2777
2789
منظورم از بد بودنش همین هست که باید بریم حضوری بانک برای بردن ضامن ، انگار تازگی ها فقط وام آنلاین گ ...

ن عزیزم حضوری نبردم همش انلاین بود فقط یبار کلش رفتم بانک ک مدارک دادم اونم لحظه اخر ک خواستن وامو بریزن

اتفاقا ضامنام شهرستان بودن انلاین امضازدن

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بوتاکس معده نکن هم خیلی ضرر داره هم اثر کم و بازگشت پذیری سریعبرو دکتر غدد بگو برات یک دو ...

عزیزم آمپول ملیتاید خوبه؟! من رفتم دکتر نوشته برام هنوز جرات نمیکنم بزنم 

دیذین کسی لاغر شه باهاش؟! حدود یه تومنه میترسم نتیجه نبینم

سلام دوستان من همسرم نهایت ۱۳ میگیره وام هم دیگ نداریم حالا قراره خودم قرعه بزارم ۱۰ ماهه ماهی ۲ توم ...

به نظرم وام ۵۰ تومنی ویپاد یا بانک دیگه رو بگیر باهاش. طلا یا سکه بخر جمعیه اصلا به درد نمیخوره اومدیم و اخر شدی اونوقت چی بعد درامدتون هم کمه ۶ تومن قسط بدی که هنوز پولش رو نگرفتی زور داره به آدم وام ۵۰تومن بگیری قسطش کمتره پولشم از قبل گرفتی

وامش ۱۰ ماهس شرایط وام اسنپ پی رو شما میدونید؟

تا 50تومن 12ماهه یاچک یا سفته

دیج ی پی هم میده همینو البت نقد نمیده خرید کالاس میتونی ازخودشون طلا بگیری

ده ماهه هم باشه نمیصرفه چون ممکنه اخری باشی

به نظرم وام ۵۰ تومنی ویپاد یا بانک دیگه رو بگیر باهاش. طلا یا سکه بخر جمعیه اصلا به درد نمیخوره اومد ...

خب نه ضامن داریم اطرافمون نه امتیاز برای دریافت تسهیلات واقعا چاره ای نیس وگرنه خودمم ب وام فکر کرده بودم 

افرین عزیزمباید دید همسر آدم یا پدر آدم روی چی حساسهمثلا بابای من غذا سوخته باشه متوجه نمیشه. ولی به ...

به نکته ی خیلی مهمی اشاره کردید واقعا برای اکثر آقایون شغل خانم به چشم نمیاد یعنی براشون مهم نیست که خانم ماهی ۱ میلیون درآمد داشته باشه یا ۵۰ میلیون یا اصلا هیچ درآمدی نداشته باشه و براشون فرقی نداره خانم شاغل باشه و درآمد داشته باشه و کمک خرج زندگی باشه یا کلا بی خیال باشه و فقط مصرف کننده باشه و چون موجودات بصری هستن چیزای دیگه براشون مهمتره.........( البته اینو من با توجه به فرهنگی که توش بزرگ شدم دیدم شاید توی منطقه ی باقی دوستان اینطور نباشه) برای همینه که اکثر آقایون متوجه فداکاری های مالی همسرانشون نمیشن و عموما قدردان نیستن ، ولی در عوض برای ما خانمها داشتن استقلال و امنیت مالی و درآمد و پس انداز و شغلی که بتونیم بواسطه اش توی جامعه باشیم  خیلی مهمه.

و این چیزیه که همیشه برام سوال بوده و واقعا نمیدونم کدومش درسته آیا خانمهای متاهل باید دنبال ایده آل های خودشون باشن یا در نهایت همسر بهتری بودن برای شوهرشون؟

ممنونم مهربون💓💓💓امضام چیزدیگ بود بخاطر روی گل بچهای اینجاعوضکردم😂😂😂عزیزم اگ جمع بشه هرچی انتخا ...

