2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥰، من دچار بحران ۳۰ سالگی شدم ، حس میکنم اصلا این دهه مفید نبوده ، یه نکته اقتصادی بگم تا رویا جون ...

من چون مشکلات زیاد دارم اصلا  خنثی هستم ازاینکه توچه دهه ای از زندگیم هستم من یه پسر۱۴ساله دارم یکی ۳ساله هربارنگاهشون میکنم میگم چقدر زودبزرگ شدن و من درکی از خوشی توزندگی و بزرگ کردن بچه هام ندارم .

من روی تمیزی خیلی خیلی حساسم امکان نداره چیزی خراب بشه یا تاریخش بگذره یا امکان نداره خونه رو بشور بساب وجارو نکنم ازخونه برم بیرون . بعضیا مثل دوست شما فقط میخرن وانبارمیکنن خودشونم اصلا نمیدونن ازفلان چیز توخونه چندتادارن . البته شاید مثل من میره خرید خوشش میاد هرچیزی برمیداره میاره خونه   

سلاام ❤اومدم گزارش ماهانمو بدم و برم🙋‍♀️این ماه خرید ۳۱ گرم طلا شکستهاز میلی گلد هم طلا خریدم و فرو ...

در مورد طرح مهربانی بانک کلی توضیح میدی عزیزم میشه انلاین حساب باز کرد ؟

و اینکه وامش چطوره چقد سپرده میخاد چندماهه 

هرچیزی که خرج کردیم روبنویسم؟ من چون همیشه عادت داشتم بی برنامه خرید کنم الان نمیتونم مدیریت کنم چون ...

هرچیزی حتی از مغازه میاد حتی بچه ها خرید میکنن بعد میای میشینی فکرمیکنی باخودکار قرمز دوره بیخودی هارو خط میکشی 

ومسیله بعدی بشین ببین توخونه مثلا اشپزخونت چیشرو دوس داری تغییر بدی لیست بگیر رفتی پلاسکو بخر برای تفریح اصلا سمت جاهایی مثله پلاسکو شهر لباس و ...نرو اوله هرماه کمدهاتو مرتب کن کاغذ قلم بیار بنویس حتی ۱عدد گلسر رو یدونه بفرض شور  ت و....براساس لیست بخر پایبند باش بجاش کتاب بخر بخون بذار مصرف گراییت کنترلت کنه من اهمال کارهستم زندگیم خیلی قاطی بود الان قدر همه چیزو رومیدونم اومدم رو اهمال کاریم کار کردم که نون صیفی جات نریزم بیرون

یاهمین الان بیرون بودم اندازه ۳۰۰ بودجه خرید لوازم اشپزخونه داشتم خریدم از لیستم خط زدم هرسری دخترمم قاطیا خریدا وسیله برمیداشت بهش گفتم شما دفتر نیاز دار بردار یا توذهنم بود براش چهارپایه کوچیک تهیه کنم راحت از سینک استفاده کنه خریدم ولع خریدش رو کنترل کردم بدونه جنگو خون ریزی

بیشترنمیده میگه همینم زیاده اماخودشم میبینه دوهفته نشده ۱۰تومن یابیشتر خرج میشه میره ‌.خیلی دوست دار ...

همه چیز زمان میخواد ما میخوام راه ۱۰ساله معصومه جونو اشبه بریم الان من چقدر نسبت به۶ماه پیش تغییر کردم پس اندازم سرجاشه خریدم سرجاشه بیرون رفتنام کنترل شده اس 

هرچیزی حتی از مغازه میاد حتی بچه ها خرید میکنن بعد میای میشینی فکرمیکنی باخودکار قرمز دوره بیخودی ها ...

اگه اینکارو کنم خیلی برام خوب میشه ازبی برنامگی درمیام و با درایت رفتار وخرید میکنم . ولی فکرمیکنم یکم زمان ببره تا همه چی روالش بیاد دستم . پس به امیدخدا همینکاروبکنم میام اگه پیشرفتی حاصل شد میگم . 

افرین اینجورجاها جلوی خریدای الکی بچه ها رو گرفتن جذبه میخواد   

یه چیزی بگم من مثلا بخوام برم لباس زیربخرم بایدونه  ش ورت قانع نمیشم چندتامیخرم جوراب ببینم لازمم نداشته باشم میخرم .یا برم لباس خونگی یدونه تیشرت نمیخرم چندتا میخرم البته چندماه یک بارمیخرما اینوچیکارکنم اخه   

همه چیز زمان میخواد ما میخوام راه ۱۰ساله معصومه جونو اشبه بریم الان من چقدر نسبت به۶ماه پیش تغییر کر ...

درست میگی انگار دوست داریم زود رو روال بیوفتیم . من خیلی وقته تاپیک رومیخونم اما اصلا ذره ای عمل نکردم به گفته های دوستان . اما الان جدی ام 

اگه اینکارو کنم خیلی برام خوب میشه ازبی برنامگی درمیام و با درایت رفتار وخرید میکنم . ولی فکرمیکنم ی ...

من میدونم درسال ۸تاشور ت مصرف میکنم چون اکثرا نمیپوشم😅😅😅 میام کشورو مرتب کردنی خراب هارو جدا میکنم ببنم چندتا باید بخرم براساس اون تا فصل بعد فقط نوشتن پشتکار میخواداصلا کم نیار حتی خانواده غر زدن 

مصرف گرایی چیزه جالبی نیست بشین حساب کتاب کن چندتا از هرچی داشته باشی مناسبه برای خونگی مهمونی دورهمی لیست بگیر هرچیم خریدی ۳بلی رو بنداز بیرون دلت نیومد بنداز اویزه گوشت میشه نمیخری بعد برای خودت برو هدف تعیین کن مثلا nتومن جلوگیری کردم پس برم به جوانسازی برم طلا بخرم ماشین ارتقا بدم و.....

درست میگی انگار دوست داریم زود رو روال بیوفتیم . من خیلی وقته تاپیک رومیخونم اما اصلا ذره ای عمل نکر ...

من خیلی تغیر کردم از عید تا الان بعد الان روحم تو رضایته چون هم میخرم هم پسانداز میکنم هرچقدرم که اندکه باز بهتراز صفرتومنه که نه میخریدم  نه پساندازم معلوم بود تاپیک برگزیده ۶الیه حرفای معصومه جون تو فکر چاپشون هستم

2810