی و اشمزخانه و .. خیلی شیک و باکلاس سفر کنید ...هم امنیت داشته باشید ‌

دختر من ۱۳ ساله هست و اصلا اجازه نمی دم تو سفر کهوهر جور ادمی برخورد می کنیم تو جادر و اسیری مسافرت بریم . 

این تجربه من بود اگر به کارتون امد خوشحال میشم .

فقط اون دسته از دوستاتی که گارد می گیرن و فکر می کنن برای جلب مشتری و .. دارم میگم خیر اصلا چنین جیزی تیست !،

گفتم شاید یکی استفاده کنه و شرکت معتبری هست و حضوری هم می تونید تهران تشریف ببرید . و الا چیزی به جیب من نمیره .

ما که تا الان راضی بودیم . از همون لحظه قرار دادهم می تونید برید سفر . 

غیر از این یه کارت اعتباری بهتون می دن و تو سفرهای خارجی می تونید تخفیف بگیرید و هتل رزورکنید و ساپورتتون می کنن . 

بله عزیزم...سکه تمام بهار آزادینمیخام طلای دست دوم هم بخرم...میخام حتما سکه باش.خدا بد نده آرشیدا جا ...

گلم من همه راهها رو امتحان كردم براي من در حال حاضر طلاي دسته دوم بهترين گزينه هست چون هم ميتونم استفاده كنم هم دلم نمياد الكي بفروشمش هم بانك كارگشايي فقط طلا قبول ميكنه سكه قبول نميكنه

ولي از لحاظ سود سكه تمام بيشترين سود رو بهم داد اسفند ١٤٠١ تو اوج گروني خريدم ٣٠تومن الان فك كنم ٤٢اينا باشه

طلاي شكسته هم عالي بود برام الان تو سودم ولي از شكلش انرژي خوبي نميگيرم همش دوست دارم بفروشمش يا تقي به توقي ميخوره به بي پولي ميرسم همسرم پيشنهاد فروش ميده ميدونه دل كندن برام راحتتره تا طلاي زينتي ولي باز براي سرمايه گزاري خيلي خوبه  

پس نتيجه گيري:

اگه صرفا براي سود ميخواي با پول زياد تمام سكه بخر 

اگه براي هم سود هم مصرف هم وام .....طلاي دسته دوم 

اگه نميخواي استفاده كني پولت به تمام نميرسه طلاي شكسته

اميدوارم بهترينها برات اتفاق بيوفته صندوقچت لبريز از طلا

واي خيلي عقبم از تاپيك😩

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810