2777
2789
ممنون عزیزم لطف کردی چشم حتما پیگیری میکنیم منم چون شنیدم وامش راحته گفتم برداریم حیفه ۱۲سال ریختیم ...

بله حتما اقدام کنید چون خود بیمه باتوجه به تورم ممکن بعدا مبلغ ناچیزی بشه ولی وامشو بگیری و تبدیل ب طلا یا سکه بکنی بازم یه مقدار جبران میشه👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تازه کارت رسالت گرفتم

چجوری میتونم وام بگیرم 

تو این شرایط خیلی به وام احتیاج دارم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیزم اگه ۲۰ تومن اولی خودت برمیداری بنویس حتما هم تبدیل کن به طلا، حداقلش اینجوری مجبور میشی حتما م ...

ماشین که داریم خداروشکر ولی شوهرم کارش اینقد سخته و تو گرماس از ۶ صب میره تا ۵ عصر میاد خونه از شدت خستگی فقط خوابه نمیتونه و وقتشو هم نداره ک کار کنه البته بهتره بگم انرژیشو نداره

دیشب اینجا گفتم برا قرعه خیلی دودل شدم با این حال ۷ تومن از حقوق میمونه واقعا تو این دور و زمونه با ...

عزیزم دو دل نشو حتما بنویس فوقش میخوای بدی طلا دیگه به هر حال طلا هم پول نقده

البته اصلا به فروشش فکر نکن

ولی دلت قرص باشه اگه به قولی کارد به استخون رسید طلا رو داری که بفروشی ترس نداره که

عزیزم دو دل نشو حتما بنویس فوقش میخوای بدی طلا دیگه به هر حال طلا هم پول نقدهالبته اصلا به فروشش فکر ...

از اولی که خودم میخوام بردارم ۷ میخوام بدم تعمیر ماشین ۳ تومنم برا لباس خودم چون واقعا هیچی ندارم ۱۰ میمونه که اونو هم میتونم بدم طلایی

از اولی که خودم میخوام بردارم ۷ میخوام بدم تعمیر ماشین ۳ تومنم برا لباس خودم چون واقعا هیچی ندارم ۱۰ ...

خوب باشه بازم خوبه به هر حال خرج ماشین هم واجبه

بعدم وامتون ده ماهس خیلی طول نمی‌کشه بعد بازم میتونید قرعه بذارید پس انداز کنید

دیشب اینجا گفتم برا قرعه خیلی دودل شدم با این حال ۷ تومن از حقوق میمونه واقعا تو این دور و زمونه با ...

ببین با توجه به اینکه سه نفر هستید 

با مدیریت میتونی برسونی چند ماه یه کم باید با حواس جمع زندگی کنی 

من خودم به نظرم برای سه نفر هشت نه میلیون مخارج خونه ای میشه که خیلی عادی و معمولی زندگی می کنند 

حالا میتونی با یه کم رعایت کردن مثلا غذاهای گوشتی کمتر مصرف کنی 

مصرف تنفلات رو به صفر برسونی 

میوه های گرون نخری 

مهمونی های خاص نداشته باشی میتونی برسونی 

ولی یه قسمت پس انداز نقدی رو حتما داشته باش 

بهت گفتم از همون بیست تومن اولی حدود هفت تومن رو بزار کنار اصلا. وارد خرج خونه نکن به هیچ وجه 

اون رو بزار برای روز مبادا 

خیلی ممنون برام نوشتی عزیزم من دقیقا مشکلم باخودپروتیینهازمرغ وبوقلمون متنفرمگوشت قرمزهم کماماتخم مر ...

من جدیداً وارد یک کانالی شدم که طب اسلامی و مزاج شناسی رو آموزش میده، داخل ایتاست. 

اونجا مدام داره توصیه می کنه که موز و تخم مرغ نخورید، خوب نیست و کلی باید و نباید های قشنگ دیگه. 

چون الان دیدم یه خانومی بهتون توصیه کردند میان وعده 3 تا سفیده تخم مرغ بخورید، گفتم بهتون بگم. 

سلام تازه کارت رسالت گرفتمچجوری میتونم وام بگیرم تو این شرایط خیلی به وام احتیاج دارم

سلام باید پول سپرده کنید و براساس میانگین حساب بهتون وام میده .

میتونید هم امتیاز وام بخرید اگر خیلی سریع لازم دارید .

یک نفر الان خوندم که نوشته دیگه از میلی گلد نرم افزار طلا نخرید چون خیلی وقته پولشو ندادن و حتی جوابش را هم نمی‌دهندو پولش در هوا مانده منم فروش زدم امروز و دیگه از میلی گلد نمیخرم میروم همون پارسیان خودمو از طلا فروش آشنایمان میخرم زیر سرم میگذارم اینجوری بهتر است.

2810