2777
2789
روغن سرخ کردنی میشه چند بار ازش استفاده کرد حالا کسی فکر می کنه مشکل داره هر بار روغن رو بریزه دور ی ...

عزیزم چیکار میکنی فلافل وانمیره ممنون میشم دستور پختن رو بگذاری 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سامیه جان ،یه نکته غیر اقتصادی از شوهرم بگم 🤭در راستای اینکه تا مرد نخواد ،تا زن نخواد ،طرف مقابل ...

عزیزم اشکال نداره ایشون میترسه کم و کسری پیش بیاد اضافی غذا و میوه هارو نگه دارید مدیریت کنید

منم خودم اینجورم یکم

ولی  قبلا اضافی سالاد و غذارو میدادم ناهار فردای مهمون😒😒😒😒

دیگه اون عادتمو ترک کردم و هیچی نمیدم

و اینکه چون مفصل و انچنانی دعوت میکنم یکم دیر به دیر دعوت میکنم مهمونامو

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عزیزم شما در کمترین حالت ممکن ۱ میلیارد طلا داری و خییییلی خوبه و برگ برنده ای هست برای شما من اگر ح ...

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر تا اینجا بسیار از راهنمایی هاتون استفاده و استقبال کردم هر روز ازتون مشورت می‌گیرم 

ممنون که جانانه راهنمایی میکنید 

راستش من یه سوال دارم قبلا هم پرسیدم اما به جواب خوبی نرسیدم پیرو راهنمایی این دوستمون گفتم اینجا ریپلای کنم 

راستش پدر من اندازه ۱ تومن پول داره میخواد تو شمال یه خونه کوچیکی چیزی بخره بعنوان اینکه یه جا واسه گردش و مسافرت داشته باشیم خواهرم میخواد ۳۰۰ م بزاره و به دو دونگ این ملک شریک بشه بزنه به اسمش بمنم پیشنهاد دادن تو هم ۴۰ گرم طلاتو بفروش و به این ملک شریک شو ۱ دونگ هم پدرم گفت میزنیم به اسم تو همسرم میگه من نمیدونم تصمیم خودته دوست داری این کارو کن دوست نداری نکن 

راستش خداروشکر ما خونه و ماشین داریم ولی خوب میگفتم این طلا هارو جمع میکنم شاید روزی منم یه ماشین یا یه تیکه زمین خریدم بر آینده دخترم 

نظرتون چیه یه برادرم دارم ولی خوب کاری نداره میگه نه پولی میدم نه شریک میشم هر طور دوست دارین مال خودتون 

تمام اسباب و اساسیه و تکمیلش و هزینه آب و برق و نگهبانشم پدرم میگه باخودمه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم چیکار میکنی فلافل وانمیره ممنون میشم دستور پختن رو بگذاری

کار خاصی نمیخواد بکنی 

برای یک کیلو نخود البته قبل خیس خوردن 

نیم کیلو تقریبا پیاز میزنم و اندازه دو تا بوته سیر 

فقط دوبار مواد رو چرخ می کنم 

و نمک و ادویه میزنم 

ادویه فلافل رو خود عطاری ها دارند ولی زردچوبه فلفل سیاه زیر سبز تخم گشنیز و مهم تر از همه پودر انبه هست که میزنم به فلافل 

اصلا نباید مواد خشک باشه یعنی باید یه کم حالت روون داشته باشه اینجوری خوب پف می کنه 

و اینکه روغن باید حتما زیاد باشه که داخل روغن میندازی غوطه ور بشه اولش می‌ره پایین نباید اصلا بهش کاری داشته باشی من فقط با قاشق روش روغن میریزم یه کم که پف می کنه خودش میاد بالا دیگه خودش سرخ میشه 

دمای روغن هم باید متوسط رو به بالا باشه دما رو کم کنی فلافل خشک و بیات میشه 

من چندین بار درست کردم آنقدر آزمون خطا کردم تا فهمیدم چه غلظتی نتیجه درست رو میده 

واقعا هم برای چند نفر درست کردم گفتن از بیرونی ها خیلی خوشمزه تر میشه 

چون خودم خیلی دوست دارم حسابی براش انرژی گذاشتم که خوب یاد بگیرم 

اون حالت پف کردنی که بیرونی ها داره فقط با آب ریختن اون هم به اندازه کافی به دست میاد 

ممنونم گل قشنگمنم از معصومهمامان سبحانآبییاسی دختر مستقلمرمریو بقیه عزیزانی که حضور کمتر اما بسیار م ...

سلام عزیزم نمیدونم منظورت از کادر درمان منم یا نه.چون حس میکنم همچین موضوعی رو گفتم

اگر من باشم که کاملا راضی هستم از شرایط فعلیم دست از تلاش برنداشتم نسبت به همسنو سالام خیلی پخته هستم خودم زندگیمو گرفتم دستم بدون اینکه یک نفر راهنما داشته باشم برای خودم شغل دارم خیاطی بلدم و کلاسشو جدیدا رفتم تا مدرک بگیرم....

