2777
2789
یه گزارش هم از هفته گذشته بدم من تقریبا هر روز مدرسه و کلاس دارم فکر کنم تا هفته آینده کلاس هامون اد ...

ببخشید غیر انتفاعی هم جهشی میخونن تابستون؟ یا کلاس فوق العاده واسه سال جدید میزارن واسه بچه هاشون؟

شما مدرسه میری برام سوال بود 😊

چون بچه کوچیک دارم انقدره 🤏 دخترم 😄😍 اطرافیانم بچه نیست بپرسم کنجکاو شدم 😁

ببخشید غیر انتفاعی هم جهشی میخونن تابستون؟ یا کلاس فوق العاده واسه سال جدید میزارن واسه بچه هاشون؟شم ...

من دبیرستان تدریس می کنم 

تو دبیرستان که خیلی جهشی نداریم 

من تو همه این سال های تدریسم یه دانش آموز دیدم که جهشی خونده 

جهشی خوندن برای مقطع ابتدایی هست 

خودم دوم. رو جهشی خوندم از اول رفتم سوم 

چون مال بیشتر از سی سال پیش واقعا پروسه اش رو یادم نمیاد مادرم هم کارهای مدرسه ام رو کرد و آموزش پرورش رفت 

من خودم ولی تو خونه تو همون تابستون کتاب ها رو خوندم رفتم امتحان دادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه ها قوانین وام گرفتن وی پاد فرق کرده  الان با ۱۱هزار تا سکه وام چقدر چون ماه میتونیم برداریم  دوستم میگفت ۶ ماه رو برداشتم ۱۲ ماهه شده تعداد اقساط درسته  الان به نظر شما پلکانی به صرفه تره یا  همین ۱۲ماهه

من دبیرستان تدریس می کنم تو دبیرستان که خیلی جهشی نداریم من تو همه این سال های تدریسم یه دانش آموز د ...

همیشه تو ذهنم بود شما دبستان تدریس می‌کنی 😊

نمیدونم چرا...

دبیرستان بعضی درساش واقعا سخته ک کلاس برمیدارن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه من روم نمیشه سریع توی روی طرف بگم ندارم ولی دیگه میخوام رو خودم کار کنم به خودم قول دادم از این م ...

منم قبلا وضعیتم همینطور بود، مادرشوهرم طبق وسایل خونه ما غذا درست می‌کرد، مهمون داشت گوشت و مرغ از من می‌گرفت. تا سه سال همینطور بود و عملا خرج خونه شون با ما بود از نمک و ادویه بگیر تا برنج و روغن و گوشت.منم گفتم مادرهمسرمه جایی نمیره تااینکه یبار همسرم پیش مادرش گفت حقوقم کفاف نمیده و مادرش گفت زنت ولخرجه درصورتی که یه ریال هم خرج نمیکردم و اصلا خوبیامو نمی‌دید و هیچ پس اندازی نداشتیم

بعد از اونروز برای هرررچیزی اومد گفتم ندارم، گفت قبلا تو یخچالت دیدما گفتم پیش پای شما تموم شد. البته کلی هم حرف شنیدم

خداروشکر بعد ازاون کلی پس انداز کردم و همسرمم متوجه شد خوبی زیاد تبدیل به وظیفه میشه 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
سلام عزیزم من نزدیک سه ماهه که خودم اشتروکش رو خریدم . ببین من یه مبلغی رو برای اشتراک دادم اندازه ۴ ...

سلام عزیزم.منم می‌خوام اشتراکش رو بخرم میشه لطفا راهنمایی کنی از کجا باید شروع کنم

سلام دوستان 

بلخره دخل اون وام پنجاهیو اوردم 😁😁

رفتم یه النگو پیدا کردم فقط ۳ درصد زد ( ۱۰ گرم و ۳۰ سوت بود ) 

هر گرم طلا هم ۳۵۶۰ 

کلا شد (۳۶/۷۷۰) با تخفیف ۳۶/۷۵۰ زد اخرش 😬

خوب حساب کرده بنظرتون ؟ 

سلام دوستان بلخره دخل اون وام پنجاهیو اوردم 😁😁رفتم یه النگو پیدا کردم فقط ۳ درصد زد ( ۱۰ گرم و ۳۰ ...

سلام دوست عزیز ، خیلی هم عالی و خوب حساب کرده .

مبارکتون باشه . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

خیلی هم خوشگله من که خیلی خوشم اومد . 🥰🥰🥰🥰

میتونید آدرس طلافروشی رو اینجا هم بگذارید . 

سلام دوستان وام خرید کالای فروشگاه اینترنتی...کالا رو کسی گرفته اینجا جای نقطه دی جی  بزارید ممکن نیس اسم سایت رو کامل بنویسم

سودش ۲۳ درصده از ۱۰ تومن میده تا ۴۰ تومن

۶ ماه و ۹ ماه و ۱۲ ماهه داره هرچی زودتر مقدار سود کمتر بیشترین سودش ۲ تومن اضافه میشه

خوبه بگیرم باهاش لب تاب بخرم یا گوشی یا طلا؟یا نگیرم نمیصرفه 

هرکی از این سایت وام گرفته ممنون میشم نظرشو بگه

من دبیرستان تدریس می کنم تو دبیرستان که خیلی جهشی نداریم من تو همه این سال های تدریسم یه دانش آموز د ...

منم سوم رو جهشی خوندم از دوم رفتم چهارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810