2777
2789
نه گلم چرا دیره،منم ۳۴سالمه یک ساله خودمو بیمه کردم بیمه زنان خانه دار ۱۴درصد ماهی یه تومن میدم،رفتم ...

ممنون عزیزم 

وای همسرمم بیمه نداره میخواستیم از طریق همسر بگیرم‌ نمیدونستم چه بیمه ای

چه اتفاقی پیامتونو دیدم

اتفاقا من میرفتم سایتا رو نگا میکردم حساب کتاب میکردم پشیمون میشدم بخاطر سود و اجرتشون و نمیخریدیم

یبار با اعتبار اسنپ پی لوازم بهداشتی ارایشی خریدم حسابی جنسشون بد بود و نساخت بهم

پس سری بعدش با اعتبار اسنپ پی چشم بسته طلا خریدم

الان نشستم به حساب کتاب اگه درست حساب کرده باشم نزدیک۲۵ درصد سود دادم و بااین افزایش قیمت طلا سودی نکردم و اینکه خیلی ام ریز هستن طلاهاش و قابل استفاده نیستن.

الان من ترجیح میدم همون پولو بزارم ب*لو بانک یا ویپاد و چشم ببندم روش امتیاز وام بگیرم،طلای مستعمل بخرم یا حداقل زینتی قابل استفاده

البته هنوز یه قسط از این طلای من مونده ک اخر شهریور پرداخت میکنم

و اینکه میگن طلا تا دوبرابرم قیمتش بالا میره

پس خودتون تصمیم بگیرید بسنجید ببینید کدوم به نفعتونه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم چرا دیره،منم ۳۴سالمه یک ساله خودمو بیمه کردم بیمه زنان خانه دار ۱۴درصد ماهی یه تومن میدم،رفتم ...

عزیزم قیمت کمترشم هست یا حداقل بیمه واسه کسی که خودش بخواد خودش رو بیمه کنه همینقدره؟

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
سلام عزیزم یه سوال من امشب وام پلکانی پانزده تومنی ویپاد رو پرداخت کردم بیست تومنی باز شد اومدم فعا ...

بنظرم بانک داره میپیچونه که هر طوریه وام نده

چه اتفاقی پیامتونو دیدماتفاقا من میرفتم سایتا رو نگا میکردم حساب کتاب میکردم پشیمون میشدم بخاطر سود ...

وای وای یکی دیگه پلاک خریده بودم ۷۸ درصد حساب شده😑😑😑

البته اونو برا استفاده خریدم اما خیلی زیاددددد.۲۷سوت 

نمیدونم چرا پیامم ریپلای نخورد رو پیامشون

خانمها میشه لطف کنید بهم بگید بین برنامه وپیاد و ب لو بانک کدومش بهتره؟؟ اونایی که هر دو رو دارن و ب ...

ویپاد راحتتر وام میداد اما جدیدا داره بازی درمیاره

بلو یکم سودش کمتره و الان به اونایی که وام ده تومنی گرفتن بدون خابوندن پول تو حسابشون وام ده یا بیستی داده بهشون

بلو باکس بندی داره من برای پولای پس انداز استفاده میکنم باکس بندی کنم و از خیر اون پول میگذرم و هنوز دوماهه استفاده میکنمو تازه وارد سومین ماه شدم و وامشو نگرفتم هنوز

ویپادم تا وقتی وام شیش ماهه داشت راضی بودم ولی چون نتونسم وامشو بگیرم حسابی خورد تو ذوقم اما خب اونم خوبه راحتتر و از اول کار باهاش میتونی وام یه تومنی بگیری و کم کم مقدار وامو بیشتر کنی

دوستان قرعه ۲۵۰۰ خوبه ۱۰ ماه ۲۵ تومن ولی شوهرم ۱۳تومن میگیره این ماه شروع میشه با قرض هام حدود ۸۱۰۰ ...

یعنی ماعی ۵ تومن براتون میمونه که تزش میخوای دو و نیم قسط بدیذ بعد با دوو نیم زندگی کنید؟؟

سخت نمیشه برای شما؟؟منبع درامد دیگه ای دارید؟؟

نمیتونی  نصفه باز کنی ؟؟

2810