سلام خانمای مقتصد
گزارش امروزم اینکه دیروز یارانه دادن همسرم ۶۰۰ زد به حسابم
گفتم بریم تره بار ولی ما تره بار نداریم فقط یه جاس که عمده و سبدی میده.
رفتیم یه چرخی زدیم یه خیابونی پیدا کردیم که سر تا تهش کلی وانتی بودن قیمت مناسب.قبلا ما میرفتیم یه هایپر و اونجا میوه و.. میخریدیم اصلا قیمتشو نمیپرسیدیم.بعد دیدم اینا سیب زمینی رو میدن ۱۰ ولی از هایپره پرسیدم ۲۱🙄باور کنید همون سیب زمینیا بود
میوه و خیار و کاهو خریدم،۳ تا بادمجون دلمه ای که یه وعده تو هفته درست کنم.لوبیا سبز ۲۰ میداد یک کیلو گرفتم فردا فریز کنم.
تو راه دیدیم هویج دارن ریز بود ولی کیلو ۷ منم ۳ کیلو خریدم برای کنار لوبیا سبزا فریز میکنم،یه کمی برای سوپ بچم و بقیشم آب بگیریم.
دو بوته سیر برای فلافل که این گرون بود کیلو ۳۵۰ ولی نیاز داشتم،گفتم که نخود اضافه ها رو خیسوندم.حالا در یک حرکت اقتصادی مدتها بود لپه باقلا زرد داشتم و همسرم اصلا دمپخت نمیخوره.یکی از آشناها که فلافلی داشت گفت اونا رم چرخ کن تو فلافل که اینجوری از شرش راحت شدم😁👌
امروز چند بار وسوسه شدم از بیرون فلافل بخرم با اینکه موادشو تو خونه داشتم ولی نخریدم.برای منی که خیلی غذای بیرون میخوردم سخت بود امیدوارم بتونم تا تهش ادامه بدم
کل خرج میوه و سیفی جات شد ۳۷۸ که برای ۱۰ روزمون کافیه بجز گوجه و خیار و کاهو که دوباره میخرم.
یه پارسیان ۳۰۰ سوت از اسنپ خریده بودم که امروز رسید.
فعلا موجودی ۲۲۷ تومن که ۳۰ باید شیر بخریم میمونه حدود۲۰۰ تا حقوقامونو بدن.
راستی معصومه جون چرا نمیای? @masumehjoon