2777
2789
محکم وایسا نزار بقیه ازت سو استفاده کنن الان شما مسئول یه زندگی و دوتا بچه هستی ! شاید من برای یکی د ...

عزیزم درست میگی ولی اونم اصلا مال پس انداز نبست مطمعنم...بعد هم میبینم شوهرم دوست نداره خدای نکرده بی حرمتی چیزی بکنم منم اروم باش حرف زدم امروز بهش گفتم میخوام دیگه بفکر باشم نمیتونم دیگه در طول ماه چندین مرتبه غذا و خورد و خوراک ریزه میزه های این خانم بدم خودش بفکر باشه داره کار میکنه خونه از خودش داره خب اونم بیفته رو فکر پس انداز 

من تخصصم پاره کردن آدمای پرروعه😂

نه من روم نمیشه سریع توی روی طرف بگم ندارم ولی دیگه میخوام رو خودم کار کنم به خودم قول دادم از این ماه دیگه بفکر باشم نه مثل ماه های دیگه هرچی دارم خرج کنم و هی بدم به این و اون . خداشاهده یک دفعه تا حالا جبران نکرده حتی یک بار .. همیشه فقط اومده برده . اما دیگه نمیدم میگم خودم نیاز دارم امروز ببخشید دو بار اینطور بگم دیگه نمیاد . اما در کل هر وقت غذای خوبی درست کنم بهش میدم اینطور نیستم که مثلا اش رشته یا پیتزا و اینجور چیزا درست کنم به اونم میدم ولی دیگه وسایل تو یخچالم بهش نمیدم خودم برم بخرم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه گزارش هم از هفته گذشته بدم 

من تقریبا هر روز مدرسه و کلاس دارم فکر کنم تا هفته آینده کلاس هامون ادامه داره 

فقط یکشنبه کلاس ندارم یکشنبه پاشدم دیدم حبوباتی که هفته قبل خریدم پاک نکردم و بانکه های حبوبات خالی شده 

نشستم همه حبوبات رو پاک کردم ریخته ام تو بانکه که دیگه هر سری نیاز به پاک کردن نداشته باشم 

بعد هم کامل خونه رو جاروبرقی زدم 

همیشه انجام این کارها باعث سرعت و راحتی کار خونه میشه 

دبشب هم با مادر و پدرم قرار گذاشتیم بریم پارک که پسرم یه کم دوچرخه سواری بکنه 

من هم گفتم برای شام چیکار کنم که هم خوب باشه هم گرون نباشه صبح دیروز مدرسه بودم از مدرسه اومدم گفتم برم کتف و بال بخرم تو پارک کباب کنیم بخوریم به آقا گفتم هفده تا کتف بده هفده تا بال 

چون حساب کردم نفری هفت تا کتف و بال بخوریم میشه بیست و هشت تا برای چهار نفر خودم چون رژیمم نهایت سه تا می‌خوردم که کلا میشد سی و یکی من هم سه تا بیشتر گرفتم 

آقا برام تمیز کرد و گفت مواد بهش بزنم اشانتیونه گفتم بزنید فقط نشسته است که گفت میشورم براتون دیگه مواد زد و گفت فقط نمک بزن کلا شد ۱۷۰ تومن چند تا هم گوجه ریز گرفتم شد پونزده البته گوجه داشتم ولی دیدم اینا ریز به درد کباب میخوره 

ذغال و نون کاهو هم داشتیم چون ما از این بازها می‌خریم که خیلی ارزونتر درمیاد 

یه دوغ هم گرفتم سی تومن شد 

دیگه تقریبا با دویست و ده تومن راهی بیرون شدیم پدر مادرم هم دعوت کردیم میوه هم داشتم چند تا بردم‌ که خورده نشد فقط چایی و تخمه خوردیم 

نه عزیزم شماره حساب که تغییری نمیکنه ولی چرا میخوای این کار رو انجام بدی ؟و اینکه اگر خونه نباشید با ...

عزیزم همسرم کارت بانکی ویپادش رو گم کرده، دوباره براش درخواست دادم ولی دیدم شماره کارت فرق کرده

حدود ۲۰۰۰ تا هم سکه وی کلاب داره

خودم ۸۸۰۰ تا دارم که متاسفانه چون قوانین وام ویپاد تغییر کرد فعلا وامی نگرفتم

عزیزم درست میگی ولی اونم اصلا مال پس انداز نبست مطمعنم...بعد هم میبینم شوهرم دوست نداره خدای نکرده ب ...

عزیزم نمی گم که بی حرمتی کنی خدایی نکرده 

با پنبه سر ببر!!!! یکم سیاست تو لفظ و کلامت داشته باش تا طرف دست و پاشو جمع کنه .

هر چیزی حدی داره والا خودت ضرر می کنی.

امد رب ببره بگو برا شام امشب می خواستما وای..‌

تخم مرغ ها رو کلا یخچال نچین دوتاسه تا نگه دار تو یخچال و بگو ای وای می خواستم کتلت بزارما ... 

یا امد چیزی برد شما برو یه چیز دیگه مثلا مرغ یه تیکه ازش بگیر پیاز بگیر 

شاید روت نشه و در شانت نباشه این کار می دونم ولی بزار اونم 

خودشو و زندگیش رو براساس یخچال و خریدهای شما نچینه 

شما سوپر مارکت نیسیتید .

مادرشوهرمن ۲۰ سال با همسایه اینجوری زندگی کرد خانمه هم سرکار می رفت و پول داشت .

الان مدام افسوس افسوس می خوره که چرا اجازه داد ازش سو استفاده کنه ! 

