2777
2789
قربونت برم عزیزدل اپن وام‌ویپاد نیست الان دستم اونو از محل کارم برداشتم منتظر واریزش بودم سودش ۱۲ در ...

استاد جان 

همچنان من منتظر نظر شمام هستم منو محروم نکن از نظر خوبتون 🥲

خصوصیم منتظر شما بودم ؛ قرار بود برام برنامه رو بگین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام خانوما

درباره باکس بندی من نمیدونم شماها چیکار میکنین میتونین کمی بمنم بگین ؟؟🥺🥺

مثلا اومدم تو دفترم نوشتم کدوم کارتم برا چه کاری 

ولی میخاستم شمام از روش هاتون بگین ☘️☘️

بلوکارت چجوریه تو این زمینه ؟ باکساش اینا ؟ 

معصومه خانوم هم از بلو میکردم باکسارو ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومادرباره باکس بندی من نمیدونم شماها چیکار میکنین میتونین کمی بمنم بگین ؟؟🥺🥺مثلا اومدم تو ...

سلام عزیزم 

ب لو اپلیکیشن ب ان ک سامان هس باکس بندی همون پاکت بندی قدیمیه 

اینجوری ک براهر هزینه ای ی مبلغ در نظر میگیری و میذاری پاکت یا بکس بلو 

بلو تا ده تا باکس میتونی درست کنی و جابجایی پول داخل باکسها کارمزد نداره 

ذهنتم مرتب تره ک چقدر پول داخل مثلا باکس لباس داری یا بقیه باکسات 

خاسی نصب کنی از گوگل یا بازار دانلود کن و کدمعرف منم بزن ممنون 

NAKKWQ

سلام خانوما روزتون پر از خیر و‌برکت ☘️☘️☘️☘️نظرتون درباره این قسمت از وام اعتباری اسنپ چیه ؟ تصمیم د ...

سلام عزیزم ، فکر نمیکنم اینطوری باشه من هم دیدم این تسهیلات رو اسنپ هم گذاشته و من همین تسهیلات رو ۲ بار از د ی ج ی کالا گرفتم ولی اون قسمت نقدی رو همون اول دادم .

و اینکه د ی ج ی کالا خوبیش این هست که سکه تمام داره و به همین خاطر دیگه علاوه بر سود وام نیازی نیست برای خرید سکه سود بدیم .

ولی وام اسنپ رو فقط میشه طلا یا سکه پارسیان خرید ولی باز اگر شما میبینی اینطوری مجبور به قسط دادن میشی اگر سکه پارسیان یا شمش با گرم بالا برای بلند مدت میخوای بخری خیلی هم خوبه .

سلام خانومادرباره باکس بندی من نمیدونم شماها چیکار میکنین میتونین کمی بمنم بگین ؟؟🥺🥺مثلا اومدم تو ...

عزیزم این باکس بندی کارت بلو....

من هر موقع که حقوق میگیرم‌....سریع واریز میکنم به بلو کارت...تقسیم بندی مو شروع میکنم...اونایی که صفر زده ...یعنی این ماه خرج شدن.

مگه اعتبار استفادش تا ۱۰ روز نیست ؟مثل وام یک میلیونی

بله عزیزم من  با دی جی پی اول انتقالش میدم به کارت دیگم بعد مجدد انتقالش میاد به ویپادم ده روز میمونه تو ویپادم هم سکه جمع میکنه هم بعد ده روز پرداخت میکنم به همین راحتی به همین هوشمزگی

سلام همگی عزیزاناومدم یه تجربه رو بعد از تغییر خودم باهاتون درمیون بگذارم.گفته بودم که شاگرد خوبی هس ...

ولی من این شیوه زندگی رو نمی‌پسندم

خیلی خساسته

باگت دیگ چیه ک بردی قائم کردی

من خودم جایی برم غذا کم باشه نمیخورم و زیاد میاد 

سلام عزیزم ، فکر نمیکنم اینطوری باشه من هم دیدم این تسهیلات رو اسنپ هم گذاشته و من همین تسهیلات رو ۲ ...

خیلی هم عالی ؛ پس شمام استفاده کردین 

منطورتون از سود سکه رو‌متوجه نمیشم عزیزم ؟ سکه تمام مگه چجوریه ؟ بقیه سکه ها سود دارن‌؟ 

دی ج ی کالا اخه تا چل تومن داشت این اسنپ تا پنجاهه .. 

تو اسنپ هم فک‌کنم سکه امامی دیده بودم ، مرسی که گفتین ازین لحظام مقایسه میکنم 💛🤗

عزیزم این باکس بندی کارت بلو....من هر موقع که حقوق میگیرم‌....سریع واریز میکنم به بلو کارت...تقسیم ب ...

وای چه باحال 

بنظر خفن‌میاد 😍😍

من اتفاقا عین هیمنو داخل دفترم نوشتم کلی با جدول کشیدن‌و‌خودکارای رنگی.. ولسه هرچیزی هم‌یه عابرکارت کنار گذاشتم‌میخاستم برم دوتا بانکم افتتاح حساب کنم کارتم‌کم‌اومد 😂😂 

پس همینجا باکس‌بندی میکنم ایشالا از خقوق هیمن ماهم 

فقط یه سوال : 

اون‌وامی که با میانگین میدن همین باکسارم شامل میشه یا باید داخل موجود اصلی بلوت باشه اون‌مبلغ سه تومن ماهانه ؟؟  

خیلی هم عالی ؛ پس شمام استفاده کردین منطورتون از سود سکه رو‌متوجه نمیشم عزیزم ؟ سکه تمام مگه چجوریه ...

بله عزیزم سکه امامی سود نداره و فقط د ی ج ی کالا مثلا در حد ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرونتر از بیرون میده .

اسنپ هم شاید گذاشته باشه ولی من ندیدم ، پارسیان یا شمش کمی بالاتر از قیمت طلای خام هستن ولی باز برای بلندمدت ارزش داره .

سلام عزیزم ب لو اپلیکیشن ب ان ک سامان هس باکس بندی همون پاکت بندی قدیمیه اینجوری ک براهر هزینه ای ی ...

مرسی ریحانه بانو 🤗

نصبش کرده بودم عزیزم خیلی وقته هنو‌کارتشم بدستم نرسیده ولی . 

وگرنه کدت رو‌حتما میزدم ساری عزیزم 🙏🏻🌻🌻

بله عزیزم سکه امامی سود نداره و فقط د ی ج ی کالا مثلا در حد ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرونتر از بیرون میده .اسنپ ه ...

کل سکه های امامی یا فقط تمامش ؟؟ 

واسه خرید الان‌کدوم سکه بهتره عزیزم ؟ 

بعد این‌سودا مگه چقدره ؟ 

بعد یچیز بگم ؟ 🫢من اصن نمیدونم تفاوت شمش رو‌با باقی چیزا ؟ 

از اسنپ هم دو تا پارسیان گرفتم همین ماه تازه شروع کردم‌با خوندن این‌تاپیک 

خانم ها من رفتم طلا فروشی طلا کارکرده بگیرم ۵ درصد داشت که خریدم ولی نمیدونم چرا گفت النگو برندار واینکه گفت دستبند هم نگیر موقع فروش اون قفلش رو ازش کم میکنند اینم بگم طلا فروش اشنا بود ومن یه نیم ست گرفتم ازش .یه دفعه انقدرشلوغ شد نتونستم ازش بپرسم چرا النگو خوب نیست ۷.۶۰ بود ۲۷۶۸۰حساب کرد با یه سکه پارسیان ۷۰۰سوتی کلا سی وصد دادم خوب حساب کرده؟؟

2810