2777
2789

سلام دوستای عزیزم😍

اومدم گزارش بدم😊

همونطور که قبلا هم گفتم کل درامد همسرم دست منه و فقط هرروز ۲۰ تومن پول بنزین ازم میگیره البته دسترسی به کارت پول هم داره اما هیچوقت برنمیداره چون میگه لازم ندارم

مگر اینکه بگم داری میای نون و .. بخر که از همون کارت خرج میکنه

من هیچ طلای مخفی ندارم اما بیشتر بودجه مون رو تبدیل میکنم به طلا

همسرمم با طلا خیلی موافقه و اصلا حساب کتاب پول رو نداره و نمیپرسه چی میشه 

تو این ۱۳سال زندگیمون همیشه میگه میدونم تو بهترین تصمیمو میگیری و هر کار صلاحه انجام بده

قبلا گفته بودم که هر وقت پول دستم میاد واسه طلا فروشیه اشنامون واریز میکنم و با سود ۳.۵ درصد واسم تبدیل به طلا میکنه و میگه مثلا ۷۰۰سوت طلا داری و دفعه ی بعد یک گرم میخرم میشه ۱۷۰۰ و هر وقت طلا بخوام به اندازه ی وزن طلام طلا انتخاب میکنمو کارمزدشم همون ۳.۵ درصده بوده که قبلا دادم

۵شهریور تولدمه

و میخوام یه جشن خانوادگی بگیرم و بخاطر اینکه همسرم جلوی بقیه کوچیک نشه بخاطر هدیه،رفتم طلا فروشی دیدم ۱۱گرم طلا پیشش دارم  و یه زنجیر کارتیر انتخاب کردم ۱۲.۵ گرم و مابقیشو بهش نقد دادمو اوردم خونه به همسرم گفتم تولدم این زنجیرو بهم بده

البته من خانه دارم و این پولا همش برای خودشه و من فقط تبدیل میکنم🤣

البته هر سال تولدو روز زن واسم گل میخره و یه هدیه ی کوچیک مثه تیشرت یا گلسر یا عطر و..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شکر خوبیم ...عزیزم چشم الان میام

سلام خانومی 

من چندماه پیش یه سکه پارسیان ۱۵۰ سوت خریدم

دیروز هم یه دونه ۱۵۰ سوت خریدم ولی با دوتا مارک مختلف

ولی دیروز که این سکه ها رو با هم دیدم یکی شون کوچیکه یکی بزرگ 

مگه میشه هر دو ۱۵۰ سوت ولی اندازه سکه ها قرق داشته باشه

حالا نمیدونم چیکار کنم ببرم طلا فروشی ببینم جریان چیه یا نه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

همسرم روز مزد هست و هرروز بین ۱۵۰۰ تا ۲تومن درامدشه به جز جمعه و تعطیلات

من روزایی که ۱۵۰۰ بیاره ۱تومن میدم به طلا اگه ۲تومن بیاره ۱۵۰۰ میدم واسه طلا

مابقیه پولم میدم برای 

۲۴۰۰بیمه اختیاری همسرم

۷۰۰ شارژ و قبوض و هزینه نت و ..

۲تومن قرعه کشی

۴تومن چک 

قسط ویپاد 

۱تومن قلک پسرم که هر وقت پُر بشه پاره میکنیم تبدیل میکنم به دلار و یورو(چون خیلی دوس داره و واسه بیشتر شدنش تلاش میکنه)

مابقی هم خوردو خوراک که همسرمو پسرم خیلی غذاهای نونی دوس دارن و هر وقت برنج میذارم همش میمونه و خورشتو با نون میخورن

منم غذاهای نونیه جدید اختراع میکنم درست میکنمو کلی مورد قدردانی قرار میگیرم😅

امروز تا ساعت ۱ظهر حوصله نداشتم اشپزی کنم 

ساعت ۱ پاشدم یه مشت سویا ریختم تو اب جوش گذاشتم رو گاز چن دقه جوشید بعد با اب سرد ابکش کردمو اب اضافشو چلوندم پیاز سرخ کردم سویارو کامل سرخ کردم یکم فلفل دلمه و قارچ تو فریزر داشتم ریختم با رب و ادویه یه نصف عصاره ی گوشت الیت هم ریختم

دوتا سیبزمینی نگینی سرخ کردم و ریختم داخل خوراک سویا

جاتون خالی با بربری که تو فریزر داشتیم

خیارو گوجه خورد کردم روش نمک و نعنا و ابلیمو ریختم

واقعا خوشمزه شده بود 

پسرم میگفت گوشتاش چه خوشمزس همیشه ازین گوشتا بخر🤣

واسه شامم یکم خمیر یوفکا و اندازه دو قاشق پنیر پیتزا دارم میخوام یکم سیبزمینی نگینی سرخ کنم با ۳تا فیله ی مرغ نگینی 

با پنیر داخل یوفکا بپیچمو سرخ کنم 

خانواده خیلی دوس دارن هم کم خرجه هم برنجی نیس هم خوشمزس😊

راستی این زنجیرم که الان میفرستم  واسه عید فطر خریدم با همین پس اندازام

حدود ۱۵گرمه اینم ۳.۵ درصد گرفتم 

همه ی طلاهامم شسته شده بدون جرم هستن دقیقا مشابه طلای نو

ایشالا بیشترش قسمت شما دوستای خوبم❤🥰

همسرم روز مزد هست و هرروز بین ۱۵۰۰ تا ۲تومن درامدشه به جز جمعه و تعطیلاتمن روزایی که ۱۵۰۰ بیاره ۱توم ...

