2777
2789

سلام دخترا

من ی مدت هستم ی مدت نیستم اینجا برام قوت قلبه گاهیم ک نمیام ولی میدونم دارمتون

این روزا زیادمیام میبینم اکثرپستهاسراینکه گویامعصومه جون قهرکرده

میگم من رندوم میام ولی هروقتم میام معصومه  توقهرهستن ک توی روحیه تاپیک اثرگذاره اگر ده بار تو5ماه سربزنم 8بارش ایشون توقهره پستای لطفابرگرد میبینم

معصومه جان عزیزم توک نی نی سایتو میشناسی تو واقعا الگویی من قبلا چندمجلس از تواناییهات گفتم میگم بااینکه خیلی نمیشناسمت ولی درکل شخصیتت دستم اومده

از توبعیده گلم هرچندوقت یبار ب چالش بکشونی کسایی ک منتظرت هستن رو میدونی دیگ نی نی سایت اینه ی عده خیرخواه ی عده عقده ایی تن پرور بی عرضه ک از پس

یشرفت بقیه ناراحتن و حسادت دارن ولی لطفا باخودت تصمیم بگیر یااین جو رو میپذیری همچنان محبت میکنی ب تاپیک پابرجایی یانمیپذیری ک پیشنهادمیکنم باکاربری دیگ ایی بیای ک اینطوری نشه

من تازه متوجه برنامه نظافت خونه دارین میخواستم عضو تاپیک بشم ولی متوجه شدم از پستهای بچها ک قفله حتی لینکشم ندارم 

امیدوارم با ی روحیه قوی دوباره برگردی توجمعمون و از تمام جهات الگوی درخشانی باشی برامون💓

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خانمها ببخشید اینجا میپرسم تجربه ای ندارید برای درمان واریس...یا یک دکتر خوب تو تهران یا خوزستان ؟پو ...

سلام .الان واریس به سادگی درمون میشه.خیلی اطرافیانمون رفتن پیش متخصص عروق(رگ-نه قلب)براشون لیزر کردن .توهمون مطب اگم شدید باشه بازم اون رگ های خراب میکش بیرون.حتما برو خیلی عالیه.دایی خودم انجام داد ،دکتر گفته بود حتی رگ پاش که به قلب وصله دچار واریس شدیده شانس اورده دوراز جانش سکته نزده.حتما پیگیر باش.الان به راحتی دایی ام کوهنورده میره پیاده روی .الحمدالله برگشت نخورده.انشالله پیامم به کارت بیاد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گل

معذرت میخوام شایدسوالم یکم بی ربط به تاپیک باشه اماچون نظرات همتون واقعی وارزشمنده میپرسم

چطورمیشه به بچه های بدسرپرست وبی سرپرست بهزیستی کمک کرد یعنی ماهانه مبلغی براشون واریز کرد؟

میدونم سایت دارن امامطمئن نیستم اون پول به حساب خودبچه هامیره؟

میتونن از اون پول استفاده کنن؟

به سیستم مالی هیچ کدوم ازارگان ها اعتمادندارم راستش

ممنونم که درنیت خیرشیریک میشید بانظراتتون🙏

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام دوستان گلمعذرت میخوام شایدسوالم یکم بی ربط به تاپیک باشه اماچون نظرات همتون واقعی وارزشمنده میپ ...

عزیزم توی گوگل بزن سامانه اکرام...ثبت نام که بکنی با توجه به کدملی ات...شهر محل تولد خودت میاد بالا....شماره شخصی خود اون فرزند رو بهت میده...من با کمیته امداد همون شهرم تماس گرفتم و وضعیت اون بچه رو پرسیدم....

الان به صورت رندوم...هر وقت به دلم بیفته....یه فرزندی رو انتخاب میکنم پول واریز می کنم.از ده هزار تومن میتونی واریز کنی.

امیدوارم این اطلاعات بدرد بخوره دوست عزیزم😘

انشالله معصومه خانمم دلخوریشو میزاره کنار و میاد تا برسیم به چالش تمیزکاری..منم این ماه خونه تکونی م ...

سلام عزیزم تاپتیک نطافت هم اینجا هست یا جای دیگه ؟ اگر جای دیگه میشه ادرس تاپتیک و بهم بفر مایید بسیار مشتاقم درضمن از معصومه جون و رویا جون و مامان سبحان و سایر دوستان که تجربه منو زیاد میکنید کمال سپاسگزاری رو دارم و برایشان سلامتی و خیر از خداوند مهربانم خواهانم

سلام دوستای گلم خوبید 

من چند وقت باشما بودم و تونستم ک طلا بخرم 

اما بعدش ول کردم و دوباره ولخرجی الان دوباره باکس بندی کردم و شروع کردم 

از کارهام بگم ک رب پختم و این هفته غذای بیرون نگرفتم 

اما ی اتفاقی افتاد ک اعصاب خانواده بهم ریخت فعلا تو تنش هستیم 

کارت سوخت دست خواهرم بود گذاشته بود رو ماشین منم رفتم باهاش بیرون فک کنم افتاد و گم شده 

کسی نمیدونه چند روز طول می‌کشه تا بهمون بدن 

سلام 

خوبید 

بچه ها من می‌خوام از بعد از اربعین شروع کنم به خونه تکونی 

خیلی هم سریع نمی‌خوام پیش برم چون هنوز کلاس دارم 

من شهریور کامل خونه تکونی می کنم که شش ماه راحت باشم 

البته یه بنایی هم داریم به خاطر همین از قسمتی که بنایی نیست شروع می کنم

از آشپزخونه

خواستید لایک کنید تاپیک بزنم تر روز دوشنبه به امید خدا شروع کنیم به تمیز کاری روزی هم دو سه ساعت وقت بزاریم 

نمیدونم چرا ما عادت داریم هی تو سر خودمون بزنیم بله در شرایط مشابه یکی از دیگری تونسته بالاتر بره اف ...

به نظرم همه توضیحاتت خوب بود ولی خط آخر نه .چون قضاوت باخداست.و پز دادن کار خوبی نیست.

عشق زبان و ورزش و خانواده  

برنامه امروز من:

شستن لباسها

عوض کردن ملافه و روبالشی تخت

طی کشیدن اتاق

شستن و ضدعفونی دستشویی

جارو و ظرف شستن با همسرم

عصری هم با اسنپ میرم کتابخونه درس بخونم

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
برلی مردها بیمه تامین اجتماعی ۱۸ درصد خوبه که بازنشستگی و دفتر چه درمان هم میتونی بکیری(ماهی یک و سی ...

اشتباه نمیکنید؟ بیمه اختیاری برای آقایان خیلی بیشنر از اینهاست. من بیمه زنان خانه دار هستم ۱۴٪ ماهیانهواریز میکنمیک میلیون و سیصد هزار ، خدمات درمانی هم دارم. فقط ۱۲٪ خدمات درمانی نداره

2810