2777
2789

سلام بچه ها منم ی گذارش بهتون بدم دست پر اومدم 

چند ماهی بود ی پولی تو حساب بلو خودم داشتم برای کاری کنار گذاشته بودم ولی معلوم نبود ک باید پولشو بدم دیگه دو روز پیش دل و ب دریا زدم رفتم ی کمشو تبدیل به احسن کردم 

یه جفت گوشواره قلب میخی ۴ درصد خریدم فی طلا ۳۵۶۸/۵۰۰ بود به وزن ۹۷۰ سوت قیمتشم ۳۶۰۰ باهام حساب کرد دوباره یه سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی گرفتم فی طلا ۳۵۷۱ به قیمت ۱۸۵۰ تومن ( تا از این مغازه دربیام برم مغازه کناریش فی طلا عوض شد😕) اومدم خونه دوباره امروز از اعتبار اسنپ پی استفاده کردم یه سکه پارسیان ۳۰۰ سوتی سفارش دادم ب قیمت ۱۳۶۱ که ۱۰۰ هزار تومن هم تخفیف داشتم شد ۱۲۶۱ 😁 تو پست بعدی عکس طلامو براتپن میزارم 

کسایی ک بلدید میشه بهم بگید ک خوب حساب کرده برام یا ن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها منم ی گذارش بهتون بدم دست پر اومدم چند ماهی بود ی پولی تو حساب بلو خودم داشتم برای کاری ...

بله دقیقا 4 درصد حساب کرده باهاتون 

مبارکه عزیزم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

سلام دوستان من همسرم نهایت ۱۳ میگیره وام هم دیگ نداریم حالا قراره خودم قرعه بزارم ۱۰ ماهه ماهی ۲ تومن ۲۰ تومن اسم خودمو ۳ تا نوشتم یعنی ۶۰ تومن اولی که ۲۰ تومنه رو هم خودم میبرم خیلی دودلم بنظرتون قرعه بنویسم یاخودم پولمو هرماه بدم تیکه ی طلا نظرتون رو لطفا بگید ممنون میشم پیشنهادی چیزی هم داشتید بگید که چطور مدیریت کنم سرماه پولمون تموم نشه وام هم نمیتونم بگیرم نه ضامن و چک دارم نه تسهیلات بنظرتون چیکار کنم نظر شما چیه

مابتفاوتش رو خودت پرداخت میکنی مثلااعتبارت 2تاس 5تومن خریده 3تومن رو بعلاوه اولین قسط رو پرداخت میکن ...

سلام عزیزم ببخشید قابلمه و حوله وطلا از خود فروشگاه اسنپ خرید کردید یا فروشگاههای دیگه؟میشه اسمشون بگید معتبرن؟جنسشون خوب بود؟

سلام دوستان خوب هستید شبتون بخیر یه راهنمایی میخواستم اینکه همسرم مدته ۱۲ ساله بیمه عمر ایران میریز ...

سلام روزتون بخیر💗

عزیزم خیلی راحته تشریف ببرید دفتر مرکزی بیمه شهرتون هیچ مدارکی هم لازم نیست ببرید فقط همسرتون تشریف ببرن چون بیمه مال ایشون و گوشیشون همراهشون باشه چون یه کد براشون میاد

۹۰درصد اندوخته ای که دارید رو بهتون وام میدن دیگه خودتون حساب کنید که این ۱۲سال چقدر واریز کردید

بعدا صبح برید دنبال کارش تا عصری وام براتون میریزن و اونجا خودتون انتخاب میکنید که میخوایید وام رو به چه صورت پس بدید ماهیانه یا یکساله و یکجا

بنظرم یکی از راحت ترین و بی دردسرترین وامها همین وام بیمه عمر هست حتما اقدام کنید بعد۱۲سال مبلغ خوبی بهتون میدن

