2777
2789
سلام عزیزم خوبین☘️ میشه بگین جریان این ۵۲ هفته چیه ؟ قبلنم پرسیدم‌کشی‌تو‌ناپیک پاسخ نداد ☹️

سلام ممنونم شما خوبین؟

ببینید ما از یک اسفند قرار دادیم هفته اول

از هفته اول ده هزار

هفته دوم ۲۰ هزار

سوم ۳۰ هزار

چهارم ۴۰ هزار 

.

.

.

.رقم به اندازه هفته بالا میره. تا پایان هفته ۵۲ میشه ۱۳ میلیون ۷۸۰ هزار تومن. 

که یه روش پس انداز هستش یادآوری میشه که خانوما کنار بذارن واسه خرید طلا یا یه وسیله. بازم سوالی هست در خدمتم😍

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها امیدوارم سالم و خوش باشین🌻پوزش میخوام بابت تاخیرم خیلی سرم شلوغ بود 🙏سه شنبه این هفته ...

سلام به خانومای مدیر و مدبر 🌻

امروز سه شنبه و هفته ۲۷ از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس انداز ۲۷۰ هزار تومن

با مبلغ سه میلیون و ۵۳۰ هزار قبل میشه: سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومن. سلامت و شاد باشید❤️

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
بیاااا ببینم عزیزم ❤️ درسته گفتی ریپ نزن ولی دلم نیومد ازم رنجیده باشی صفحه ی ۱۴۳۵سه تا پست گذاشتم ب ...

مصی خانم حقیقتش من بهتون گفتم ریپلای نزنید چون دیگه قرار نبود این تاپیک رو دنبال کنم و همون روز که ریپلای زدین من دیگه بازش نکردم.....
قبلا هم گفتم من هیچکدوم از نکات این تاپیک رو نمیخونم حتی پیام هایی که لایک زیادی میگیرین یک خطش رو هم نمیخونم ولی خب نوشته هاتون رو دوست دارم چراشو نمیدونم انگار یه حالت قصه برام داره.....میدونستم که توی تاپیک گزیده ها همه ی مطالب گذاشته نشدن و رفتم سراغ اولین تاپیک پس انداز و گشتم تا اولین صحفه ای که شما وارد تاپیک شدین رو پیدا کنم....همون اول شانسی یه صحفه رو سرچ کردم و یکم عقب جلوش کردم و خیلی اتفاقی دیدم که یکی از بچه ها گفتن شما از فلان صحفه وارد تاپیک شدین یکم رفتم گشتم و بلخره پیداش کردم.....صفحات رو تند تند رد می کردم و فقط پست های شما رو میخوندم؛ دیگه ساعت یک شب بود کم کم بستم گذاشتم کنار و گفتم برم بخوابم همون لحظه یه نوتیف گرفتم وقتی رفتم تو قسمت اعلان ها دیدم که از طرف شماست و یکی از پیام های منو لایک کردین....خیلی برام عجیب بود همون لحظه که داشتم نوشته های شما رو میخوندم این نوتیف رو گرفتم و حس کردم منتظر یه جواب از سمت من هستین.....من قرار نبود هیچوقت اون ریپلایتون رو باز کنم و بخونم ولی دیشب گفتم باید جوابتون رو بدم و دلم نیومد که ناراحتتون کنم....خواستم بگم من اصلا از شما ناراحت نیستم اگه ذره ای ازتون به دل می گرفتم عمرا سراغ نوشته هاتون میرفتم....بلخره سرتون شلوغه....من خودم این روزا خیلی خلوت بودم بخاطر همون دائم منتظر نوشته های پشت سر هم و طولانی شما بودم از هفته آینده سرم خیلی قراره شلوغ بشه گفتم تا فرصت هست ازتون بخوام بنویسین ولی خب تایم استراحت و برنامه ریزی شما که با من یکی نیست.....شرمنده اگه تند رفتم و اینم بدونید که من از شما ناراحت نیستم و خیلی ممنون بابت اینکه وقت گذاشتین و نوشتین امیدوارم شما هم به دل نگرفته باشین و همچنان هم نمیدونم چرا اینجور پست هاتون برای من جالبه ولی خب دوسشون دارم دیگه
همونطور که گفتم من دیگه این تاپیک رو دنبال نمیکنم همون نوشته های قبلی کار منو راه میندازن هر چند وقت یه بار یکمی میخونم اگه الانم اومدم فقط بخاطر این بود که بگم من از شما نرنجیدم و برعکس خیلی هم دوستون دارم

شرمنده امیدوارم تاپیک به بیراهه نره🌱
شبتون بخیر❤️

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

من مجردم و ۲۲سالمه 

هر ماه بین 500تا1500از پول توجیبیم طلا میخرم در حد سکه پارسیان 

بنظرتون خوبه این روش واسه پس انداز؟بیشتر نمیتونم پول بزارم کنار

دانشجوام و نمیتونم کار کنم مگر انلاین شاپ که مامانم مخالفه

بنظرتون کاری هست بتونم بکنم؟خودم دلم انلاین شاپ میخواد اما چون حمایت نمیشم از سمت خانواده باید کم ریسک تر و با کمترین بودجه راه بندازم

پیشنهادی ندارید؟

نظر شما محترم نه من نه قلم خوبی دارم نه هیجان میدم به تاپیک ولی اینکه میگین خود بزرگ بینی میکنم یه ج ...