خرید از اسنپ پی چه جوریه ؟ من دو میلیون اعتبار دارم فقط به اندازه ی این دو میلیون میتونم ازش خرید کنم یا مبلغ بیشتر مثلا ۵ میلیون هم میشه؟ و آیا قسطی حسابش میکنه؟

خانما یه سوال داشتم 

اگه کسی به تازگی بخواد ۵۰ سالش بشه، از الان بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار واریز کنه می‌تونه تو سن ۵۵ سالگی با ۵ سال سابقه بازنشسته بشه؟ ( بدون اینکه ۵ سال بعدش یعنی تا ۶۰ سالگی رو بخره)

فقط با همین ۵ سال میشه؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
خرید از اسنپ پی چه جوریه ؟ من دو میلیون اعتبار دارم فقط به اندازه ی این دو میلیون میتونم ازش خرید کن ...

مابتفاوتش رو خودت پرداخت میکنی 

مثلااعتبارت 2تاس 5تومن خریده 3تومن رو بعلاوه اولین قسط رو پرداخت میکنی

من حتی موادغذاییمم از اسنپ میگیرم انلاین 4قسطس حضوری پایان ماه تسویه برا موادغذایی

ب مرور خریدکنی اعتبارت میادبالا من 3تومن بود الان 5تومنه سقفش ولی چون همه چی میخریدم الان اعتبارم 300تومنه

قسطارو بدم مبلغ قسط میاد رواعتبارم من گاهی زودتر پرداخت میکنم

تالان قابلمه پلاک و گوشوارطلا پارسیان حوله تنپوش لوازم مراقبتی و ارایشی موادغذایی خریدکردم

و اما در مورد مدیریت اقتصادی جایی که ما زندگی میکنیم ‌اجاره ها بالا رفته ،بعضی یا نمیتونن این مبلغ ...

من هم تا حالا تو زندگیم وام نگرفتم 

یعنی یادم نمیاد رفته باشم بانک و مدارک برده باشم که وام بگیرم 😂😂😂با اینکه ضامن هم دارم هم همسرم هم مادرهمسرم و... 

ولی اهل وام گرفتن نیستم 

شوهرم هم فقط برای خرید خونه ای که توش هستیم وام گرفت 

که فکر کنم سال ۹۱ بود 

بعد هم وام هایی که اداره شون میداده گرفته که خوب گرفتنش خیلی راحته 

من تو این قرعه های دوستی و همکاری هم شرکت نکردم از قرعه که خیلی بدم میاد حالا وام بدون اذیت و سختی بهم بدن خوب معلومه میگیرم 

جالب اینه که من دو تا برادر دارم اونا هم مثل من از وام گرفتن و این چیزا متنفرند 😂😂😂🤣

سلام دوستان خوب هستید شبتون بخیر 

یه راهنمایی میخواستم 

اینکه همسرم مدته ۱۲ ساله بیمه عمر ایران میریزه بنطرتون بعد ۱۲ سال که تاحالا ازش وام نگرفته چه وامی بهش تعلق میگیره اصلا نمیدونیم از کجا باید شروع کنیم اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه کسی بوده گرفته باشه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
به نکته ی خیلی مهمی اشاره کردید واقعا برای اکثر آقایون شغل خانم به چشم نمیاد یعنی براشون مهم نیست که ...

ن فقط زن متاهل هر انسانی باید دنبال ایده الهاش باشه

هرادمی باید سناریوی خودش رو زندگی کنه

این باخودخواهی فرق داره حتی شبیه زن زندگی نبودن هم نیس

زمانی زن و شوهر خوشبختن ک سناریوهای زندگیه خودشون بصورت تکی انجام بدن قاعدتا تواین سناریو ی بخشهای میشه نقش های مکمل هم ک همون وظایف همسریه و زمانی قشنگه ک ک دوتا سناریو ظرفیت سازگاری وهمنشینیو داشته باشه یعنی من باعقایدخودم و رویای خودم کنارتو باعقاید و دنیای خودت مسالمت امیز زندگی کنیم

سلام دوستان خوب هستید شبتون بخیر یه راهنمایی میخواستم اینکه همسرم مدته ۱۲ ساله بیمه عمر ایران میریز ...

از خودبیمه بپرسی بهتر راهنماییت میکنه دیدم خیلی قشنگ توضیح میدن

2810