2777
2789
سلام دوستای مهربون ماهم خونمون با کلی دردسر فروختیم یه خونه دیده بودیم بافت قدیم خیلیییی قدیم ولی خب ...

سلام عزیزم

معمولا وقتی خونه رو میفروشن در مرحله ای ک قولنامه میشه سریعا میرن خونه جدید رو میخرن و قولنامه اش میکنن

الان پول شما نقد شده و از ارزش میفته

خصوصا از مهر به بعد 

سریعاااا خونه جدیدی بپسندید و سخت نگیرید 

پول نقد اصلا نگه ندارید

اصلا و ابدا

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
جلل خالق چجوری یه کیلو صد گرم نخود شد هفتا بسته نیم کیلویی ؟؟

خب نخود قبل خیس خوردن یک کیلو بوده 

بعدش که خیس میخوره بیش از دوبرابر میشه بعد مواد دیگه هم بهش اضافه میشه موقع چرخ کردن و اینکه کلی هم آب باید اضافه اش کنی تا قوام مناسب رو به دست بیاری که بعد بخوای فریز کنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سکه تمام خریدم ولی شنیدم قراره سکه جدید بدن بیرونیعنی ضرر میکنم؟؟؟توروخدا سکه بازاااا بگن😢

نه بابا پارسالم یادمه همچین شایعه ای شده بود کار خوبی کردی خریدی مبارک باشه. منم چند روز پیش وامی که گرفته بودم سکه و آب شده خریدم

نه بابا پارسالم یادمه همچین شایعه ای شده بود کار خوبی کردی خریدی مبارک باشه. منم چند روز پیش وامی که ...

انشالله همینطور باشه

من وام گرفتم خوشحال  رفتم سکه خریدم

حالا طلا با 2 درصد سود هم داشتن

انشالله همینطور باشهمن وام گرفتم خوشحال رفتم سکه خریدمحالا طلا با 2 درصد سود هم داشتن

اونم خوبه ولی سکه بهتره مثلا 100م طلا میخری دو درصدش میشه 2تومن بعد موقع فروش 2تومن کم میشه دیگه ولی سکه انقد کم نمیکنن

اونم خوبه ولی سکه بهتره مثلا 100م طلا میخری دو درصدش میشه 2تومن بعد موقع فروش 2تومن کم میشه دیگه ولی ...

من پارسیان میگیرم یعنی ضرر؟

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
ممنونم گل قشنگمنم از معصومهمامان سبحانآبییاسی دختر مستقلمرمریو بقیه عزیزانی که حضور کمتر اما بسیار م ...

چقدر خوب گفتییی،منم همش میخوام شروع کنم ولی نمیدونم چی از کجا😭😭خیلی دوست دارم یه خانم شاغل باشم منم سردرگمم

واقعا تنبلی راحت تره😢😢😢😢😢😢😢

جلل خالق چجوری یه کیلو صد گرم نخود شد هفتا بسته نیم کیلویی ؟؟

نخود رو خیس می کنی دقیقا سه برابر میشه 

چون آب جذب می کنه 

هر یک کیلو نخود سه کیلو مواد فلافل میده 

من یک کیلو و صد گرفتم حدود سه کیلو و چهارصد بهم مواد داد 

پارسال این موضوع رو نمی دونستم دو کیلو نخود خریدم شش کیلو مواد فلافل داد کلی طول کشید اون همه نخود رو چرخ کنم 

چه خوب خدا رو شکر بلاخره یک نفر دیدم که تحویل گرفته ببخشید عزیزم یه چند تا سوال داشتم چند وقت طول ...

سال ۱۴۰۱ تحویل بود

اما ما پول نداشتیم تسویه کنیم

۱۴۰۲ تسویه کردیم اسفند تحویل دادن

اردیبهشت فروختیم

کسی که خرید وام و نخواست و ی جا تسویه کرد

ما زمانی که اقدام کردیم نصف خونه ها آماده تحویل بود...

در مجموع چیزی حدود ۳۸۰ تا ۴۰۰ دادیم

بقیه اشم گفتن وامه

۷ بسته نیم کیلویی که میشه ۳/۵ کیلو بعدم روغن که یک بار حرارت ببینه دیگه خوب نیست ازش استفاده کنیم

روغن سرخ کردنی میشه چند بار ازش استفاده کرد 

حالا کسی فکر می کنه مشکل داره هر بار روغن رو بریزه دور 

یک لیوان روغن مصرف میشه دیگه اگه تو شیرجوش بریزید میشه بیست تومن روغن باز هم هر قرص فلافل با توجه به اینکه روغن رو دور بریزید دو هزار تومان درمیاد 

البته من آنقدر برام مهم نیست که حالا فلافل دونه ای چند برام درمیاد 

چون خیلی فلافل دوست دارم 

اینجوری دیگه خیالم راحت که چی دارم میخورم 

بعد خیلی سریع هم آماده میشه زنگ بزنی برات بیارن یا بری بخری وایسی آماده بشه بیشتر طول می‌کشه 

2810