خرید طلا از اسنپ پی چطوره چی نیاز داره طلا رو برات میفرستن بعد اقساطش رو میدی سود هم میکشن؟

چیزی نیاز نداره برو تو برنامه اسنپ گوشیت اونجا سرویس اعتباری بهت مبلغ ۲ ملیون داده بعد برو تو قسمت فروشگاهاش هرچی خواستی بخر تو ۴ قسط پرداخت کن 

مثلا من چندماه پیش آخر بهار ضدافتاب و ابرسان و ماسک مو و کرم پودر و اینا سفارش داده بودم همشون خوب و بقیمت کمتر از بیرون بود 

ولی درمورد طلا آره سود میکشن روش 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام روزتون بخیر💗عزیزم خیلی راحته تشریف ببرید دفتر مرکزی بیمه شهرتون هیچ مدارکی هم لازم نیست ببرید ...

ممنون عزیزم لطف کردی چشم حتما پیگیری میکنیم منم چون شنیدم وامش راحته گفتم برداریم 

حیفه ۱۲سال ریختیم حداقل یه سودی هم برامون داشته باشه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان من همسرم نهایت ۱۳ میگیره وام هم دیگ نداریم حالا قراره خودم قرعه بزارم ۱۰ ماهه ماهی ۲ توم ...

یعنی ماهی شش میلیون پول قرعه بدید 

از حقوق همسرتون هفت تومن میمونه 

من نمی دونم چند نفر هستید 

ولی اگه خواستید اینکارو انجام بدید از بیست میلیون اول که خودتون برمیدارید حدود هفت هشت تومن رو بزارید داخل کارتی که اصلا استفاده نمی کنید برای مواقع ضروری 

چون هفت تومن مانده حقوق همسرتون طبیعتا همش خرج خونه و هزینه های قبض و اینا میشه 

باید یه پولی برای مواقع اضطراری حتما تو حسابتون باشه 

خرید طلا از اسنپ پی چطوره چی نیاز داره طلا رو برات میفرستن بعد اقساطش رو میدی سود هم میکشن؟

چیزی نیاز نداره شما اپلیکیشن اسنپ رو که نصب میکنید وقتی چندباری از اسنپ استفاده کنید بهتون اعتبار میده شما هم میتونید طبق اون اعتبار خرید کنید

مثلا خودمن بهم ۲میلیون اعتبار  داد که از فروشگاه خانومی لوازم بهداشتی و آرایشی خرید کردم 

شما میتونید کمتر از اعتبارتون یا بیشتر از اعتبارتونم خرید کنید

و اقساطش ۴ماهه که قسط اول رو باید همون لحظه که سفارش میدید پرداخت کنید

سلام دوستان من همسرم نهایت ۱۳ میگیره وام هم دیگ نداریم حالا قراره خودم قرعه بزارم ۱۰ ماهه ماهی ۲ توم ...

عزیزم اگه ۲۰ تومن اولی خودت برمیداری بنویس حتما هم تبدیل کن به طلا، حداقلش اینجوری مجبور میشی حتما ماهی ۶ تومن پس انداز کنی

واسه ۷ تومن باقیمونده هم باکس بندی کن که با برنامه خرج بشه اگه تونستی یکی دو تومن پس انداز کنی ازش اونم هر ماه تبدیل کنی

اگرم نشد فدای سرت ، همین که بتونی ۶ تومن پس انداز کنی خوبه

سال بعدم تا حقوقتون بالا رفت بازم سریع قرعه بنویس واسه خودت هدف بذار که سالی چقدر میخوای پس انداز کنی

ولی مهم ترین چیز اینه که بتونید درآمدتون بالا ببرید

اگر ماشین ندارید پس انداز کنید واسه خرید ماشین که بتونید با ماشین کار کنید

میتونید پولو هم بذارید تو ویپاد وام اونو هم بگیرید بعد با ماشین کار کنید قسطشو بدید

انشالله موفق باشید🌱

2810