2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگل موشگلا..چطوره حال و احوالتون؟؟خوشحالم باز اینجام😍😍مهندسین بفرمایید الان سکه بهتره بخریم ...

من که حوصله حباب اصل بودن اینا ندارم ترجیحم طلا اجرت  ۴درصد نهایت طلا شکسته هم قیمت تابلوی بعضی طلا فروشا میدن 

ممنونم عزیزم،حالا شما باشید امتیاز رسالت می‌خرید یا هر ماه میدید طلا؟یه سوال دیگه پس چرا شما گفتید ک ...

عزیزم بعضی از  دوستان من از طلا فروش آشنا قلک طلا میخرن . به این صورت ک مثلا امروز ۵۰۰ هزار تومن دارن ، میرن میدن طلا فروش به قیمت روز طلای شکسته یا مستعمل براشون حساب میکنه توی دفتر مینویسه رسید هم میده ، باز دفعه بعدی همینطور ، هروقت پول دارن میبرن ب قیمت روز طلا میخرن ، بعد از ۶ ماه یا یکسال مثلا میشه ۵ گرم طلا ، اونوقت میرن طلا رو تحویل میگیرن حالا اونجا نو یا مستعمل یا شکسته فرقی نداره طلا فروش حساب میکنه ، البته من خودم اینکارو نکردم چون آشنای معتمد ندارم ،، شما میتونی اینجوری طلا بخری ک هم از تورم عقب نمونی هم خیلی پول اجرت ندی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم خداروشکر که کد ۱۹ شدیببین حتما قبولیبا اطمینان میگم، قراره اذیت بشی تا کد نوزدهی که خوردی برطر ...

عزیزم شما از مراحل دفاعیه کد 19 خبر داری؟؟ یعنی همه هه قبولن؟ هرکس کد 19 میخوره رد نمیشه؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارین بگین خواهرم کد خورده و بشدت ناراحته خیلی نگرانشم

عزیزم بعضی از دوستان من از طلا فروش آشنا قلک طلا میخرن . به این صورت ک مثلا امروز ۵۰۰ هزار تومن دار ...

یه سری ۷۰۰ داشتم پیام گذاشتم برا طلافروشی گفتم برا من چن  سوت اندازه ۷۰۰ بزار گفت ندارم طلا ۷۰۰ تومنی خلاصه منم همینطور پول موند کارت الکی  خرج شد 

سلام دوستان خوبین؟من ی ادم بسیار شکمو و هوسی هستم و تنبلخیلی از روزا حال غذا درست کردن ندارم فورا می ...

یک راهش اینه ک به محض اینکه حقوقتون رو گرفتین یه بخشیش رو‌برای پس انداز طلا بخرین

بقیشو با خیال راحت خرج کنین

اسنپ فود و اینها هم نمیشه یهویی قطع بشه

کم کنین بهتره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
یه سری ۷۰۰ داشتم پیام گذاشتم برا طلافروشی گفتم برا من چن سوت اندازه ۷۰۰ بزار گفت ندارم طلا ۷۰۰ تومن ...

پس چاره نیست دیگه یا پارسیان بخر یا شکسته یا مستعمل سبک ،، اگ تند تند عوض نکنی سود خوبی داره ،، منم تقریبا چهار سال طلای خرده ریز و مستعمل و سبک خریدم ، پارسال رفتم یک مقدارش رو عوض کردم طلای قشنگتر خریدم . حتی پلاک نیم گرمی هم شده بخر بقول خودت الکی خرج میشه حیفه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

در راستای تاپیک  خرج مخارج کار مثبتی که  کردم 

بچه میره کلاس اول از اونجای که عید براش کتونی خریدم دیگه تابستون بود صندل میپوشید خیلی کتونیش استفاده نشده برا اول مهر اوکی هست نو تمیز ولی دیدم کفش فروشی که همیشه خرید میکنم اف گذاشته بوت پسرونه بخاطر جا سگکش چسپش باز شده بود نهایت با یه چسپ قطره ۱۰ تومنی درست میشد ۲۰۰ گذاشته بود منم گفتم کفش پسرم نهایت چن ماه بره براش دوباره باید برج ۱۱ ۱۲ کفش بخرم  گفتم هم قیمت خوبه هم کار شیکی بود 

یه ماه  پیش دیدم ۵۰۰ می‌فروخت همون کارو دیگه صبح خریدم براش  خرید کیف دفترم انشالله شنبه میخام برم 

2810