یه طوریه حتی افرادی که دوبرابر من سن دارن از من مشورت میگیرن اویزون کسی نیستم و عزت نفس دارم

فکر کنم گفتم تو اون پیامم که الان میبینم اصلا توان و انرژی و روحیه ی کارای پزشکی و امثال اونو ندارم و واقعا افسرده میشم...

شغل خونگی خودمو دارم و از پارسال کلی پیشرفت کردم...و هدف های بزرگی برای خودم دارم

میدونم کلا موضوع  پستتون یه چیز دیگه بود ولی گفتم که گفته باشم😁😁😁

درسته حالا نتونستم درس بخونم چیزی که اون موقع توش عالی بودم ولی راهمو گم نکردم و خودمو نباختم و رفتم دنبال علاقم

خیلیییی ام کار عوض کردما تو همه چی دست دارم😆😆😆

تا اینکه دیدم کار فعلیم مناسب منه،برای خودم ساخته شده

کلی اعتماد بنفس گرفتم بعد این کارم و کلی اجتماعی شدم قبلا خیلی خجالتی و منزوی بودم

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر تا اینجا بسیار از راهنمایی هاتون استفاده و استقبال کردم هر روز ازتون مشو ...

پیشنهاد خوبیه 

اگر از طرف شرکات خیالت راحته انجام بده .خوبه .

فقط حتما میزان دنگ تون رو دقیق تو قولنامه یا سند حتما ثبت کنید که فردا مسکلی پیش نیاد .

هردو شاغلهردو پول تو کارت دارنحالا از بی مدیریتی هستیا قسط فراوان دارنیا ولخرجنیا از شما میگیره پول ...

امروز که حقوق گرفت اصلا پیداش نشد همیشه همینطوره وسط های ماه دیگه میاد ولی خدایش منم نمیتونم چون این ماه حقوق همسرم خیلی کمتر ماه های گذشته دادن خرجیمون این ماه به زور باید برسونم .بخوام بهش چیزیم بدم نمیتونم دیگه بدم دوره زمونه سختی شده واقعا میتونه اگه مدیریت کنه موقعیت خوبی داره این خانم ولی میدونم که اهل مدیریت و پس انداز و خرید طلا نیست میشناسمش هر چی داره خرج میکنه . 

کار خاصی نمیخواد بکنی برای یک کیلو نخود البته قبل خیس خوردن نیم کیلو تقریبا پیاز میزنم و اندازه دو ت ...

درسته تاپیک اشپزی نیس اما من علاوه بر اینا که گفتین برای فلافل سبزی و گوجه و سیب زمینی ام میزنم قالب میزنم و میزارم فریزر،بعد درمیارم از فریزر و سرخ میکنم به شدت خوشمزه و خیلی راحت و سریع

و سالم

منم قبلا وضعیتم همینطور بود، مادرشوهرم طبق وسایل خونه ما غذا درست می‌کرد، مهمون داشت گوشت و مرغ از م ...

وای چه بد ... یعنی ادم اتیش میگیره اینهمه خوبی کنی بعد بگن طرف خودش ولخرج وبی فکر بوده . خوب کاری کردی . اخه اون باید کمک پسرش میکرد نه اینکه ازش بگیره حرفم بزنه

پیشنهاد خوبیه اگر از طرف شرکات خیالت راحته انجام بده .خوبه .فقط حتما میزان دنگ تون رو دقیق تو قولنام ...

آره عزیزم خیالم از خودم راحت نیست که از اینا راحته 

شده خودشون تو مضیقه بودن ولی بمن کمک کردن حتی الانم هدفشون اینه من سهمی بنام خودم ببرم بجز ارث پدری 

عزیزم منم با مادرشوهر زندگی میکنم یه روششم اینه توام بری ازش بگیریهرچی داره تو چش نگه دار برو بگو فل ...

اون اصلا خونه نیست که من برم چیزی ازش بخوام صبح میره تا اخر شب اخر شب که میاد میاد در خونه ما اینو بده اونو بده . منم تا دیروز دادم ولی دیگه حقیقتش نمیدم چون خودش حقوق داره مدیریت بگنه تا اخر ماه برسونه . اخه کجا به دردم خورد تا حالا تا بوده من تو خرج افتادم همش دیگه نمیکنم . خودم صفرم از نظر مالی هیچی ندارم . خیر سرم خواستم از این ماه پس انداز کنم که همسرم این ماه خیلی کمتر ماه گذشته بهش حقوق دادن اضافه کارش کم بود 

آره عزیزم خیالم از خودم راحت نیست که از اینا راحته شده خودشون تو مضیقه بودن ولی بمن کمک کردن حتی الا ...

خیلی خوبه پس 

شک نکن و انجام بده .

دست پدربزرگوارتم دردنکنه و خیر ببینه ان شاالله سالیان سال زیر  سایه پدرتون اونجا برید و خوش باشید . 

خیلی خوبه پس شک نکن و انجام بده .دست پدربزرگوارتم دردنکنه و خیر ببینه ان شاالله سالیان سال زیر سایه ...

ممنون گلم از نظرت و راهنماییت شماهم همچنین انشاالله همیشه سلامت باشید 

دوستان دیگر شما هم نظری دارید برام بنویسید خوشحالم میکنید بهم تو تصمیمم کمک کنید 

2810