خوب با این شرایط،چیزی هم تونستی پس انداز کنی ؟

من شاغلم خودم پس انداز دارم 

دیگه دیدم همسرم که خودش حواسش کامل هست 

من هم همیشه از درآمد خودم پس انداز می کردم و پس انداز می کنم 

بعد هم پیش خودم گفتم حالا من از خرج خونه بتونم دو تومن با این همه غر زدن همسرم کنار بزارم الان دو تومن ها نه اون زمان 

همین انرژی رو بزارم از شغل خودم خیلی راحت تر میتونم چند برابرش رو در بیارم 

کلا بیخیال گرفتن خرج خونه برای همیشه شدم 😂😂

عزیزم نمی گم که بی حرمتی کنی خدایی نکرده با پنبه سر ببر!!!! یکم سیاست تو لفظ و کلامت داشته باش تا طر ...

اره عزیزم موافقم با حرفات دیگه حواسم هست ...اینطور هم اونو بد عادت کردم هم خودم جیبم روز به روز خالی تر میشه وگرنه منم به روز مادر شوهر شما دچار میشم صد در صد 

اره عزیزم موافقم با حرفات دیگه حواسم هست ...اینطور هم اونو بد عادت کردم هم خودم جیبم روز به روز خالی ...

موفق باشی عزیزم .

از حرفام امیدوارم ناراحت نشی خدایی نکرده .

فقط ما خانما باید حواسمون با خودمون و زندگیمون باشه والا هیچ دوستی وجود نداره..‌ 

موفق باشی عزیزم .از حرفام امیدوارم ناراحت نشی خدایی نکرده .فقط ما خانما باید حواسمون با خودمون و زند ...

نه عزیزم چرا ناراحت شم .  اگه دلت نمیسوخت که نمیگفتی چیکار کنم .. ممنونم 

باغ مون جای خوبیه ولی چون استخر داخل نیست مشتری ها برای اجاره نمی پسندن از طرفی نگداری اونجا برامون ...

متوجه شدم ....اره با پولش یه ملک بهتر بخرید ....انشالله که زود فروش بره کارتون راه بیفته

یه گزارش هم از هفته گذشته بدم من تقریبا هر روز مدرسه و کلاس دارم فکر کنم تا هفته آینده کلاس هامون اد ...

سامیه جان ،یه نکته غیر اقتصادی از  شوهرم بگم 🤭

در راستای اینکه تا مرد نخواد ،تا زن نخواد ،طرف مقابل هیچ کاری نمیتونه بکنه مگه با قهر و جنگ و دعوا ک قطعا ب صلاح نیست و اصلا ارزششو  نداره 

من خیلی خوشم اومد ک ب تعداد بال و کتف گرفتید و همچیرو با ۲۰۰تومن گرفتید و خیلی هم بهتون خوش گذشت 

ولی اصلاااا و ابدااااا  همسرم همچین چیزی رو قبول نداره 

حتماااا باااااید  ،همه چیز ب اندازه خیلی زیاد و بی اندازه باشه 

مثلا اگه ده نفر مهمونمون باشن واسه پارک ،حتما باید ۳یا ۴ تا مرغ رو آماده کنیم 

اگه حس کنه غذا کمه یا بهتر بگم ب اندازه س ،غذا نمیخوره و اخم و تخم میکنم 

همه کار کردم و ب هر دری زدم ،نتونستم این عادت بدشو تغییر بدم 

در کنار تمام خوبی هایی ک‌داره ،اخلاق بدش اینه ک غذاو میوه و ...واسه مهمون (،هر کسی ک باشه )،باید سه چهار برابر باشه تا استرس نگیره😄

اینم بر میگرده ب دوران بچگی شون ک دیگه کاری از دست من بر نمیاد و تصمیم گرفتم دیگه دراین باره حرص نخورم🤒🥴

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
نه من روم نمیشه سریع توی روی طرف بگم ندارم ولی دیگه میخوام رو خودم کار کنم به خودم قول دادم از این م ...

هردو شاغل

هردو پول تو کارت دارن

حالا از بی مدیریتی هست

یا قسط فراوان دارن

یا ولخرجن

یا از شما میگیره پول اونارو جمع می‌کنه ب شوهرش میگه انقدر شدا خریدم 😐😐😐😐 پولشو بده

شاید جمع میکنه طلا مخفی میگیره

نمی‌دونم...

اما کلا کارش زشته

آدم آویزون شما باشه حتی واسه تخمه مرغ حتی..

خیلی محکم وایسا بگو 

اومد بگو ندارم

اول از دوتا بگو بعدش زیادش کن هیچی ندارم

بلکه یاری کنه نیاد 🤢🤢🥵

سامیه جان ،یه نکته غیر اقتصادی از شوهرم بگم 🤭در راستای اینکه تا مرد نخواد ،تا زن نخواد ،طرف مقابل ...

اتفاقا شوهر من هم موقع سبخ زدن غر زد زیر لب گفت کمه 

گفتم کم نیست بسه 

چون خودم رژیم هستم پسرم هم نه سالشه 

مادر و پدرم هم مسن هستن خیلی طبیعتاً زیاد نمیخورن 

تنها کسی که تو اون جمع زیاد میخورد خودش بود 

من هم برای خودش ده تا تیکه در نظر گرفته بودم که کاملا کافی بود 

آخه بال کبابی هر وقت تو خونه ما مونده دیگه کسی نمیخوره میگن بو میده نمیشه خورد. 

نمی‌خواستم اصلا اضافه بیاد میخواستم همش تموم بشه 

2810