2777
2789
اون اصلا خونه نیست که من برم چیزی ازش بخوام صبح میره تا اخر شب اخر شب که میاد میاد در خونه ما اینو ب ...

هر وقت موندی رودربایستی به این فکر کن شوهرت با چه زحمتی پول درمیاره برای یه ریالشم زحمت میکشه ببین هزارتومت نداشته باشی کسی بهت یه کارت شارژم نمیده

فک کن اینا سهم بچه ات

حالا شاید یکی دو تخم مرغ به چشم نیاد الان که میبینی زیاد شده دلت سوخته

ایشون یه آدم سمی راحت بزارش کنار

بگو ندارم تازه تموم کردم یبار درو بروش باز نکن.متاسفانه شده وظیفت از دستت دلخور میشه ولی ولش کن بره.خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
هر وقت موندی رودربایستی به این فکر کن شوهرت با چه زحمتی پول درمیاره برای یه ریالشم زحمت میکشه ببین ه ...

من دلم نمیاد بهش چیزی بگم ولی بخاطر خودشم که شده تصمیم گرفتم چیزی بهش ندم که بفکر پول خودش باشه و نخواد هر بار از من یا دیگری چیزی،بگیره کلا برا خودش خوب نیست . به عنوان یه همسایه یه اشی چیزی اینطور درست کنم میدم ولی دیگه خورد و خوراکش نمیدم باید یاد بگیره درست خرج کنه چون خداروشکر بی پول که نیست حقوق داره سرماه میگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم خیالم از خودم راحت نیست که از اینا راحته شده خودشون تو مضیقه بودن ولی بمن کمک کردن حتی الا ...

بنظرم شریک شو اینجوری خیلی با خیال راحت میتونی توام برای تفریح بری اونجا.با ۴۰ گرم طلا صاحب ویلا میشی دختر...

مثلا من چون یکم مغرورم اگر شریک نشم شاید نتونم هرموقع و هروقت برم اونجا چون خواهرتم شریک میشه توام بشو

من دلم نمیاد بهش چیزی بگم ولی بخاطر خودشم که شده تصمیم گرفتم چیزی بهش ندم که بفکر پول خودش باشه و نخ ...

ایشون مدیریت نداره سرش به سنگ بخوره میفهمه چ ظلمی کرده به خودش

سلام عزیزم باید ۱۰ روز تقریبا موجودی حسابتون بالا باشه به صورت ثابت و تراکنش هم تا حدودی داشته باشید ...

موجودی خیلی بالا؟تقریبا یک ماهی هست موجودیم زیر ده میلیون نبوده ولی تراکنش کارت به کارت فقط دارم

انشالله معصومه خانمم دلخوریشو میزاره کنار و میاد تا برسیم به چالش تمیزکاری..

منم این ماه خونه تکونی میکنم دلم میخواد انگیزه بگیرم.

بنظرم شریک شو اینجوری خیلی با خیال راحت میتونی توام برای تفریح بری اونجا.با ۴۰ گرم طلا صاحب ویلا میش ...

ممنون عزیزم درسته اتفاقا ماهم همینطوریم حالا شاید مال پدرمه روم بشه ولی خوب دختر خواهرم یمقدار پرو هست میگفت مامان من پول بده شما برین کیف کنین اینبود مادرم گفت توام بیا شریک شو هم بر آینده دخترت خوبه هم اینکه راحت هر وقت دلت بخواد میتونی بری بیای 

فقط گفتن هیچ وقت رو پول این ملک حساب نکنین چون تقریبا میشه ارث پدری سالها برید و بیایید درآخرم مال خودتونه دونگتونم بنام خودتون میشه 

ولی دوسال دیگه نیایید بگید من میخوام یه دونگم رو بفروشم 

منو فقط خرید ماشین دو دل میکنه مثال باید دوباره شروع کنم هدف گذاری و پس انداز بر ماشین حالت حتی شده یه پراید ولی دوست دارم از خودم داشته باشم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ایشون مدیریت نداره سرش به سنگ بخوره میفهمه چ ظلمی کرده به خودش

اره مثل خودم بخدا اینقدر ناراحتم  ۱۰سال یکسره کار کردم هی خرجا الکی کرد من و معصومه خانم همسن هستیم و من بیشتر ازمعصومه خانم درامد داشتم مجرد بودم کار میکردم حقوقم اندازه ۶گرم طلا بوذ در طول ماه ولی واقعا صد حیف الان معصومه جون خدا بهش برکت بده با فکر و درایتی که داشت چقدر از من جلوتر در صورتی که منم میتونستم ولی فکر نداشتم کسی هم نداشتم بهم راهنمایی کنه 

عزیزم همسرم کارت بانکی ویپادش رو گم کرده، دوباره براش درخواست دادم ولی دیدم شماره کارت فرق کردهحدود ...

سلام عزيزم میدونم اینجا جاش نیست ولی میشه بگین قوانین وام ویپاد چه تغییری کرده؟

وقت ندارم کل صفحات رو بخونم پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون 🌹

ممنون عزیزم درسته اتفاقا ماهم همینطوریم حالا شاید مال پدرمه روم بشه ولی خوب دختر خواهرم یمقدار پرو ه ...

مگه اکه پول ندی  نمیتونی بری خونه ی پدرت ؟؟

این چه حرفیه بچه ی خواهرتون زده🤔

من بودم وقتی خودم نیاز به ماشین داشتم همچین کاری نمیکردم چون راحتی خودم برام اولویته 

و اینکه شما تا  سالیان سال نمیتونید به چشم سرمایه به این ملک نکاه کنید و این به نظرم خوب نیست  حتی اگه چند برابر بشه ،وقتی سرمایه نیست فایده نداره(منظورم از سرمایه اینه که به وقت بخواین بفروشید یا تبدیل کنید)

اگه منظور به اینه که راحت برید و بیاین به ویلا،که عزیزم وقتی خونه ی پدرتونه  میتونید برید و مشکلی نیست و بعد از ۱۲۰سالع پدرتون به شما هم از این ویلا ارث میرسه  و باز هم میتونید در سال برید اونجا 

البته اینا رو نباید به خونوادتون بگید چون حساس میشن یه بهانه جور کنید و انصراف بدید 

البته این نظر منه و خودتون صلاح خودتون رو با توجه به شرایطتون بهتر میدونید

روغن سرخ کردنی میشه چند بار ازش استفاده کرد حالا کسی فکر می کنه مشکل داره هر بار روغن رو بریزه دور ی ...

اینقد فلافل دوست داری جنوبی نیستی احیانا؟؟

خودم ساکن شهر فلافلم ولی تا حالا اینقد دقیق مواد و اندازش دستم نبوده

دوری همی تگم کن بیزحمت ببینم رسپیش چیه

افرین عزیزم شاید خیلیا سرزنشت کنن بگن برای بچش اسبابازی نمیخره ولی من میدونم چ حالی داره ادم وقتی خو ...

مرسی عزیزم چقدر انرژی خوب ازت گرفتم  ایدت هم خیلی خوب بود ،، دقیقا باید هی اسباب بازیاشو عوض کنم    شوهرم عید برا پسرم گوشی موبایل خرید ،، من موافق نبودم ولی خب دعوا هم درست نیست ، پسرعمه ش داشت دیگه هی میگفت میخام باباش براش خرید ،، من سعی میکنم کنار همه چیز طرز فکر درست رو هم بهش یاد بدم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

2810