عزیز دام شما هم قلم خوبی داری،هم ذهن خوب و هم مدیریت خوب و از همه مهمتر و والاتر اخلاق خوب و قلب بزرگ و برای همه ما شناخته شده هستی،پس لطفا با چنین پیام هایی خودت رو ناراحت نکن،دقیقا خوب گفتی آنچه ک عیان است چ حاجت به بیان.شما برای نام تقریبا ۹۰ درصد افراد این تاپیک هستیم لطف کن زحمت بکش منت بزار سرمون باز هم بنویس.هرکه می‌خواد پند بگیره هر کی نمیخواد که هیچ فداتشم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلامت باشی عزیزم ، خدا رو شکر که خوشحال شدید . 🥰🥰🥰

عزیزم یه سوال در مورد وام مهربانی داشتم کجا میتونم ازت بپرسم، یه بار پرسیدم میترسم از حوصله ی دوستان خارج باشه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
مصی خانم حقیقتش من بهتون گفتم ریپلای نزنید چون دیگه قرار نبود این تاپیک رو دنبال کنم و همون روز که ر ...

قربونت برم عزیزم ♥️ سعادت بزرگی با شماها هم صحبت شدن 

خیلی ممنون که اومدی و جواب دادی ...♥️

انشالله سرتون همیشه سرگرم کارو بار زندگی بوده باشه ♥️

براتون بهترین هارو آرزو میکنم عزیزم ❤️ 

عزیز دام شما هم قلم خوبی داری،هم ذهن خوب و هم مدیریت خوب و از همه مهمتر و والاتر اخلاق خوب و قلب بزر ...

هلن جون ❤️ دوست خوب من شما لطف داری به من 

خودتون میدونی که چقدرررر دوستت دارم 

خاطرت برام عزیز ...

نظر شما محترم نه من نه قلم خوبی دارم نه هیجان میدم به تاپیک ولی اینکه میگین خود بزرگ بینی میکنم یه ج ...

و منی که دستم شکسته و تو گچه و الان با بدبختی دارم با دست چپ میتایپم اما الان دلم نیومد نگم

دقیقا خواهر شوهر شما خواهرشوهر منه

اون سال ۸۷ازدواج کرد من سال ۹۰

به اون ۱۲تومن دادن خونه رهن کرد ما باصفر شروع کردیم یه شاخه گلم بهمون هدیه ی عروسی ندادن

تو همین حین همسرم سربازی رفت با کلی کار و قناعت و پس انداز پول جمع کردیم چن سال بعد خونه خریدیم اما خواهرشوهرم حقوق شوهرشو خرج رفیق بازی و گشت و گذارو تیپ و قیافش میکردو اجاره نمیداد تا پایان سال کلی از پول پیش خونش بابت اجاره ها کم شد هر شب بعد از شام جوجه سیخ میزدن  رو گاز کباب میکردن خالی میخوردن میگفتن ما عادت داریم جوجه نخوریم خوابمون نمیبره

گازشون خراب شد صاحب خونه هزینه ی گازم از پیش خونشون کم کرد

ما هر سال ریز ریز جمع میکردیم

ایشون خرج میکردن به جایی رسید که پولش تموم شدو رفت منزل پدرشوهرش ماهم تو یه واحد ۵۰متری زندگی کردن فکر کنین ۲خانواده ی ۴نفری مجموع ۸نفر

الان به جایی رسیدن که با ما قطع رابطه کردن چون به قول خودشون من چنبره زدم رو پولای داداشش و اون هیچی نداره ینی انتظار دارن ما ماهانه چندین میلیون بهشون کمک کنیم

الان پول نداره بچشو پیش دبستانی ثبت نام کنه واسه همین نمیفرسته

هرروز سر پول تو خونشون دعواس

شوهرش گفته اینهمه کار کردم به جایی نرسیدم هنوز صفرم

دیگعه واسه چی برم سر کار؟؟

خواستم بگم خانوم هم خییلی مقصره 

اون دوستمون که گفت مرد خودش جمع کنه،خواهرشوهر من اگه هزارتومن از حقوق شوهرش کم میشد بدستش نمیرسید قهر میکرد

الانم تو بدترین شرایط اقتصادی ان که واقعا پول نون شبشونم ندارن

بیمه هم ندارن

بچش تب ۴۰ درجه داشت پول نداشت ببره دکتر

قربونت برم عزیزم ♥️ سعادت بزرگی با شماها هم صحبت شدن خیلی ممنون که اومدی و جواب دادی ...♥️انشالله سر ...

نفرمایید
من از شما ممنونم که مهربان هستین و انقدر دقیق و با جزئیات برای بچه ها مینویسین و راهنماییشون میکنید💛
بازم شرمنده امیدوارم ناراحت نشده باشین؛ بازم میگم خیلی خاطرتون رو میخوام🤍
منم برای شما آروزی موفقیت و سربلندی دارم امیدوارم روز به روز پیشرفت های چشمگیری تو زندگی داشته باشین و در کنار همسر و فرزندانتون لحظات خیلی خوشی رو سپری کنید🌈✨

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

هلن جون ❤️ دوست خوب من شما لطف داری به من خودتون میدونی که چقدرررر دوستت دارم خاطرت برام عزیز ...

فداتشم امام عزیزم دل به دل راه داره گلم.بنویس که شیرزنان مثل خودت برای همه ما الگو و مثالن اگر خداوند روزی سمتی در آموزش و‌پرورش بهم داد حتما یکی از درس ها رو اختصاص میدم به زندگینامه ات بنظرم از هر درسی ‌اجبار برای بچه ها درس زندگی هستش.امام علی میگه اگر کسی کلمه ای بمن یاد داد من رو بنده خودش کرده و من از بابت تمام آموزش هات تا آخر عمر مدیونتم گلم بقیه هم همینطور اگر حتی کلمه ای از حرفات یاد گرفته باشن باید سپاسگزار باشم تا ابد

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810