2777
2789

یه موضوع دیگه من حدود ۳۰۰ گرم طلا دارم

خیلی دلم میخواد با طلاها و یه وام مسکن زوجین و رهن کاملش،یه واحد نقلی سرمایه گذاری بردارم،خونه فعلی خودمون خوبه،قصد تعویض ندارم

اما اینقدر سختی کشیدم طی سالهایی،دیگه انگار کشش فشار بیش از حدی رو ندارم

و یجورایی این طلاها اطمینان خاطرم هستن

به ندرت میپوشم،اما مواقعی پیش اومده که پول لازم بودیم و یه تکه رو فروختم و ماه های بعد مثلا جایگزین کردم

و با وجودشون ترس از سختی مالی ندارم

البته اگه وام زوجین برداریم دوباره تا سال جدید و افزایش حقوقا قطعا ۶-۷ ماهی تحت فشار زیادی خواهیم بود

حالا شماها منو هول بدین برم تو کارش😅😅😅

اشتیاقم رو فعال کنید

انگیزه بهم بدین

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز ، خیلی هم عالی و خوب حساب کرده .مبارکتون باشه . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹خیلی هم خوشگله من که ...

درود مامان سبحان عزیز 

سپاس از راهنمایی های ارزشمندتون 😍😍

قربان شما چشماتون زیباست 

ادرسش بازار رشت خیابان شیک پیجسو پیدا کردم حتما میذارم اینجا چشم ❤️❤️

سلام عزیزمدقیقا ۳ درصد حساب کردهخیلی به دستات میادانشالله در شادی ها و خوشی ها دستت بندازی و برای خر ...

سلام زهرا جون 

قربونت برم 

ممنون از راهنمایی های گرانبهات مهربونم ❤️❤️❤️

یه موضوع دیگه من حدود ۳۰۰ گرم طلا دارمخیلی دلم میخواد با طلاها و یه وام مسکن زوجین و رهن کاملش،یه وا ...

عزیزم شما در کمترین حالت ممکن ۱ میلیارد طلا داری و خییییلی خوبه و برگ برنده ای هست برای شما 

من اگر حای شما بودم و می تونستم برم حتما می رفتم سمال سرمایه گذاری می کردم . 

برید اونجا قسمت های توریستی مثل رامسر ،چمخاله ،چاف و ...‌

حتی شده ۱۰۰ متر زمین بخرید . دیوار چینی کنید . و بزارید بمونه اون ملک سال بعد حداقل ۲ تومن میشه .

به خاطر شرایط اب و هوایی و کمبود اب  سرمایه گذاری داره اونجا زیاد میشه ...

اگر همسرتون قبول می کنه از من به شما نصیحت ابن کار رو انجام بدید 

۵ سال دبگه می بینید چه چیز با ارزشی داربد 

زمین تو قسمت های توریستی شمال خیلی با ارزش هست .هیییلی 

فعلا هم اصلا نیت ساخت نداشته باشید . فقط،بخرید و نگه دارید . واگر می تونی بزن به اسم خودت !!! 

خییلی سود اوری داره خییلی ... 

اگر هم توان ساخت داستید که عالی میشه و شبی با توجه به منطقه می تونید اجاره بوید و حداقل ماهیانه بالای ۲۰ تا ۳۰ تومن درامد خ اهید داشت .‌

این جوری زمین بگیرید تحت فشارم نمی رید .

سلام به همه خانم خوش قلبا💛به همه مهربونا❤امیدوارم حال دل همه اتون کوک باشهیه گزارش کوچولو بدمهفته ا ...

عزیزم میوه خشک درست کردید درجه و تایم  سرخ کن چقدر گذاشتید؟

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

سلام خانمهای باهوش و آینده نگر   منم اومدم با خریدم ،، البته مال خودم نیست،، پسرم ۸ سالشه چند وقت پیش یک قلک براش خریدم ، پولاشو جمع کرد بهش گفته بودم بریم برات سکه طلا میخرم ،، سکه هاتو جمع کنی بزرگ شدی برای خودت ماشین میخری  دیگه دفعه اول قلکشو باز کردبه باباش گفت بریم تفنگ بخریم . دیگه باباها هم ک میدونین چجورین،، رفتن ۵۰۰ تومن پولو دادن تفنگ و شمشیر و این چیزا خریدن . پسرم یکعالمه اسباب بازی داره انقدر زیادن کمدش پره بقیش جا نداریم ریختم تو انباری . هرچیم به باباش میگم نخر به حرفم نمیکنه ،، دیگه منم یک‌نقشه کشیدم  به خاهرم گفتم میخوام پولای قلک سامان این دفعه جمع شد براش پارسیان بخرم ،، بچه های اونم ۶ و ۹ ساله هستن، گفتن ما هم میخوایم سکه طلا ،، دیگه خواهرم امروز رفته بود برای هرکدومشون از قلکلشون یک سکه ۵۰ سوتی خریده بود ، زنگ زد بمن گفت رفتم خریدم ،، منم گوشی رو گذاشتم رو اسپیکر ، گفتم مبارک باشه آفرین چ کار خوبی کردن . فردا قراره بریم خونه مامانم ، گفتم سکه هاتو بیار ببینم عزیز خاله  بعد ک قطع کردم پسرم گفت منم سکه طلا میخوام اونا خریدن من چی؟؟ گفتم خب تو هم فردا تفنگت رو بیار نشون بده بگو با پولای قلکم تفنگ خریدم ،، ولی خودش معلوم بود ناراحته پیش خودش مقایسه کرد فهمید سکه طلا بهتره ،، گفت مامان دیگه الکی اسباب بازی نمیخرم قلک منم باز کن بریم برا منم سکه بخر ، فردا منم بیارم ب مامانبزرگ نشون بدم   دیگه گفتم باشه ، قلکش رو باز کردم ۴۰۰ تومن داشت ، رفتیم بازار ، از جلو مغازه اسباب بازی فروشی رد شد یکم مکث کرد ولی چیزی نگفت ،، از جلو موبایل فروشی رد شد گفت هدفون میخوام برا موبایلم ،، گفتم خب بریم با پولات بخریم سکه نخریم ،، باز فکر کرد گفت نه نمیخواد بزار بزرگ میشم بعدا هدفون میخرم ،، اینم بگم ما همه چیز براش میخریم لباس ، هوراکی ، اسباب بازی ،،ولی من معتقدم باید از بچگی مدیریت پول رو یاد بگیره. خلاصه ک رفتیم براش یک پارسیان ۱۰۰ سوتی خریدم . اینم عکسش

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام خانمهای باهوش و آینده نگر منم اومدم با خریدم ،، البته مال خودم نیست،، پسرم ۸ سالشه چند وقت پی ...

ایشالا شماها هم بیشترشو بخرین به خوشی و سلامتی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

2810