2777
2789

سلام سلام🥰من دوباره اومدم پیشتون

از سیزده صفر و خریداتون چخبر😍

خریدای منم ببینین

یه جاسویییچی به نیت خونه دار شدنم🥲

یه اِتود به نیت اینکه رشته مورد علاقمو پیدا کنم

و یه سکه پارسیان صد سوتی به نیت رزق و روزی و برکت و اینکه بتونم تا سال بعد کلی پس انداز کنم😍🙏🏻

سکه پارسیان بهم داد چهارصد تومن😶گرون خریدم؟؟؟؟

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۵۰ سوتی برا مامانم خریدم ۲۲۰

عزیزم😍مبارک باشه

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

میشه برام دعا کنین🥲تو زندگی فقط خودمم و خودم

باید حتما برای خودم خونه و ماشین بخرم و مستقل شم

از جهتی سر کار میرم اما 

رشته ای که توش درس میخونم اصلا نمیتونم تحمل کنم نه ادماش رو نه خود رشتمو

هیچ علاقه ای نمونده😢

برام دعا کنید زودتر حل بشه

هدفمو پیدا کنم

و با همین روش پس اندازامو ادامه بدم…

به امید اینکه یه روز به جایی برسیم که حقمونه😌

امیدوارم شماهم مثل من ادامه بدید و قوی🥰

سلام خوبین در راستای تاپیک  دیروز مادرشوهرم نزدیک دوکیلو انجیر سه کیلو گوجه وخیار وبادمجون فرستاده بود امروز هم زنگ زد اگر گوجه تونستی بگیر اگر هم دیدی گرونه بیا ازهمین گوجه های باغ برات رب بپزم اینم بگم خودم گفتم گوجه میخرم با مال شما یکی کنم بپزم برای یک سال رب داشته باشم واینکه برام دعا کنید به هدف که دارم برسم به یکی از علایقم دارم تلاش میکنم وروزها رو سپری میکنم الان نزدیک چند روز هست بی خرج هستم وام ویپاد ۴ تومن رو فعال کردم اما میزارم توی کارت بمونه هم سکه جمع کنم هم با همون پول وام رو تسویه کنم هدفم وام ۳۰ تومنی هست ان شالله

من ویزام اومد پاسپورتمو فرستادم واسه پیکاپ🙈

چه خوب😢

من خیلی دوست داشتم برای لیسانس اقدام کنم ولی به لیسانس فاند و بورسیه نمیدن بیشتر به تحصیلات تکمیلی میدن انگار.

موفق باشی قشنگم😍😍😍😍😢😢😢

تصمیم سختیه ولی ارزش داره

قربونت عزیزم ممنون از دعای قشنگتواسه من که ۹ سال طول کشیدخیلی از دوستام بعد از لیسانس واسه ارشد رفتن ...

عزیز جان استرس که طبیعی هست داشته باشی اما یه استادمون میگفت ترس واسترس ما از ناشناخته هاست وقتی چیزی رو بفهمیم درکش کنیم برای ما نه تنها ترسناک نیست لذت بخش هم هست .منم دارم درس میخونم با اینکه بچه کوچیک دارم وهزارتا کار دیگه اما اولویتم همونه این تاپیک خیلی انرژی مثبتی داره انگار کارها رو چند پله جلو میندازه.

2810