البته عکسشو الان گرفتم چون منتظر مهمونیم اومدم عکس بگیرم پسرمو همسرم گفتن بیا رمانتیکش کنیم😅😁

سلام خانومی من چندماه پیش یه سکه پارسیان ۱۵۰ سوت خریدم دیروز هم یه دونه ۱۵۰ سوت خریدم ولی با دوتا ما ...

سلام عزیز دلم 

مبارکت باشه عزیزم...اکه کد اتحادیه و هولوگرام داره و ..وکیومش سالم ...نگران نباش 

و اینکه گرد ها رو میگن مثل اینکه تقلبی 

اگه گرد نیست نگران نباشید 

و اینکه موقع فروختن ...با خود طلا فروشی که ازشون میگیرین باهاش طی کن ..که من از شما میگیرم و به خودتون هم خواهم فروخت ....من اینکارو میکنم 

بدون هیچ درد سری میفروشم عزیزم 

یه نکته اقتصادیجمعه یکی از اقوام خیلی نزدیک ما فوت شد خیلی خیلی ناگهانیاینها شهرستانن و ما تهرانیمعص ...

این همیشه حرف و اعتقاد همسر من هست 

میگه همیشه باید به اندازه کافی پول تو کارت هر دو تامون باشه 

اتفاق که خبر نمی کنه شبی نصف شبی یه چیز پیش بیاد آدم باید پول حتما داشته باشه 

تازه به جز این خیلی اعتقاد داره که پول نقد هم باید تو خونه باشه میگه آدم از این دنیا خبر نداره یهو شرایطی پیش میاد که شتاب و سیستم بانکی کار نکنه باید همیشه پول به صورت نقد هم تو خونه داشته باشیم 

مواد غذایی هم میگه باید برای یکی دو ماه داشته باشیم 

باز هم ممکن اتفاقی بیافته که نشه خرید کرد اولین چیزی که اون زمان مهمه غذاست که زنده بمونیم 

همیشه میگه طلا خریدن خوبه ولی نه اینکه هیچی پول تو کارت و خونه نباشه و‌مواد خوراکی هم نداشته باشیم 

اولویت با مواد غذایی بعد هم پول نقد هست بعد خرید طلا 

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم 😘 چه خوب ....خدارو شکر که همسرت هم پایه است انشالله تا سال دیگ ...

خدا انشاالله از دهنت بشنوه عزیزم دلم،امیدوارم که چند برابرش صحت و سلامتی و برکت بشه و برگرده به زندگی شما و دوستان گلم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیز دلم مبارکت باشه عزیزم...اکه کد اتحادیه و هولوگرام داره و ..وکیومش سالم ...نگران نباش و این ...

ممنون از شما همه ی اینا مشخصات رو داره فقط اندازه هاشون با هم فرق داره یکم نگران شدم

البته خود فروشنده گفت هروقت خواستی بیار همینجا خودم میخرم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
ممنون از شما همه ی اینا مشخصات رو داره فقط اندازه هاشون با هم فرق داره یکم نگران شدمالبته خود فروشند ...

باشه دیگه پس خیالت راحت ...اکه خودش هم قبول می‌کنه ازت بخره دیگه حتی نگرانی نیست 

پوران دخت عزیز این پیام صرفا برای اینه که باز تکرار کنم که چقدر که چقدر که چقدررررر دوستتون دارم و ع ...

فاطمه_گلی ❤️

زنده باشید. ممنونم از مهر قلبتون ❤️

چند دوست عزیز دیگر هم، در مورد شغل من سوال پرسیدن. و چند دوست  دیگر  آذرمینا ❤️ و چند بزرگوار دیگر اظهار لطف داشتن، ممنونم از لطف قلب تان. مسیرتان پر نور ❤️

من حدود ۱۴ سال، مربی یکی از رشته های ورزشی المپیکی بودم. و از وقتی دخترم، ماه مهربونم، به دنیا آمد تصمیم گرفتم مادر تمام وقت باشم. و در حال حاضر با افتخار به شغل مقدس مادری مشغول هستم. تا ببینم زندگی در ادامه ی راه چه قشنگی هایی را قسمت من میکند.

سلام خانومی من چندماه پیش یه سکه پارسیان ۱۵۰ سوت خریدم دیروز هم یه دونه ۱۵۰ سوت خریدم ولی با دوتا ما ...

بله میشه

مشکلی ندارن

پارسیان ها شکل های متفاوتی دارن

بعضی ضخیم تر و بعضی نازکن حتی با وزن های مثل هم 

درسته معصومه جون یادمه گفتی ولی اون موقع فکرم این بود همسر خوبی براش باشم و از افسردگی نجاتش بدم.😁 ...

انشالله عزیزم ❤️ حتما روزهای خوبت در راه به زودی خواهد رسید اون روزا 

@masumehjoon آبجی جونم دستت درد نکنه من کلمه ب کلمه همه پستاتو میخونم و پست همسرداریتم خوندمو اجرا ...

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم 

آفرین به تو که پست همسرداری و اجرا کردی...برای پس انداز و پیشرفت باید حال ...دلی امون خوب باشه ...که بتونیم به خوبی پیشر فت کنیم 

چوخ گوزل 😍 مبارهدی جانم سکه ات

باز غنیمت دیگه ...همون که عزمت و جزم کردی گرفتی کلی ارزش داره 

چشم من در خدمتم عزیزم ❤️ 

ماشاالله تازه عروس امون میخواد کولاک کنه 👌 حتما هدف بذار 

مثلا برای رسیدن خونه هدف پنج ساله بلند مدت 

هدف کوتاه مدت هم بذار حتما 

انشالله موفق میشی عزیزم 

من دیگه برم دارم آماده میشم برم باشگاه ....انشالله باز وقت کنم میام میخونمتون 

2810