2777
2789
لطف داری عزیزمچشم حتما‌حالا یه پست گزارشی بزارمخوب من این روزا شدیدا شلوغم و چند باری از بیرون غذا گ ...

عالی بود

تو که شاغلی باید چند مدل غذای فریزری داشته باشی که میای سریع یک برنج بذاری و مهارت آماده باشه.

دلمه و فلافل رو خیلی خوب گفتی

من فسنجون و قیمه و گوجه بادمجون و قرمه سبزی هم شنیدم که فریزری میکنن

اما خب نهایتا باید سر یک هفته استفاده شه

پس انداز هم خییییییلی عالی انجام میدی. ماهی یک گرم هم عالیه. برای عید نوروز میتونی یک نیم ست زیبا بخری 😍😍😍😍😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

برین کنار بچه پولدارتون اومد  

وام رسالت گرفتم به مبلغ 50 تومن.....با اقساط 4600....14 ماهه

حالا موندم سکه امامی بخرم یا سکه تمام؟

اگر سکه تمام بخرم....میتونم با باقی مونده اش بازم طلا بخرم....ولی امامی امروز حدود 42 بوده...و حبابش هم بالاتر از تمام

شما جای من بودین چه تصمیمی می گرفتین؟

بچا ما اینجا سلطان سکه هم داریم؟  ....تگ اش کنین...تونوخدااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برین کنار بچه پولدارتون اومد وام رسالت گرفتم به مبلغ 50 تومن.....با اقساط 4600....14 ماههحالا موندم ...

عزيزم من توی گروه مرد بازار هستن ایشون فقط میگن امامی بدون خط و خش برای سال ۱۳۸۶

@Mrrfd1977

این ایدیشون هست. پیام بده بگو لینک گروه طلا ميخوام. تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری

هر تصمیمی گرفتی هرچقدر موند بازم طلا دست دوم بخر‌. 

حتی اگه ۸ تومن هم باقی بمونه بازم یک انگشتر میشه 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

می‌گما مگه سکه ها وکیوم شده نیستن این بدون خط وخش روچندجا دیدم بچه ها نوشتن ؟! من تا حالا سکه نداشتم😄

بچه ها بایه طلافروش حرف زدم البته دایرکت پیجشون منظورمه گفتم طلای کارکرده کمترین درصدی که میدین چقده گفت اگه وزن بالا بخواین باهاتون راه میایم گفتم درحد دوسه گرم ولی مشتریتون میشم برای پس انداز مرتب میام ان شالله  گفت بهت چهاردرصد میدم😍بنظرم خیلی خوبه چهاردرصد با نرخ الان چیزی حدود ۱۵۰ بالای تابلو میشه

خدا خیرت بده یاسی وسط این معرکه به چی گیر میدی😂😂😂کلی خندیدم🤭🤭🤭😁😁😁

خودم بچگی سر املا و دیکته خیلی کتک میخوردم واسه همین حساسم😂

جدا از اون انقدر قلمشون شیوا و زیباست حیفم اومد همچین چیزی ظاهرشو خراب کنه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

دخترا بنظرتون طلای نو خریدم با ده درصد سود بدون اجرت ضرر کردم این همه چیز یاد گرفتم تو این تاپیک باز حس میکنم خرابکاری کردم رفتم طلا فروشی گفتم طلای دست دو بدون اجرت میخام گفت چرا دست دو بیا نو بهت بدم بدون اجرت نمیدونم گولم زده یا نه اصلا به طلا فروش ها اعتماد ندارم دیگه 

درک میکنم واقعا خانم های شاغل خیلی تحت فشار هستنکار بیرون و اعصاب خوردی هاش و بعدش کار خونه اما مت ...

ما هم تا حدودی تقسیم کار داریم اینجوری نیست که تمام کارها رو من انجام بدم 

من هم هفده سال ازدواج کردم قطعا همه روش ها رو رفتم 

همسر من غذا درست نمی کنه و اصلا و ابدا ظرف نمیشوره اگه یه وقتی من مریض باشم و مجبور بشه ظرف بشورم به شدت عصبی میشه که من ترجیح میدم خودم انجام بدم 

ولی مثلا کارهای شخصی خودش مثل اتو کردن و تا کردن لباس ها رو خودش انجام میده 

من چون دیسک کمر دارم نمیتونم جارو برقی بزنم هفته ای یک بار کامل جاروبرقی و طی می کشه 

خودم هم هر شب بعد شام کل سرامیک ها رو با این جارو و خاک انداز دسته بلندها جارو میزنم 

مثلا اغلب مواقع جا به جا کردن خریدها با خودشه چون من کمر درد دارم و خیلی نمیتونم خم و راست بشم 

ولی هر چی هم که باشه کار خانم ها تو خونه در کل خیلی بیشتر هر چی هم آقایون کمک کنند باز هم خانمه که تو خونه باید همه چی رو هندل کنه 

و اینکه کسی از در خونه من وارد بشه و خونه من نامرتب باشه نمیگه تقصبر زن و شوهر فقط میگن مقصر خانمه خونه است حالا خانم خونه بیشتر از اون آقا هم سرکار باشه باز هم متهم کثیف بودن و غذا نداشتن و این جور چیزا خانمه نه آقا 

من میگم کلا دغدغه آقایون خیلی کمتر از خانم هاست 

منظورم از اون پست هم همین بود 

ما هم تا حدودی تقسیم کار داریم اینجوری نیست که تمام کارها رو من انجام بدم من هم هفده سال ازدواج کردم ...

این چیزا بستگی داره که مرد چجوری بزرگ و تربیت شده

مثلا شوهر من چون هم لیسانس هم ارشد خوابگاهی بوده هم ظرف میشوره هم غذا درست میکنه 

ولی به چیزی مثل کمد لباس اعتقاد نداره یه کپه جمع شده رو مبل تو اتاق

خودم حواسم هست قبل شستن پیراهناش سراستین و یقه رو جدا با صابون یا وایتکس میشورم بعد میندازم ماشین

صبحا حوله حموم رو اوپن😫

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دخترا بنظرتون طلای نو خریدم با ده درصد سود بدون اجرت ضرر کردم این همه چیز یاد گرفتم تو این تاپیک باز ...

عزیزم گولت نزده خوب دیگه طلای نو با ده درصد اجرت خوبه

ولی شما که هدف داری هدفتم پس اندازه از این به بعد فقط بگرد طلای زیر ۳ درصد سود پیدا کن

وقتی هدف داری یک درصد کمتر هم باید برات مهم باشه

دیگه ناراحتی نداره مبارکت باشه ازش لذت ببر🌱

می‌گما مگه سکه ها وکیوم شده نیستن این بدون خط وخش روچندجا دیدم بچه ها نوشتن ؟! من تا حالا سکه نداشتم ...

😁 بدون خط و خش ظاهرا تیکه کلام مرد بازاره که الان شده تیکه کلامه زهرا جون🌱

سلام وقت بخیر گلم ادرس یپج اینستا رومیدین بی زحمت

سلام عزیزم ممنون

من از این پیج خریدم

Chico_tahrir

فیلترشکنم بالا نمیاد متاسفانه که عکس از صفحه بفرستم🌺

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
دخترا بنظرتون طلای نو خریدم با ده درصد سود بدون اجرت ضرر کردم این همه چیز یاد گرفتم تو این تاپیک باز ...

چندگرم وچند خریدی؟

ده درصد زیاده بنظرم باز برای طلاهای شیک اوکیه باز ولی من همیشه تو‌ بدون اجرتا دنبال شکارم میگردم😁

2810