2777
2789
سلام ، طلای قسطی که معمولا سود زیادی داره به خصوص از سایت ها مگر اینکه بتونید طلا فروش منصفی پیدا کن ...

ممنونم عزیزم،حالا شما باشید امتیاز رسالت می‌خرید یا هر ماه میدید طلا؟یه سوال دیگه پس چرا شما گفتید که طلای قسطی خریدید؟مگه اونم سود نداره؟

چرا طلا شکسته میخرین بدون اجرت نمیخرینبعد نگهداریش براتون سخت نیست در ضمن طلافروش کدوم شهر یک و نیم ...

مشهدم عزیزم

قبلا بود ولی جدیدا بدون اجرت زیر پنج درصد پیدا نکردم

نه نگهداریش سخت نیست البته خیلی هم طلا ندارم

چون استفاده نمی کنم برای همین شکسته میخرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم،حالا شما باشید امتیاز رسالت می‌خرید یا هر ماه میدید طلا؟یه سوال دیگه پس چرا شما گفتید ک ...

عزیزم من با اقساط اسنپ پی خریدم و این آویز رو هم با اعتبار تارا و در وزن کم خریدم ولی اگر بخوان در وزن بالا بخرید سودش زیاد میشه و دیگه اینکه من الان در شرایطی هستم که اصلا جای قسط ندارم و این طلاها و پارسیان های کوچیک رو هم اگر نخرم یک جورایی پولش خرج میشه و یک جورایی برای خودم چالش درست کردم .

شما وقتی میتونید ماهی ۱۰ میلیون قسط بدید به راحتی میتونید طلای بدون اجرت بخرید .

و البته گزینه امتیاز وام رسالت هم خوب هست اونطوری مطمئن هستید که اون ۱۰ میلیون قسط رو میدید و قبلش خریدتون رو هم انجام دادید . 

سلام دوستان خوب هستید شبتون بخیر یه راهنمایی میخواستم اینکه همسرم مدته ۱۲ ساله بیمه عمر ایران میریز ...

سلام عزیزم 

برید نمایندگی که بیمه کردید یا مرکزی ایران اونجا درخواست دام پر میکنید دو روزه پرداخت میشه 

مبلغ هم بستگی داره به حق بیمه هایی که تاحالا واریز می‌کردید و اندوخته ای که تشکیل شده تو این ۱۲سال 

هرچقدر باشه میتونید ۹۰درصدش رو وام بگیرید

وای اینجا خوندم سایت میلی گلد ، برداشت پولش به حساب خانم گلی نیومده. ترسیدم. سریع رفتم ۳ میلیون طلایی که خریده بودمو از میلی گلد نقد کردم تا بیاد به کارت بانکی م. یک ساعته زدم هنوز واریز نکرده اند.

میرم حضوری میخرم

عزیزم این زمینهای شمال که شما میگید سند دارن یا نه؟و مثلاً ۱۰۰ متری چند در میاد حدودا؟

بستگی داره کجا بگیری ،قیمت ها فرق می کنه 

بعضی ها سند داره بعضی ها قول نامه ای 

فقطططططط یه نکته مهم 

هررروقت خ استی زمین بگیری اصلا تو بافت بومی زمین یا خونه نخر  چون تووقسمت بومی دستت برای مشتری و مهمون و ساخت باز تر نیست ! و قیمت پایین تر هست و زمان می بره تا پیشرفت کنه .این خیلی مهمه!!!

برو جایی که بافت ترکیبی تهرانی و بومی باشه.که عالیه 👍👍👍👍👍  ولی جایی گه به اصلاح خودشون تهرانی نشین هست چون مسافر شهرستان و تهران زیاد میاد و راحترن خیلی سرررریع مثل برق پیشرفت می کنه و ملکتون سود اوری زیادی داره !!!

حالا برای خربد ملک هم عیر این نکته مهم درسترسی به دریا و جنگل و ساحل و مرکز خرید رو هم درنظر حتما بگیرید .

مثلا تو بافت روستایی بومی که اکثرا اقوام هستن و دسترسی به دریا و جنگل و.. کمتر هست یا باید مسافت زیادی طی بشه فروش و اوردن مشتری و مسافر سختر هست ! 

ولی اگر این امکانات رو در نظر بگیری که مهم هست برای مسافرها برگ طلایی تو دستت گرفتی !!!!

ببین یه چیزی می گم یه چیزی مشنوی ها 

حتما تو فصل پاییز  برید چند تا ملک خوب ( پشت قواره ،بد مسیر نباشه ) ببینید و تو اولین فرصت بخرید ! 

ویو منطقه رو درنظر بگیرید 

ایتا تجربیات خودمنه که خیلی به کارمون امده و خوب بوده ...

قیمت هر منطقه با همدیگه فرق می کنه .

غیر هز قیمت بومی اونجا قیمت بنگاهها رو هم بگیرید به یکی دوجا اکتفا نکنید 

بهت قول می دم بهت قول میدم پیشرفت خوبی داسته باشی اگه چیزهایی که گفتم رو مد نظر قرار بدید . اصلا هم نترس ،برید جلو ،هم سرمایه گداری هست هم اینده نگری فوق العاده !!!! 

2810